Как да гледате Voot извън Индия

Как да деблокирате Voot в САЩ, Великобритания, Австралия, ОАЕ, Нова Зеландия или другаде извън Индия? Voot е може би най-популярната услуга за стрийминг в Индия и със само година и половина в обслужването платформата за видео при поискване все още има какво да очакваме. Услугата за стрийминг също наскоро ребрандирана, така че потребителите все още свикват с новата й идентичност. Voot има много планове, предвидени за 2018 г., като се започне с пускането на премиум услугата. Услугата планира да предостави най-новото ексклузивно съдържание на своите първокласни абонати, както и да достигне до международната си аудитория, като предоставя до 50 000 часа видео от компанията-майка, библиотеката на Viacom 18, както и телевизионни канали, които ще бъдат съобразени за всеки ключов пазар.


Как да гледате Voot извън Индия

Как да гледате Voot извън Индия

Voot в чужбина

Ако сте индианец, живеещ в диаспората, има вероятност да сърбите, за да усетите вкуса на това новооткрито експлозивно съдържание. Единствената пречка, която може да откриете по пътя си, е фактът, че доставчиците на интернет услуги в текущото ви местоположение може да не са в подкрепа на потребители, които стриймират през Voot. Ще стигнете до грешка, която грубо заявява, че няма да имате достъп до сайта. Ето какво ще получите:

„Ние разширяваме една стъпка в даден момент. Колкото и поласкани да знаем колко нетърпеливи сте да консумирате нашето съдържание, ние работим усилено, тъй като можем да ви предоставим забавлението, което заслужавате. Дотогава ние сме налични само в Индия. Поддържайте се и ще се свържем с вас, когато сме на разположение във вашата страна. “Съобщение за грешка в гласа

Това е пречка, с която може да се работи, но само ако сте наясно с правилното решение за изпълнение. Накратко, трябва да получите индийски IP адрес, за да гледате индийски канали като Voot, SonyLiv и Hotstar в чужбина. 

Използване на VPN за деблокиране на Voot извън Индия

VPN услуга може да се използва за заобикаляне на всички ограничения, с които се сблъсквате при достъп до Voot извън Индия, тъй като след като се регистрирате с надежден доставчик, връзката ви след това се криптира. Това означава, че ще можете да скриете дейностите, които ще извършвате онлайн. Ще можете да скриете всичко това от вашия доставчик на интернет услуги, както и от всяка друга страна, която би искала да знае какво имате в Интернет. Никой няма да може да разбере какво правите онлайн поради криптирането, което свързването към отдалечен сървър ще може да ви предостави.

Абонамент за VPN услуга означава също, че след това ставате анонимни онлайн. След като се свържете с отдалечен сървър, вашият IP адрес веднага се променя от действителния, който отразява вашето местоположение, на виртуален, който отразява местоположението на отдалечения сървър като вашето действително местоположение. В този случай свързването към Voot извън Индия би означавало да се абонирате за доставчик, който има сървъри със седалище в Индия. След като направите това, ще имате достъп до Voot отвсякъде по света.

Има много доставчици, които твърдят, че предлагат услуга, на която можете да се доверите, въпреки че не разполагате с необходимата инфраструктура, за да предложите това ниво на услуга. За много от тях дори е известно, че рекламират, че услугата им е безплатна, за да привлекат голям брой неподозиращи потребители в тяхната схема. Това, което обикновено се случва с повечето от тези „безплатни“ доставчици е, че те в крайна сметка записват вашата активност при сърфиране и продават регистрационните файлове на трети компании. Те са известни и с това, че ви бомбардират с досадни реклами и спам имейли, за които сме сигурни, че няма да оцените.

Как да получите Voot в САЩ, Великобритания, Австралия, извън Индия с VPN

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN; този, който има сървъри в Индия.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложението, предоставено в изпратената връзка.
 3. Тогава, свържете се с индийски VPN сървър, който ще ви предостави индийски IP адрес
 4. Всичко, което трябва да направите сега е да посетите Voot и да гледате цялото индийско съдържание, което искате.

Най-добрите VPN за разблокиране на Voot извън Индия

За да деблокирате Voot навсякъде по света, трябва само да се абонирате за топ VPN услуга за Индия. За да ви помогнем да вземете своето решение, ние вече събрахме няколко изпитани доставчици, за които сме сигурни, че са достатъчно способни да ви защитят винаги, когато се свържете онлайн.

