Как да гледате UKTV Play извън Обединеното кралство?

Как да гледате UKTV Play извън Обединеното кралство? UKTV Play е онлайн услуга за стрийминг, която предлага страхотни телевизионни програми от канали като Дейв, Наистина, Вчера и Драма. Ако сте във Великобритания, е много възможно да получите достъп до UKTV Play онлайн и да гледате всички предавания от тези четири страхотни канала. Това обаче може да бъде малко по-трудно, ако се опитвате да получите достъп до него извън Обединеното кралство. Подобно на много канали и услуги, UKTV Play има гео ограничения, които ограничават зрителската им аудитория до жителите на Великобритания и тези, които живеят във Великобритания. Потребители от САЩ, Канада, Австралия, Германия и Италия не могат директно да посетят уебсайта и да предават поточно неговото съдържание, без първо да получат VPN. С VPN всеки, който се намира във всяка страна по света, може да деблокира възпроизвеждането на UKTV на своите устройства с компютър, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV или Amazon FireStick.


Как да гледате UKTV Play извън Обединеното кралство?

Как да гледате UKTV Play извън Обединеното кралство?

Какво е UKTV Play?

Според официалния уебсайт на UKTV Play „UKTV Play е безплатна догонваща телевизионна услуга, в която можете да гледате телевизионните предавания, които обичате от Дейв, Вчера, Наистина и Драма, където пожелаете.“

Има ли UKTV Play в чужбина?

За съжаление на феновете на британската телевизия и британските експатри, живеещи извън Обединеното кралство, UKTV Play не е достъпна в чужбина. Това е грешката в местоположението, която получавате всеки път, когато опитате поточно съдържание в UKTV Play извън Обединеното кралство:

„Видеоклипът, който се опитвате да гледате, не може да бъде гледан от текущата ви държава или местоположение.“

Как да гледате UKTV Play извън Обединеното кралство, използвайки VPN

UKTV Place е мястото, където можете да гледате Bad Teacher, Pan Am и The Michael J. Fox Show. Тези предавания и много други са само VPN абонамент. Знаете ли, че всичко, което е необходимо, е да се преодолее разликата между вас и ограниченото съдържание във Великобритания? VPN свързва вашето устройство със сървър в страната по ваша избор през Интернет. Той също така създава дигитален тунел, през който вашите данни преминават и се шифрират. Накратко, VPN сървърът действа като шлюз към интернет и всички ваши интернет данни се препращат през него. Вашият IP адрес също се променя при свързване към сървър от друга държава. Нека ви напътстваме през всичко това:

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате за VPN услуга.
 2. След това създавате VPN акаунт
 3. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате UKTV Play.
 4. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър във Великобритания.
 5. След като се свържете със сървър на Обединеното кралство, ще ви бъде предоставен временен IP адрес на Britsih, който го прави да изглежда, че се намирате във Великобритания.
 6. Сега, когато имате британски IP, можете лесно да получите достъп до UKTV Play от всяка точка на света.

Ако искате да деблокирате UKTV в чужбина, ще ви трябва VPN, който гарантира заобикаляне на гео ограниченията. Какво по-добро VPN за деблокиране на UKTV Play от това ExpressVPN? Това е надежден лидер номер едно в VPN мрежите, който предлага отлични услуги. Високата скорост, сигурността и моменталната настройка са основни характеристики на ExpressVPN. Ако обаче откриете, че ExpressVPN е скъп, винаги можете да проверите другите доставчици на услуги в таблицата по-долу.

Списък с канали на UKTV Play

 • W
 • Дейв
 • злато
 • алиби
 • Вчера
 • Драма
 • рай
 • Наистина ли
 • Добра храна
 • У дома

Предимства на VPN

VPN означава Virtual Private Network и това, което подсказва името е доста ясно. Това е технология, която осигурява поверителност в интернет, така че да сте напълно безопасни онлайн. VPN е в състояние да заобиколи всички географски ограничения, но това не е всичко. Абонирането за VPN има своите предимства и ето някои от тях:

 • Скрийте това, което качвате в интернет от другите.
 • Обиколете блокове и други форми на цензура.
 • Изглежда, че сте в друга държава.
 • Скриване на активността на сърфиране от локални мрежи и интернет доставчици
 • Вземете нов и временен IP адрес.
 • Изтеглете и споделяйте файлове безопасно.
 • Използвайте обществени WiFi горещи точки безопасно и сигурно.
 • Спестете парите на потребителите с покупки, свързани с граница.

Гледайте UKTV Play извън Обединеното кралство

За да гледате UKTV Play извън Обединеното кралство, ще ви трябва VPN. Ще трябва да маскирате IP адреса си, да подправите местоположението си и да се преструвате, че сте във Великобритания. Всъщност няма значение къде се намирате в света, защото това е нещо, за което се грижи вашата VPN услуга, а не вие. Това, което трябва да направите, е просто да се насладите на неограничен достъп до UKTV Play и всички предавания, предоставени за вас чрез тази VPN връзка.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map