Как да гледате Световно първенство по снукър 2019 на живо онлайн

Най-големият турнир по снукър в света започва на 20 април и завършва на 6 май 2019 г. Аз съм извън Обединеното кралство недопустим за достъп до BBC iPlayer – каналът, излъчващ събитието на живо – затова започнах да търся алтернативи.

Като резултат от геоблокиране, никой извън Обединеното кралство няма достъп до BBC iPlayer. Все пак попаднах два инструмента това би могло да ми помогне да се сдобия с BBC iPlayer в САЩ, Австралия, Канада, Китай или където и да е другаде. Следвайте това ръководство по-долу, ако искате да предавате на живо Световното първенство по снукър 2019 на всеки компютър, Mac, Android, Xbox, PS4, Apple TV, Fire TV Stick, iOS, Chromecast или Roku.

Как да гледате Световно първенство по снукър 2019 на живо онлайн

Как да гледате Световно първенство по снукър 2019 на живо онлайн

Stream 2019 World Snooker Championship на живо с VPN

Ако сте в която и да е страна извън Обединеното кралство, можете да използвате VPN или Smart DNS прокси за вземете BBC iPlayer там, където сте. Дори ако сте били в САЩ, Австралия, ОАЕ, Китай, можете да измислите да сте във Великобритания, ако използвате доставчик на VPN услуги.

от измамват доставчиците на съдържание на BBC след като вярвате, че сте във Великобритания (когато наистина не сте), можете да получите достъп до BBC iPlayer навсякъде лесно. Следвайте инструкциите по-долу, за да гледайте на живо Световното първенство по снукър 2019 на живо онлайн.

 1. Изберете реномиран VPN с много сървъри.
 2. Следващия, настройте приложението VPN на вашето поточно устройство.
 3. Започнете приложението и потърсете сървъри във Великобритания.
 4. Свържете се със сървър във Великобритания да се спечелете британски IP адрес.
 5. Сега можете достъп до BBC, Now TV, Sky, ITV или Channel 4 в чужбина.

Най-добър VPN за Световното първенство по снукър

Тъй като не всички VPN работят с BBC iPlayer, препоръчвам да използвате ExpressVPN. С тази VPN можете да гледате на живо Световното първенство по снукър на живо онлайн. Наличието на подобен VPN от ваша страна може да направи чудеса за вашето онлайн изживяване. Във фирмата работят силно 256-битово AES криптиране че гарантира вашата поверителност и сигурност онлайн при деблокиране на съдържание.

Що се отнася до заобикалянето на гео ограниченията, това е на този доставчик огромната мрежа от бързи сървъри допринася за успеха му в деблокиране. Можеш изпробвайте ExpressVPN за 30 дни и се отпишете, ако не ви хареса. В такъв случай може да искате да проверите следните VPN услуги по-долу.

Гледайте Световно първенство по снукър 2019 онлайн със смарт DNS прокси

Сега, ако живеете в Обединеното кралство, можете да предавате поточно Световното първенство по снукър 2019 безплатно на BBC Two от iPlayer на BBC. За съжаление феновете на снукър не могат да получат достъп до iPlayer на BBC извън Обединеното кралство поради геоблокове, които Smart DNS може да помогне за отблокиране. 

Този друг инструмент за деблокиране, който ще обсъдя, е Smart DNS Proxy. Не е същото като VPN по отношение на сигурността, но дава същите резултати от деблокиране. Феновете на снукър могат да използват Smart DNS, за да деблокират BBC iPlayer извън Обединеното кралство. Потребителите на интелигентни DNS ще забележат по-големи скорости, и това се дължи на липса на криптиране. Ето всичко, което трябва да знаете за Smart DNS.

 • Умен DNS е силно съвместими с повечето поточни устройства.
 • Можете да гледате BBC iPlayer на iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV и Xbox.
 • Smart DNS не поставя вашите данни чрез криптиране, което означава, че не сте защитени онлайн.
 • Със Smart DNS вашият IP адрес остава видим за обществеността и интернет доставчиците.
 • В случай, че вашият интернет доставчик прибягва до прозрачни прокси или DNS отвличане, тогава Smart DNS няма да работи правилно.

Причината, поради която предлагам Unlocator е, защото всеки път, когато се обърнах за помощ, получавах навременна реакция. Това е качествен продукт, който предлага отлични услуги. Той е бърз, ефективен и може да отблокира над 200 канала в чужбина. Така че, ако искате гледайте 2019 Betfred Championship Snooker на живо онлайн, по-добре се регистрирайте Unlocator. 7-дневният безплатен пробен период трябва да бъде успокояващ.

Световно първенство по снукър 2019

Общо 128 играчи ще трябва да спечелят три мача, за да спечелят заветно място в театъра Crucible в Шефилд. Последните етапи продължават от 20 април до 6 май. Победителят ще получи в брой сума от 500 000 паунда. От друга страна, подгласникът ще завърши с 200 000. Ето основните имена, които се очаква да присъстват в турнира:

 • Рони О’Съливан
 • Марк Уилямс
 • Марк Алън
 • Джуд Тръмп
 • Марк Селби
 • Нийл Робъртсън
 • Динг Джунхуи
 • Джон Хигинс
 • Шон Мърфи
 • Бари Хокинс
 • Марко Фу
 • Стюарт Бингъм

2019 Световно първенство по снукър – Заключение

Няма съмнение, че Световното първенство по снукър е неприемливо спортно събитие. И все пак, ако сте Великобритания, намирането на начини за предаване на снукър на живо онлайн може да бъде малко трудно.

Благодарение на услуги като ExpressVPN и Unlocator, трябва да заобиколите регионалните ограничения и гледайте Betfred Championship 2019 навсякъде по света. Като се има предвид, кажете ни какво мислите за тези два метода в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me