Как да гледате телевизия Rakuten навсякъде

Ракутен телевизор основател и изпълнителен директор Джасинто Рока цели да оспори харесванията на Netflix и Amazon чрез подобряване на услугите им за онлайн развлечение и сключване на сделка с ФК Барселона клуб. С повече от 7 милиона потребители, Ракутен търси глобална експозиция, както сега присъстват 42 различни държави и Япония. Но какво ще кажете за останалите? Как 153 неподдържани региона могат да достигнат новото Мачове за ден документална поредица? Отговорът се крие в това ръководство. Ето как можете гледайте Rakuten навсякъде по света.

благодарение да гледам Rakuten TV Навсякъде

Ракутен – полуглобален канал

Спонсорството на FCB ще даде на канала информираността за марката, която търсят. Rakuten е изключителен канал, който търси да съперничи на харесващите Netflix и Amazon Prime Video по отношение на глобалния обхват.

Засега върши добра работа, като разширява услугите си в няколко държави, по-специално 42 от тях. Ще намерите услугата, налична в Испания, Великобритания, Франция, Германия, Италия, Финландия, Австрия, Ирландия, Белгия, Холандия, Люксембург, Португалия и Швейцария, Япония, и още.

Rakuten TV предлага най-новите холивудски блокбастери, най-популярната телевизионна поредица и най-добрите филми от независими филмови дейци. Но ако сте извън регионите, споменати по-горе, вашият достъп ще бъде моментално прекратено.

Подобно на всяка услуга за стрийминг, Rakuten TV ще търси вашия IP адрес и определете местоположението си. След като разбере вашия в неподдържан район, това съобщение за грешка ще се покаже:

„Силно съжаляваме, но телевизията Rakuten не е налична във вашата страна.“Ракутен телевизор

Заглавието на водача е доста ясно. Можете да гледате Ракутен извън тези страни, но той не е приложим без допълнителна помощ. Преминете към следващата част и се научете как можете да получите Rakuten TV навсякъде.

Rakuten TV – напълно глобална стрийминг услуга

В момента Rakuten TV се предлага в Япония, Великобритания и множество европейски държави. За да получите достъп до услугите на Rakuten извън тези страни, трябва да скриете истинското си местоположение с помощта на Виртуална частна мрежа.

Това означава, че вашият IP адрес трябва да сигнализира за местоположението на една от споменатите по-горе държави. Например, ако искате да опитате японската версия на Rakuten, ще трябва да подпишете за VPN. Защо? Защото, освен ако нямате японски IP адрес, няма да имате достъп до ексклузивно съдържание.

Но това е една четвърт от това, на което е способен VPN. Можете също да се възползвате от следното:

 • Подобрена интернет сигурност: Когато се свържете с мрежата чрез VPN, вашите данни са защитени и криптирани. Това защитава информацията ви за сърфиране от хакери и злонамерени атаки. С VPN можете да промените вашия телевизионен регион, за да получите достъп до телевизията, предлагана в този регион.
 • По-добро изпълнение: Широчината на честотната лента и ефективността на мрежата обикновено се увеличават при настройка на VPN.
 • Съдържание с ограничен достъп: С VPN имате право да заобиколите всеки уебсайт, ограничен за географски ограничения във всяка страна, независимо от текущото ви местоположение.
 • Безопасно споделяне на файлове: VPN ви позволява да споделяте големи файлове сигурно с VPN връзка.
 • За спестяване на пари: С VPN можете лесно да се свържете със сървър на мястото, където артикулът, който искате да закупите, е на по-ниска цена.

Стъпките – Ракутен навсякъде

Преди да ви покажа как да деблокирате канала, трябва да знаете, че не всички доставчици на VPN могат да свършат работата, особено тези, които предлагат услугите си безплатно. Вижте как Rakuten TV блокира достъпа до несъществени VPN-та до съдържанието му.

“Ами сега! Възникна грешка! Не можете да получите достъп до Rakuten TV чрез анонимен VPN / прокси. “
Ракутен VPN блок

Те не само не могат да получат достъп до канала, но и тези доставчици са ненадеждни и могат да причинят нарушаване на поверителността, тъй като продават данните ви на сестрински компании. И така, с това не е начин, ето как използвате VPN, за да деблокирайте Rakuten TV:

 1. Регистрирай се с доставчик на VPN. ExpressVPN силно се препоръчва.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложение на устройството, което искате да използвате.
 3. Стартирайте приложението и Впиши се използвайки своя VPN акаунт.
 4. Свържете се с a Японски VPN сървър за да получите японски IP адрес. Можете също да изберете сървър в страна, в която е налична Rakuten TV.
 5. Посетете уебсайта на Ракутен.
 6. Насладете се да гледате телевизия Rakuten извън Япония.

