Как да гледате телевизионни канали във Великобритания в Австралия

Австралия е част от Общността, а страната дори признава Елизабет II за кралица на Австралия. Ето колко дълбоки са връзките между Австралия и Англия. Въпреки тази приятелска връзка, Австралийските местни жители все още нямат достъп до телевизионни канали във Великобритания тъй като те остават недостъпни в земята долу.

Гео ограниченията са начинът на доставчиците на съдържание да защитят своите авторски права. Независимо от това, ще демонстрирам два начина, по които можете да деблокирате телевизионни канали във Великобритания от Австралия. Тези два начина включват използване на VPN и Smart DNS, така че не пропускайте любимите си програми.

Гледайте Великобритания телевизионни канали в Австралия

Как да гледате телевизионни канали във Великобритания в Австралия

Защо телевизионните канали във Великобритания не са налични в Австралия?

Е, няма нищо лично срещу Австралия. Телевизионните канали във Великобритания са достъпни само в Обединеното кралство поради проблеми с авторските права. Така че, ако сте експедит, студент, живеещ в чужбина или просто отпускате продължителна ваканция, телевизията във Великобритания е извън границите.

Причината за това ограничение е свързана с вашата IP адрес, разкриващ вашето геолокационно местоположение до интернет. Ако поточните канали като BBC iPlayer или Sky Go разберат, че сте извън разрешените региони на покритие, те ще ви блокират. въпреки това, можете да деблокирате всеки канал, който искате с помощта на виртуална частна мрежа (VPN) или Smart DNS прокси.

Разблокирайте UK TV канали с VPN

Английската телевизия е дом на едни от най-големите шоу програми и програми в света. Абатство „Шерлок“, „Даунтън“ и „Коронационната улица“ са само няколко примера за широко популярни британски предавания, които имат международно следване. Затова си представете колко досадно би било, ако не можехте да гледате последния епизод.

Но с VPN няма да се налага да изпитвате това чувство. Този инструмент използва софтуер за подправяне на физическото ви местоположение. VPN пренасочва вашия онлайн трафик към избрана от вас мрежа. Също, тя скрива вашия IP адрес и ви дава нов от всеки избран от вас регион.

Така че след като се свържете с UK сървър, ще получите нов местен IP адрес и изглежда, сякаш сте в Обединеното кралство. Тогава всички Телевизионните канали във Великобритания незабавно стават достъпни.

Следващите стъпки трябва да направят нещата още по-ясни:

 1. Абонирайте се за надеждна и ефективна VPN услуга. препоръчвам ExpressVPN.
 2. Вземете приложението на вашия компютър, Mac, iOS или Android устройство. Освен това можете да инсталирате VPN на рутери, смарт телевизори и игрови конзоли.
 3. Свържете се със сървър от Обединеното кралство.
 4. Уверете се, че имате различен IP адрес WhatIsMyIP.network.
 5. Предавайте най-новите програми във Великобритания от всяка точка на Австралия.

Защо трябва да помислите ExpressVPN

ExpressVPN е сред елитните марки в VPN индустрията и със сигурност номер едно в нашата книга. Тази марка ви позволява да заобикаляйте всички видове онлайн ограничения без значение къде сте благодарение на набор от отлични характеристики.

На първо място, компанията има един от най-големите мрежи от сървъри, с повече от 1000 сървъра в 94 държави. Несъмнено можете да деблокирате канали във Великобритания. Второ, предлага невероятни скорости които ви позволяват поток с пълна HD резолюция без проблеми с буферирането.

То има висококачествени функции за сигурност и поверителност. Използва ExpressVPN 256-битово криптиране AES с военен клас която предоставя на потребителите онлайн анонимност, дори от доставчици на интернет услуги и правителство. Освен това спазва политика без регистрация, което означава, че „никога не водят дневници за трафика“. Допълнителните спецификации за сигурност включват a убийте превключвател, разделен тунел, и DNS защита от теч.

И накрая, компанията е напълно съвместим с Netflix, така че можете да получите достъп до всяка библиотека, която искате, дори и версията в САЩ. Нещо повече разрешава P2P торент и дейности за споделяне на файлове. Изтеглете всеки филм или сериал, без да се притеснявате от правни проблеми.

Други VPN услуги

Има и други VPN марки, които бихте могли да разгледате. Ще ги намерите в таблицата по-долу.

