Как да гледате Vanity Fair на ITV в чужбина

„В свят, в който всички се стремят към онова, което не си струва да има, никой не е по-решен да се изкачи до височините на английското общество, отколкото госпожица Ребека Шарп. Викториански роман Vanity Fair на ITV. Феновете на една добра драма от периода и разказването на викторианска история определено ще се насладят на сериала, който е премиерата на 2 септември. Резиденти извън Обединеното кралство няма да могат да гледат Vanity Fair за разположение извън Обединеното кралство, където ITV не е наличен. Въпреки това, те все още могат да получат ITV в чужбина, ако използват VPN или Smart DNS прокси. Ето как можете да гледате Vanity Fair на ITV извън Обединеното кралство, използвайки VPN или Smart DNS на компютър, Mac, Android, iPhone, iPad, Smart TV, PS3, PS4, Xbox, Apple TV и Roku.

Как да гледате Vanity Fair на ITV в чужбина

Как да гледате Vanity Fair на ITV в чужбина

Как да гледате Vanity Fair на ITV в чужбина с помощта на VPN

Когато се опитате да получите достъп до ITV в САЩ, Германия, Франция, Испания, Португалия, Австралия или Канада, се появява съобщение за грешка. Това е основно, защото поточните услуги на ITV са блокирани географски въз основа на IP адреса, с който потребителите се свързват. Трябва да сте местен жител, който се намира физически във Великобритания и се свързвате от вътрешността на страната, за да имате достъп до ITV. Въпреки тези ограничения, потребителите, живеещи извън Обединеното кралство, могат да използват VPN за достъп до ITV и да гледат Vanity Fair. Наистина е много просто, ако следвате стъпките по-долу:

  1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате за VPN услуга.
  2. След това създавате VPN акаунт.
  3. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате Vanity Fair.
  4. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър във Великобритания.
  5. След като се свържете със сървър във Великобритания, ще ви бъде предоставен временен IP адрес на Britsih поради което изглежда, че се намирате във Великобритания.
  6. Сега, когато имате британски IP, можете лесно да получите достъп до ITV и да гледате Vanity Fair.

с ExpressVPN, можете да деблокирате всякакви видове гео-ограничено съдържание. Това е пълнофункционален доставчик на услуги, който предлага най-добрите в клас протоколи за криптиране и качествени услуги. Отличната използваемост на ExpressVPN и стриктната политика „Без регистрации“ са причините, поради които този доставчик е лидер на пазара. Ето някои други доставчици на услуги, които могат да деблокират ITV, изброени в таблицата по-долу.

Как да гледате Vanity Fair на ITV в чужбина с помощта на Smart DNS прокси

Smart DNS прокси и VPN имат подобни функции, но работят по различни начини. Докато VPN криптира и пренасочва целия ви трафик, Smart DNS пренасочва само трафика, който определя вашето географско местоположение. От тук идва и терминът „интелигентен“. Интелигентният DNS също е бърз, тъй като не криптира всички данни на потребителите. Всичко, което трябва да направите, е да промените вашия DNS сървър на устройството, което искате да поддържате iPad, iPod, iPhone, Android, PS, Xbox, Wii, Apple TV, Roku, WD и т.н. или вашия рутер за пълна поддръжка в домашната ви мрежа. Можете да гледате няколко региона едновременно. Например ITV или BBC Iplayer като телевизионно съдържание във Великобритания и Canalplus като френско съдържание, докато се наслаждавате на US Netflix. Всички използват една и съща конфигурация. Ето как можете да гледате Vanity Fair в ITV извън Обединеното кралство:

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето поточно устройство.
  3. Отидете на уебсайта на ITV.
  4. Насладете се на стрийминг Vanity Fair извън Обединеното кралство.

Unlocator е най-добрият прокси сървър на DNS, който бихте могли да поискате. Той може да отблокира над 200 канала и да ви получи желаното от вас съдържание, независимо къде се намирате. С Unlocator забраните се премахват, а географските ограничения се заобикалят за минути.

За Vanity Fair

Всеки епизод започва с разказвача / автора Thackeray (изигран от Michael Palin), въвеждащ вноската. Ролята му представлява ненадеждния разказвач, който е представен в оригиналния роман. Резюмето от ITV гласи: „Адаптирането на Гуинет Хюз към литературната класика на Текерай е поставено на фона на Наполеоновите войни и следва Беки Шарп, докато тя се опитва да избие пътя си от бедността и да мащабира височините на английското общество. Нейната история за „злодеяние, престъпление, веселие, любов, правене на любов, смях, изневери, битки и танци“ я отвежда до двора на крал Джордж IV, чрез битката при Ватерло, разбивайки сърцата и губейки богатства, докато върви . “

Гледайте Vanity Fair на ITV в чужбина

Ръководителят на драмата Поли Хил на ITV каза това за драматичния сериал: „Vanity Fair е перфектната класика за адаптиране към ITV, а зашеметяващите сценарии на Гуинет Хюз оживяват романа по начин, който наистина ще се свърже с модерната публика. ” Сега, когато знаете, че има повече от един начин да предавате Vanity Fair извън Обединеното кралство, е непростимо, че все още не го гледате. Или VPN, или Smart DNS може да ви изкара ITV извън Обединеното кралство и независимо къде се намирате в света.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me