Как да гледате видеонаблюдение извън Китай?

Китайската централна телевизионна мрежа е лесно един от най-гледаните канали от Китай и се оказва национален телевизионен оператор в страната. Базираната в Пекин, операторът има до 50 канала под своя компетенция и предлага програми, които се грижат както за китайската, така и за некитайската говоряща аудитория. Програмирането е по същество съдържание, което е под формата на новини, образование, комедия, драма и забавление. Политически погледнато, телевизионният оператор също се счита за мундщук на Комунистическата партия на Китай и също така има обществени канали, базирани на региона, в който се излъчва. Има CCTV-4 Asia, CCTV-4 Europa, CCTV-4 America и CCTV-Daifu, които са дъщерни дружества на международния си канал CCTV-4.


Как да гледате видеонаблюдение извън Китай?

Как да гледате видеонаблюдение извън Китай?

CCTV безплатно?

Въпреки че тези четири са само част от близо 15-те канала за видеонаблюдение, излъчвани за обществено гледане, има друга категория от около 18 канала, която трябва да платите, за да гледате. Като пълен пакет обаче каналите се предлагат чрез различни спътникови компании и доставчици, мобилни приложения и дори в Интернет.

При повечето хора, които искат да наваксат съдържанието, докато сте в движение, стриймингът от интернет се счита за подходящ вариант. Всичко, от което се нуждаете, е активен абонамент за вашата услуга и мобилно устройство с възможност за интернет. Това, което може да разберете, е, че някои от каналите за видеонаблюдение са достъпни само от потребители в континентален Китай. Чудесен пример е каналът за CCTV-5, който е фокусиран върху предлагането на най-добрите актуализации на новини, спортни рецензии и акценти на своите зрители. Ако се опитате да получите достъп до него извън Китай дори с активен абонамент за вашата поточна услуга, вероятно ще получите съобщение за грешка с твърдението, че местоположението ви не е покрито.

Блоковете се случват, след като вашият IP адрес бъде открит и се вижда, че произхожда от страна извън китайска територия. Вашият IP адрес е отговорен за предаването на подробности като местоположението ви, а в някои случаи и самоличността ви. За да можете да гледате всички канали за видеонаблюдение, независимо от вашето местоположение, ще ви трябва решение, което може да заблуди вашата платформа за гледане, че сте всъщност в Китай.

Използване на VPN за гледане на видеонаблюдение извън Китай

Като се абонирате за услуга на виртуална частна мрежа, можете да пренасочите трафика си към сървъри, които от своя страна криптират вашата връзка и правят някои подробности за вас частни. Вашият IP адрес за начинаещи се променя всеки път, когато се свържете с друг сървър, оставяйки подробности като действителното ви местоположение, заменени с местоположението на сървъра, към който сте свързани. Следователно, ако сте извън Китай, но сте в състояние да се свържете с VPN сървър, който е базиран в Китай, ще можете да предавате видеонаблюдение откъдето и да сте. Изпълнете следните стъпки, за да деблокирате видеонаблюдение извън Китай:

 1. Регистрирайте се с VPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете китайски сървър и се свържете с него.
 5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите, че е направена промяна.
 6. Към момента можете да сърфирате в Интернет с вашия китайски IP адрес, сякаш се намирате в Китай.

Предаването на географски ограничени канали не е единственото нещо, което ще можете да направите чрез VPN. Освен сигурността, която идва с криптиране, VPN също ще ви помогне да скриете трафика си от вашия интернет доставчик и дори да заобиколите някое от условията, които интернет доставчиците са известни, за да ограничат връзката ви. Те включват ограничаване на връзката ви и поставяне на ограничения за използването на вашите данни.

Най-добрите VPN за гледане на видеонаблюдение извън Китай

Решението коя VPN услуга да се използва е друг проблем, за който може да искате да бъдете много умишлено. Това е така, защото не всяка услуга е гарантирана, за да отблокира китайски канали като CCTV или дори да има достатъчно сървъри в Китай, за да улесни вашия стрийминг. За да сме сигурни, че стартирате правилния старт, имаме редица доставчици, които сме сигурни, че ще се радвате да използвате, тъй като всички те са подходящи за осигуряване на най-доброто излъчване.