с ExpressVPN, можете да получите достъп до целия Интернет без ограничения. ExpressVPN гарантира, заобикаляйки всички географски ограничения, като същевременно поддържа най-високите нива на сигурност. Не забравяйте да проверите други доставчици на VPN услуги в таблицата по-долу.

Rakuten TV – Съвместими устройства

Rakuten TV няма само глобален обхват, той също поддържа широк спектър от стрийминг устройства. Това е важна част, ако се интересувате от канала. Каква полза е да го деблокирате, ако нямате средства да го предавате, нали? Затова проверете списъка по-долу и вижте дали вашият платформа се поддържа:

 • Xbox One
 • Android TV
 • Умни телевизори
 • Windows PC
 • MacOS
 • Chromecast
 • Roku
 • андроид
 • IOS

Какво има на Rakuten TV?

Сега ще получите какво VPN е и прави. Той не позволява само на потребителите да имат сигурен достъп до частна мрежа и да споделят данни чрез обществени мрежи, но също така ви помага да получите достъп до услуги и уебсайтове от съвсем различно местоположение. Но основният въпрос е, какво прави на Ракутен всички тези проблеми, за да стигне до чужбина? Отговорът се крие в съдържание то предлага.

Ще видиш, Netflix и Amazon не са единствените глобални канали, които предоставят оригинално съдържание, Ракутен се присъедини и към поточната война. Искате доказателство? Ето няколко заглавия, за да започнете:

 • Мачове за ден
 • ураган
 • Игра на тронове
 • Ballers
 • Двойката
 • Westworld
 • Дневниците на вампира
 • Американска хорър история
 • развод
 • радост
 • Ново момиче
 • Стрелка
 • сила на духа
 • заместник министър-председател
 • Scrubs
 • Приятели

Ако сте забелязали списъка по-горе, ще разберете, че по-голямата част от съдържанието идва от премиум канал, HBO. Това е нещо, което харесва Netflix. Да не говорим за заглавията от CWБиблиотека. Така че, въз основа на това, което виждате, можете да кажете, че Rakuten е един дявол от стрийминг услуга, която ще придобие още по-голяма популярност с течение на времето.

Бутонът на Ракутен

Преди да стигна до това, трябва да ви покажа колко Ракутен е решен да съперничи на Netflix на пазара. Каналът предприема драматична стъпка на растеж, ставайки по-изявен в основните устройства Производители на интелигентни телевизори в Европа. Как? Вземете Smart TV и разгледайте дистанционното. Ако е наличен бутонът на Netflix, така ще бъде Rakuten е. Ето изображение на дистанционните за Smart TV на Philips и Samsung.Ракутен Бутон

И двата дистанционни имат бутон Rakuten, което е стъпка напред към превръщането в основен конкурент на стрийминг сцената.

Денят на Ракутен

Ракутен се занимава ФК Барселона ни носи документален филм като никой друг. Новият сериал ще даде поглед на Барселона като никога досега и зрителите ще могат да видят епичната документална поредица на живо 29 ноември 2019г.

Благодарение на Ракутен, феновете на клуба ще могат да видят изключително съдържание и кадри от ежедневието на Ернесто Ваверде, както и любимите им играчи Лео Меси, Джерард Пике, Марк-Андре тер Стеген и Луис Суарес. 

Шоуто е кратко, ще тече само за осем епизода. Но най-хубавото в това е, че ще е един епизод 45 минути, което е достатъчно, за да ви даде вашата футболна доза. Шоуто ще се фокусира върху осем ключови игри през сезон 2018/19 и можете да го получите чрез безплатната услуга, поддържана от Rakuten.

Вашият разказвач ще бъде Джон Малкович и Barça Studios ще поеме производството. Така че, подгответе се, тъй като тази серия ще окаже въздействие със сигурност.

Всички се запалиха и не могат да чакат документалния филм. Съжалявам, но този трейлър е всичко, което мога да ви дам за сега.

Гледайте Ракутен извън Япония

Rakuten, гигантът за електронна търговия наскоро ребрандира своя услуги по видео при поискване, които се предлагат в много европейски страни и Япония. Но това е, няма да имате достъп до него никъде другаде. Въпреки това, VPN ще ви позволи да опитате какво Rakuten има в магазина, където и да сте. Вземете думата ми за това, регистрирайте се за VPN, и вземете Ракутен навсякъде. Ако имате още въпроси, любезно ги пуснете в коментарите по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me