ExpressVPN

ExpressVPN притежава над 3000 хиляди сървъра в 94 страни, което е доста впечатляващо. ExpressVPN предлага неограничена честотна лента, така че е идеална за игри. Можете да свържете до 5 едновременни връзки, които могат да ви бъдат полезни, когато разполагате с много устройства. Що се отнася до други устройства, можете да се възползвате от тяхната функция Smart DNS Media Streamer. Компанията не поддържа журнали и прилага разделно тунелиране. ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите и 24/7 обслужване на клиентите. Ще научите повече за ExpressVPN, ако проверите този преглед.

BulletVPN

BulletVPN посочва на уебсайта: „Ние се уверяваме, че нашите сървъри не са претоварени и използваме първокласни превозвачи за осигуряване на възможно най-висока скорост.“ Освен това, точно като ExpressVPN, BulletVPN използва 256-битово криптиране на AES, ключ за убиване, и безплатен Smart DNS. Компанията прилага а стриктна политика без регистрация и не обещава нищо друго освен „Пламтящи високи скорости.“

Може би единственият му недостатък е малка сървърна мрежа в сравнение с елитните й колеги. В момента има 47 сървъра в 21 държави. Вижте това Преглед на BulletVPN за допълнителна информация.

NordVPN

Потребителите на VPN хвалят NordVPN за неговите невероятни функции за сигурност. Най-интересното за този доставчик е неговата функция Onion over VPN. Със своята политика за без регистрация и плътни криптиране всички свързани потребители са безопасни онлайн. Също така, компанията управлява мрежа, която се състои от 5000 затворени сървъра от 61 държави. Твърдението, че е едно от най-големите в бранша, не е подценяване. С доставчик, базиран в Панама като Nord-VPN, можете да сте сигурни в безопасността на вашите данни. Компанията се намира на място, където няма закони за запазване на данни. За да научите повече за NordVPN в това преглед.

Гледайте телевизионни канали във Великобритания със Smart DNS прокси

Другият метод да отблокиране на телевизионни канали във Великобритания става чрез Smart DNS Proxies. Тези инструменти също ви позволяват да заобикаляйте гео ограниченията чрез пренасочване на URL адресите които разкриват вашето местоположение. Те обаче не променят вашия IP адрес, което означава, че все още ще имате достъп до австралийски уебсайтове. Но това също означава, че не винаги може да заобиколите някой геоблок.

Освен това, Smart DNS прокси сървърите не защитават вашия трафик с криптиране, което може да бъде сериозен проблем за поверителността, въпреки че скоростта на вашия интернет няма да бъде засегната. Ако нямате нищо против конкретни слабости и все още искате да настроите Smart DNS прокси на устройството си, ще трябва да направите следното:

 1. Направете смарт DNS абонамент. Unlocator би бил нашият избор номер едно.
 2. Услугата трябва да поддържа канали, базирани във Великобритания, като Sky Go, BBC iPlayer и ITV.
 3. Конфигурирайте вашия Smart DNS на устройството, което искате да се използва за стрийминг.
 4. Като алтернатива можете инсталирайте ги на рутери, игрални конзоли или смарт телевизори.
 5. Достъп и поток към всеки канал с ограничена Великобритания от всяка страна по света.

Водещи телевизионни канали във Великобритания

Някои телевизионни канали във Великобритания домакини на премиум качество предавания, програми и спорт. Ако се интересувате от гледане в чужбина, ето какво трябва да помислите:

 • BBC iPlayer
 • BT Sport
 • Sky Go
 • ITV 

Излъчвайте телевизионни канали във Великобритания в Австралия с VPN, Smart DNS

Гледайте телевизионно съдържание във Великобритания в Австралия с VPN, Smart DNS

Гледайте Великобритания телевизионни канали в Австралия – Заключение

Много са програмите, на които можете да се наслаждавате на поточно предаване по телевизионни канали във Великобритания. Съдържание като това не просто приковава вниманието на британските експатри или местни жители. Международните зрители също могат да бъдат заинтересовани да гледат какво могат да предложат каналите във Великобритания. Така че, ако планирате продължителен престой в Австралия или където и да е другаде по света, абонирайте се за VPN или Smart DNS, за да деблокирате телевизионни канали във Великобритания. Заслужава си.

Ако сте съгласни, уведомете ме кой от тези методи в крайна сметка изберете в коментарите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me