1. ExpressVPN

ExpressVPN наистина е една от най-добрите услуги за разглеждане, особено ако нямате предишен опит в използването на VPN. VPN клиент на ExpressVPN Доставчикът има около 2000 сървъра в своята мрежа и като доказателство за тяхната скорост доставчикът предлага 99,9% гаранция за продължаване. След като се абонирате, можете да изберете OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP или SSTP за свой протокол, но OpenVPN се препоръчва, тъй като работи най-добре с 256-битовото AES криптиране, използвано за осигуряване на вашия трафик.

Базирайки се на Британските Вирджински острови, ExpressVPN поддържа надеждна политика за нулева регистрация и поддържа до 3 множество връзки. Услугата също има VPN приложение, което е наистина лесно за използване и има възможност да избере правилните настройки за потребители, които нямат предишен опит с VPN. Има и редица скрит сървъри, които абонатите могат да използват, за да скрият факта, че използват VPN, и превключвател за интернет убийства, който изключва връзката ви, в случай че услугата ви се компрометира. Потребителите също така гарантират защита срещу DDOS атаки и достъп до функция Smart DNS, която им помага да работят около географски ограничени уебсайтове. За повече информация относно ExpressVPN, разгледайте нашия подробен преглед ExpressVPN.

2. VyprVPN

VyprVPN също присъства в този списък заради удобната си база в Швейцария, а неговият списък със сървъри е достатъчен, за да гарантира, че ще се насладите на безпроблемна услуга за поточно предаване, независимо къде се намирате. Сървърите са около 700 на брой и някои от тях присъстват в Китай. Услугата също има надеждна политика за нулева регистрация, която трябва да ви увери, че нито един от трафика ви не се съхранява. С абонамент за VyprVPN ще можете да имате до 3 други връзки едновременно и се предлага с приложение, което е много лесно да се движите наоколо.

Приложението може да работи на Windows, iOS, Android и Linux платформи, а също така има 24/7 поддръжка за чат на живо, за да можете да решите всички проблеми, които могат да възникнат, без да оставяте на теб. Услугата също има Smart DNS политика, която можете да използвате за достъп до гео ограничени сайтове и поддръжка за OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и IKEv2. VyprVPN също е кредитиран за своя протокол Chameleon, който кодира метаданни на пакети и затруднява връзката ви дори при дълбока проверка на пакети. Това е полезно за достъп до сайтове в Китай, тъй като ви позволява да преминете през голямата защитна стена на Китай. За да видите какво още можете да спечелите от абонамент за VyprVPN, разгледайте нашия преглед на VyprVPN.

3. NordVPN

NordVPN приключва нашия списък и го прави като единствената услуга, която има близо 4000 сървъра в своята мрежа. Доставчикът е базиран в Панама, а широчината на мрежата му е може би най-голямата му сила. Ако все пак извършите дълбоко копаене, вероятно ще разберете, че доставчикът няма сървъри в Китай. Това се прави умишлено, с цел да се поддържа услугата дискретна пред китайското правителство. Как тогава потребителите трябва да получат достъп до китайско съдържание? Е, услугата има това, което наричат ​​замъглени сървъри. Тези сървъри ви позволяват да осъществявате достъп до съдържание дори в силно ограничени области като Китай и те са сигурни, че получават вашия трафик през тяхната Great Firewall.

Освен всичко това, NordVPN разполага и с редица специализирани сървъри, които са оптимизирани за неща като HD стрийминг, торент и едновременно изтегляне на големи файлове. Услугата е много щедра и за потребителите, които искат да използват множество устройства, тъй като позволява до 6 едновременни връзки. Потребителите също се възползват от функции като криптиране DoubleVPN, специализирани IP сървъри, защита срещу атаки срещу DDoS, SmartPlay и CyberSec. Можете да научите много повече за тези функции, като преминете през нашия NordVPN преглед.

Заключение за това как да гледате видеонаблюдение извън Китай

Предаването на видеонаблюдение извън Китай не трябва да е предизвикателство, особено ако имате работа с надежден доставчик на VPN. Ако решите да изпробвате някое от трите, които сме очертали, тогава ще се радваме, ако споделите с нас своя опит. Направете това в секцията за коментари по-долу и ще се радваме да се свържем с вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map