Как да гледате телевизия Waipu извън Германия

Как да гледате Waipu.TV в чужбина? Търсите идеалното решение за гледане на телевизия по всяко време? Тогава Waipu TV е услугата IPTV, която не знаехте, че е необходима. Ето информация за вас, вече няма да пропуснете нито една програма и най-накрая ще можете да гледате телевизия правилно с абонамент за телевизия Waipu. Сега дори това да е немска услуга, предлагана на живеещите в Германия, германски експатри и хора във Великобритания, Швейцария, Австрия, Дания, Канада, Австралия и САЩ могат да се възползват от нейните услуги. Използвайки VPN, Waipu.tv става достъпен за всички, които живеят извън Германия, и най-добрата част те получават да го предават на PC, Mac, Firestick. Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android и iOS операционни системи.


Гледайте Waipu TV извън Германия, използвайки VPN.

Гледайте всички ваши любими немски телевизионни канали в Waipu, като следвате тези прости 3 стъпки. Първо, трябва да dсобствено зареждане Waipu TV за IOS или андроид за Безплатно на вашия смартфон и започнете безплатната си пробна версия. Сега ти можеш също поток любимият ти предавания директно на вашия телевизор чрез Google Chromecast / Amazon Fire TV. С Waipu TV можете да записвате до сто часа от техните предавания на живо и да ги възпроизвеждате отново в удобно за вас време. Сега тези стъпки се прилагат за тези, които се намират в Германия, но тези, които така живеят в чужбина, в крайна сметка ще следват тези стъпки, след като първо се регистрират за VPN. Защо VPN? Тъй като VPN деблокира Waipu TV или по принцип всеки канал или услуга с ограничения, наложени върху него. Това е, което трябва да направите:

 1. Първо, трябва да се регистрирате за VPN услуга. Стойте далеч от безплатни VPN мрежи като Hola и отидете за реномирани VPN мрежи като ExpressVPN.
 2. Сега, след като сте създали своя VPN акаунт, изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате Waipu TV на.
 3. Стартирайте приложението и се свържете към VPN сървър в Германия.
 4. Вашият нов немски IP адрес изглежда така, сякаш се намирате в Германия.
 5. Този метод ви позволява не само да деблокирате Waipu TV, но и канали като Magine TV, ZDF, ARD, Zattoo, Sky Deutschland, DAZN и немско незабавно видео Amazon.

Има обаче доста доставчици на VPN услуги, на които можете да се абонирате, ExpressVPN ги превъзхожда всички по отношение на сигурността и качественото обслужване. ExpressVPN гарантира напълно частно преживяване при сърфиране и надеждно деблокира основните стрийминг услуги и уебсайтове. Техната поддръжка на клиенти е супер приятелска и полезна, а политиката им за възстановяване се спазва, без да се задават въпроси. Вижте другите доставчици на VPN услуги, които могат да ви помогнат да гледате Waipu TV извън Германия.

Предимства на VPN

VPN е метод за връзка, използван за добавяне на сигурност и поверителност към частни и обществени мрежи. Тя позволява на потребителите да имат сигурен достъп до частна мрежа, която създава и да споделят данни чрез нея. Той криптира всичките ви данни, така че това, което правите онлайн, не може да се променя, което прави процесите на деблокиране парче торта. Заменяйки текущия си IP адрес с такъв, който съответства на местоположението на държавата, ще можете да заобиколите всички видове ограничения. Има и други предимства, които идват заедно с VPN абонамент, някои от които са:

 • Защита на поверителността на потребителите от любопитни очи и държавни надзорни дейности
 • Скриване на активността на сърфиране от локални мрежи и интернет доставчици.
 • Позволява торент и споделяне на файлове.
 • Преминете интернет цензурата и заобикаляйте защитните стени.
 • Спестете пари на потребителите с покупки, свързани с граница.

Списък на каналите на Waipu.TV

Общо потребителите на Waipu TV стигат до 70 канала. Ето селекция от най-добрите от тях:

 • Безплатни канали: ARD, ZDF, KiKa, 3Sat, ZDF neo, arte, WDR, MDR, Phoenix, SWR, HR, NDR, BR, ZDF информация, RBB, SR, DW, alpha, ONE
 • Комфорт на Waipu TV: RTL, RTL 2, Super RTL, RTL Nitro, Sixx, nTV, RTL Plus, Toggo Plus
 • Sat.1, Pro7, Vox, Kabel Eins, DMAX, Pro7 Maxx, Welt, Sat.1 Gold, Kabel Eins Doku, N24 Doku
 • Спорт 1, Sky Sport News
 • Deluxe Music, MTV
 • Waipu TV Perfect: Tele 5, TLC, Zee One, Comedy Central, Nickelodeon, EO TV, go TV, Servus TV, BBC, Ric, CNN, Aljazeera, France 24, EuroNews, 24, münchen.tv, ORF2, Xite, Insight, bibel.tv , HSE 24, QVC, 123 TV, Sonnenklar TV, здравна телевизия, CNBC, Rocketbeans TV.

Гледайте телевизия Waipu извън Германия

Вземете телевизор във всяка стая с абонамент за телевизия Waipu, защото това е вида услуга, която е Waipu TV. С VPN можете да гледате немска телевизия на живо в чужбина. Можете също да предавате любимите си телевизионни предавания чрез Waipu TV и нейното приложение в HD. Така че, ако сте немски емигрант, чудите се как ще гледате телевизия Waipu извън Германия, вземете VPN и всичките ви проблеми със потока са решени.

>

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map