Как да гледате UK TV в чужбина безплатно на живо онлайн

Жалко е, че Каналите и услугите във Великобритания са блокирани извън британските граници. С други думи, никой извън Обединеното кралство няма достъп до тези канали или услуги поради гео ограничения.

Част от най-доброто съдържание на телевизия се излъчва на британски стрийминг услуги и не искам да пропускам забавно съдържание, особено когато имам два инструмента това може да ми помогне да поправя ситуацията в момента. Прочетете, за да научите как можете да използвате VPN и Smart DNS за вашето предимство за стрийминг.

Как да гледате UK TV в чужбина безплатно на живо онлайн

Как да гледате UK TV в чужбина безплатно на живо онлайн

Поток UK UK в чужбина с VPN

Ето как работят доставчиците на съдържание. Те изследват вашия IP адрес и откриват откъде се свързвате към интернет. Ако сте навсякъде извън страната, където се намира търсеното от вас съдържание, опитът ви за достъп ще бъде прекратен.

Така че, всякакви Британският канал е недостъпен за потребители, които се свързват извън Великобритания. Въпреки това, ако те променят своя IP адрес във Великобритания, те ще имат достъп до британски материали. Тази техника включва скрит VPN, който не само пренасочва вашия трафик през сървъра по ваш избор (в държавата, която искате), но също така защита на вашите данни, докато сте онлайн. С VPN можете да стигнете скрийте оригиналния си IP адрес и заменете с такъв, който разкрива различно геолокация. Ето стъпките, които трябва да следвате вземете UK TV където и да сте:

 1. Първата стъпка включва вас получаване на VPN абонамент. Избягвайте тези безплатни VPN мрежи като Hola.
 2. Настройте VPN акаунт.
 3. Време е за изтеглете и инсталирайте приложението VPN от уебсайта.
 4. Сега ти стартирайте приложението и потърсете сървър в Обединеното Кралство.
 5. Свържете се с този сървър във Великобритания и спечелете a Британски IP адрес.
 6. Това е подход, който ще ви позволи деблокирайте всички видове британски канали в чужбина.

Най-добър VPN за телевизия във Великобритания

Не знам за теб, но си вземам ExpressVPN абонамент. Стигнах до откритието, че това е най-доброто VPN, което мога да притежавам. Спомням си, че го пробвах за първи път; Беше ми предложено 30 дни за обмисляне на този ангажимент. Ако не го харесах, можех да имам поиска възстановяване на средства без зададени въпроси. е Възможностите за стрийминг са невероятно добри. Сега знам, че ExpressVPN е най-добрата VPN, която можете да притежавате, но в случай, че не е в рамките на бюджета, проверете другите VPN, за които можете да се абонирате.

Вземете UK TV Overseas Online с интелигентни DNS прокси

Тази технология е малко по-различна от VPN по отношение на сигурността, тъй като не защитава вашата онлайн връзка. За разлика от VPN, вие не получавате нов IP адрес. Вашите ще останат същите и ще останат видими за обществеността.

След като конфигурирате Smart DNS на вашето поточно устройство, ще можете да го направите лесно заобикаляйте гео ограниченията наложено върху съдържанието, до което искате да получите достъп. Вашите данни и трафикът ще се пренасочват през един от определените му сървъри, което ви прави да изглеждате на няколко места едновременно. Но имайте предвид, че не можете да деблокирате всичко със SmartDNS, освен ако този, който използвате, поддържа такова деблокиране.

Сега, ако откриете, че Smart DNS е по-подходящ инструмент за деблокиране, следвайте стъпките по-долу.

 1. Вземете си абонамент Unlocator и запишете се за 7-дневния си безплатен пробен период.
 2. Ти трябва да конфигурирайте Smart DNS на вашето устройство. Тези видео уроци / ръководство за настройка могат да ви помогнат.
 3. Получете пълен достъп до каналите във Великобритания който Unlocator поддържа.

Най-доброто нещо за Unlocator е, че вие няма нужда от кредитна карта да се запишете с него. Неговият Smart DNS поддържа деблокиране на BBC iPlayer, ITV, Channel 4, TVPlayer, Now TV и Sky Go. Това е всичко, което мога да поискам при такива разумни цени. Тази датска компания знае какво искат клиентите и съответно предоставя това. Можете да деблокирате повече от 220 канала по време на пробен период от 7 дни. В случай, че не ви хареса, винаги можете да се отпишете.

Най-добрите британски телевизионни канали за гледане в чужбина

Използването на VPN или Smart DNS прокси сървъри ви позволява да получите достъп до следните канали, независимо от това къде живеете в момента.

 • BBC iPlayer
 • Център за ITV
 • Канал 4 (4oD)
 • Канал 5 (my5)
 • Sky Go
 • Sky Sports
 • Сега телевизия
 • TVPlayer
 • Великобритания Amazon Prime
 • Netflix UK

Как да гледате UK TV в чужбина на живо безплатно онлайн

Поради различни лицензионни споразумения, твърде малко вероятно е телевизионните канали във Великобритания като BBC и ITV да бъдат предоставени в чужбина в близко бъдеще. Ето защо е важно да използвате услуги като ExpressVPN и други най-добри доставчици на VPN във Великобритания, за да получите ежедневната си корекция в британската телевизия.

Използвали ли сте такива услуги в САЩ, Канада, Австралия или другаде в чужбина, за да предавате телевизия във Великобритания? Споделете своя опит или въпроси в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me