1. ExpressVPN

С близо десетилетие в индустрията, ExpressVPN вече си направи име като най-надеждната VPN услуга на пазара. Доставчикът е базиран на Британските Вирджински острови и е спечелил множество награди, които утвърждават позицията му като доставчик на номер 1 за онлайн сигурност. Услугата е добре известна с изключителното си обслужване на клиенти, както и с лесния си за използване VPN, който е разработен с първоначално внимание на потребителите. Доставчикът оперира мрежа от около 2000 сървъра, които са добре разпределени между различни страни по света, включително Индия. ExpressVPN предлага всички основни VPN протоколи (OpenVPN, PPTP, IPSec и L2TP) за своите клиенти да избират, а също така позволява на всеки абонат да има до 3 едновременни устройства, свързани към един акаунт. След като се регистрирате, ви е обещана връзка, която няма регистрационни файлове, както и ограничения в ширината на лентата, която искате да използвате. Услугата също така ви позволява да превключвате сървъри, колкото искате, и ако решите да използвате тяхната специална гама от скрити сървъри, ще бъде почти невъзможно дори и най-ограничаващите интернет региони да разберат, че използвате VPN , Предвид малко по-високата цена на абонамент за ExpressVPN, може би е добра идея да се регистрирате за 30-дневната им оферта за гаранция за връщане на пари, за да изпробвате всичко от първа ръка.

2. IPVanish

Не много доставчици притежават всички свои сървъри като IPVanish. Всички сървъри на 1000+ доставчик се контролират и контролират директно в централата им във Флорида, което означава, че не е необходимо да се консултират с други компании на трети страни, когато нещо се обърка. Скромната им мрежа от сървъри разполага с до 40 000 IPS, а освен това се знае, че са сред най-бързите сървъри, с които можете да се свържете. Запалените онлайн геймъри всъщност предпочитат услугата, защото не изпитват никаква изоставане в сравнение с това, което обикновено се случва с други доставчици. Известно е, че IPVanish се интегрира добре с Kodi. Това ще ви позволи да предавате съдържание чрез най-популярните добавки на Kodi, както и да деблокирате Voot откъдето и да сте. Ако имате сравнително голям брой устройства, които искате да защитите чрез VPN, вероятно ще намерите капацитета на тези доставчици да имат до 10 едновременни връзки на потребителско име много удобни. Също така заслужава да се спомене VPN приложението на IPVanish. Доставчикът използва версии на този софтуер със зелена тематика, който има различни версии, налични за изтегляне. Трябва да можете да го стартирате на вашите Windows, iOS, Mac OS, Linux и Android базирани устройства без никакви проблеми. IPVanish има уникална 7-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да изпробвате услугата преди да вземете окончателното си решение.

3. NordVPN

Прекратявайки нашия списък, имаме NordVPN, доставчик, базиран в Панама, който е известен със своята функция за двойно криптиране. Изборът на доставчици от 4000+ сървъри означава, че той е в състояние да направи възможно клиентите му да предават данни през два сървъра вместо един, като по този начин подобряват нивото на криптиране на данните. Това не е единственото предимство, което потребителите получават от наличието на такава голяма мрежа. Абонатите на NordVPN също могат да избират към кои сървъри да се свържат от списък със специализирани сървъри, където сървърите са оптимизирани за производителност. Тези сървъри в списъка са категоризирани в реда на най-добрите за онлайн игри, торент, изтегляне на файлове, както и стрийминг. Независимо от това какво ще бъдете онлайн, NordVPN гарантира, че нито един от вашите записи на сърфиране няма да се съхранява чрез тяхната нулева регистрационна политика. Услугата също така позволява до 6 едновременни връзки и предлага всичките 5 протокола за тунелиране, които можете да избирате. NordVPN е в състояние да деблокира Voot извън Индия. За да вземете проба от тяхната първокласна услуга, ще трябва да се регистрирате за 30-дневната им гаранция за връщане на парите.

Обобщение за това как да деблокирате Voot извън Индия

Няма причина да пропускате някой от сериите и филмите, предлагани от Voot. Да си извън Индия вече не е пречка, стига да знаеш за коя VPN услуга да се абонираш. Можете да разчитате на ExpressVPN, IPVanish или NordVPN, за да деблокирате Voot извън Индия вместо вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map