Как да гледате телевизионни канали във Великобритания в Гърция в рамките на минути

Скъпи експатри от Обединеното кралство, преместихте ли се в Гърция само, за да откриете, че вашите любимите канали са блокирани? Липсва ли ви достъпът до Канал 5 или BBC? Не се притеснявайте, има две инструменти, които можете да използвате за отблокиране на канали във Великобритания в Гърция след минути и ще ви кажа всичко, което трябва да знаете за тях.

Как да гледате UK канали в Гърция в рамките на минути

Как да гледате UK канали в Гърция в рамките на минути

Достъп до Обединените канали в Гърция?

Не, повечето UK канали са налични във Великобритания. Това означава, че ако не живеете във Великобритания, няма да имате достъп до каналите му. Закони за авторското право са причината за ограниченията. Самият канал няма нищо общо с деблокирането. За да се съобразят с международните закони за авторското право, доставчиците на съдържание, например, налагане на забрани за IP на IP извън Великобритания.

Добрата новина е, че имаме две инструменти, които могат заобикаляйте тези ограничения отвсякъде по света, дори Гърция!

Най-популярните канали във Великобритания

Ето а списък на каналите Британските експатри и туристи, прекарващи време в чужбина, искат да предават най-много онлайн:

 • BBC iPlayer
 • Център за ITV
 • Канал 5 (my5)
 • Канал 4 (Всички 4)
 • TVPlayer
 • Sky GO
 • Сега телевизия

Гледайте UK канали в Гърция – VPN

Първият онлайн инструмент можете да се възползвате от достъп до Великобритания канали в Гърция е VPN, Виртуална частна мрежа.

А VPN е онлайн услуга за киберсигурност, която:

 • Криптира и защитава вашите данни от трети страни и атаки.
 • Пренасочвайте трафика си онлайн през високо защитените му сървъри.

Просто казано, VPN защитава вашите данни и гарантира, че връзката ви остава частна. Хубавото на VPN мрежите обаче е, че се озовават промяна на вашия публичен IP адрес също. Когато твоят онлайн трафикът пътува през този сървър в друга страна, вашата публични промени в IP за да съответства на местоположението на свързания ви сървър. По този начин и VPN-ите действат като мощни инструменти за подправяне на IP за режещи кабели по целия свят.

Разблокиране на UK канали – стъпки

Ето как можете използвайте VPN, за да гледате канали във Великобритания в Гърция:

 1. Вземете си надежден VPN доставчик.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN което е съвместимо с вашето поточно устройство. По принцип ще намерите приложения за Windows, iOS, macOS и Android. С най-добрите VPN-адреси за разкъсване ще можете да намерите приложения за Умни телевизори, Kodi, Ruko, PS4, Xbox One, и други.
 3. Стартирайте приложението и се свържете със сървър във Великобритания.
 4. Отидете на канала, който искате да гледате и се наслаждавайте на програмите си!

Сега всичко, което ви остава, е да разберете кой доставчик трябва да изберете. Ние имаме и гръб на този:

Най-добър VPN за Гърция

Експерт по сигурността, Чарлз е направил изследването и е успял да излезе с a списък на VPN които работят перфектно за Гърция. Неговият най-добър избор отиде за ExpressVPN за него качествено обслужване, отлична поддръжка на клиенти и широкообхватна сървърна мрежа.

Случва се и да има фантастично 30-дневна политика за възстановяване. По този начин можете да опитате услугата цял месец, преди да се ангажирате. да, гаранцията е „не се задават въпроси. В случай, че не сте фен на ExpressVPN, можете да проверите тези VPN доставчици вместо това:

Гледайте UK канали в Гърция със Smart DNS

Някои хора не се интересуват много от добавените функции за защита на VPN. Това е още по-вярно в страни с обикновено бавни връзки, тъй като VPN мрежите забавят вашия интернет малко. Ако сте един от тези хора, тогава можете вместо това използвайте Smart DNS прокси. Smart DNS прокси е an онлайн услуга, която ви предоставя достъп до конкретен списък от блокирани канали. Ето как VPN се различава от Smart DNS прокси:

 • Интелигентните DNS прокси сървъри се нуждаят от конфигурация. Въпреки това, няма приложения, които можете да изтеглите, за да го стартирате. За щастие те обикновено имат ръководства, които могат да помогнат на всеки новодошъл да го настрои.
 • Те не използват криптиране, което означава, че Smart DNS не е толкова сигурен, колкото VPN.
 • Тъй като те не пренасочват трафика ви, Smart DNS прокси сървърите не забавят връзката ви.
 • Smart DNS няма да работи, ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси или DNS отвличане.
 • Вашият IP няма да се промени, когато използвате Smart DNS. Той не подлъгва вашия публичен IP адрес.

Най-добрият интелигентен DNS за Гърция

Предлагам да използвате Unlocator като вашия доставчик на Smart DNS по време на престоя ви в Гърция. Има огромен списък на деблокирани канали с британско съдържание – до което може да ви предостави достъп. Ако не греша, Unlocator може отблокирайте повече от 200 канала.

Датската компания също предлага прави направляващи за да помогнете на начинаещите с процеса на конфигуриране. Можете също се възползвате от 7-дневен безплатен пробен период без да се прибягва до кредитна карта, за да я активирате отново. Можете да се възползвате от 14-дневен срок за възстановяване след изпитването, което означава, че гарантирате, че Unlocator работи за вас, преди да поемете някакви ангажименти.

Гледайте Великобритания канали в Гърция – финални мисли

Така че, госпожи и господа, е как можете отблокирайте каналите на Обединеното кралство в Гърция. Запомнете, като използвате едно от двете VPN или Smart DNS няма да ви помогне да пропуснете каквато и да е регистрационна такса, която се изисква от вашия канал по избор. Всички тези инструменти премахнете геоблоковете и предоставят ви достъп до каналите във Великобритания, които искате.

Имате ли други начини, по които можете гледайте Великобритания канали в Гърция? Споделете вашите предложения в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me