Как да гледате VH1 извън САЩ

VH1 е вашето място за най-горещите поп култура, реалност, музика и лайфстайл новини. Водещата марка в медийната индустрия има малко от всичко за тези, които нямат нищо друго освен време. С хитови предавания като Любовта & Хип хоп франчайз, Марта & Вечерята на Snoop Potluck Dinner и следващият топ модел на Америка, всички които не са нищо друго освен забавни, винаги оставят публиката да иска повече. Това е американска кабелна и сателитна телевизионна мрежа, която включва неписани сериали, състезания и шоу програми. Някои от предаванията на VH1 могат да се предават само от САЩ. Някои от програмите може да не са налични там, където се намирате, и това е добре, защото можете да ги получите, независимо дали сте в САЩ или не. С VPN или Smart DNS можете да хванете най-новите епизоди на „Любовта & Hip Hop ”и увеличете рейтингите на шоуто на RuPaul на Drag Race.


Как да гледате VH1 извън САЩ

Как да гледате VH1 извън САЩ

Как да гледате VH1 извън САЩ, използвайки VPN

Има ограничения, наложени върху определено съдържание поради лицензионни споразумения. Точно това пречи на VH1 да предава своето съдържание в страни извън САЩ. VH1 проверява местоположението ви чрез IP-адреса на устройството ви и ви предлага две опции. Или продължите с локализираната версия на сайта, или страдате от следното съобщение: „За съжаление, не можем да предложим този видеоклип на потребители от вашия регион“. За гледането на VH1 има задна врата и няма нищо общо нито с една от тези опции. По принцип, за да гледате американската версия VH1 извън САЩ, ще ви трябва или Smart DNS, или доставчик на VPN услуги. И двете ще ви предоставят достъп до цялото съдържание на VH1. Всичко, което трябва да направите, е да фалшифицирате местоположението си, така че VH1 смята, че се намирате в САЩ.

 1. Първо, трябва да се регистрирате за VPN услуга. Отидете за реномирани VPN мрежи като ExpressVPN.
 2. Сега, след като сте създали своя VPN акаунт, изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате VH1 на.
 3. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър в САЩ.
 4. Новият ви американски IP адрес изглежда така, сякаш се намирате в САЩ.
 5. Този метод ще ви даде достъп до всички канали, базирани в Америка.
 6. Разблокирайте много забавления от кофата от VH1 с вашия VPN.

ExpressVPN осигурява бърза и способна услуга за виртуална частна мрежа с голяма мрежа от сървъри. Макар и скъпо, доказа се, че си струва всяка стотинка. Най-вече заради силните си изпълнения и способността да отблокира съдържание от цял ​​свят. За повече информация за други доставчици на услуги, достъпни на пазара, вижте таблицата по-долу.

Как да гледате VH1 извън САЩ, използвайки Smart DNS

Тъй като VH1 е ограничен извън САЩ, няма да имате достъп до съдържанието му от никъде другаде. С услугата Smart DNS обаче това е възможно. Работа на Smart DNS е да помага на потребителите да заобикалят ограниченията и да деблокират уебсайтове. Smart DNS работи, като просто променя DNS на вашето устройство и го пренасочва чрез специализиран сървър от страната, в която е базиран уебсайтът, до който се опитвате. Въпреки че Smart DNS не криптира всичките ви данни, той получава каналите, услугите и уебсайтовете, които искате да бъдат деблокирани. Ето как можете да получите VH1 извън САЩ с помощта на SmartDNS.

 1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
 3. Отидете на уебсайта на BBC iPlayer.
 4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на BBC iPlayer.

С помощта на Smart DNS доставчик като Unlocator,  можете да се наслаждавате на неограничен достъп до уебсайтове и услуги на премиум медии, сякаш сте се намирали в страните, където достъпът е разрешен.

 VH1 Показва

Разгледайте най-популярните предавания, които хората гледат на американския VH1:

 • любов & Хип хоп
 • любов & Хип-хоп Атланта
 • любов & Хип Хоп Холивуд
 • Следващият топ модел на Америка
 • Екипаж с черно мастило
 • Черно мастило екипаж Чикаго
 • Hip Hop Squares
 • Марта & Снеп на вечеря в Potluck
 • Баскетболни съпруги
 • Балерините съпруги
 • Изплашен Известен
 • Жени мафиоти
 • Запознанства Голи
 • подписан
 • T.I. & Tiny: Семейната суматоха

Гледайте VH1 извън САЩ

Никак не е изненада, че VH1 е в средата на рейтинговото възобновяване и побеждава своите кабелни конкуренти. VH1 претендира за всички права на самохвалство, когато става въпрос за забавление и ако притежавате VPN, ще знаете защо. Излъчвайте най-горещите предавания, получавайте ексклузивното съдържание и гледайте интервюта с любимите си звезди на VH1. VPN или Smart DNS е това, което ще ви трябва, за да получите възхитително скандално съдържание, възпроизвеждащо се на вашето устройство навсякъде по света.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map