Как да гледате X Factor 2018 безплатно на живо извън Обединеното кралство

Ако знаех, че съществуват VPN и Smart DNS прокси, вероятно не бих пропуснал финал на сезон 8 на X-Factor. Не бях никъде близо до Обединеното кралство и сигурно тогава проклинах късмета си, защото Little Mix, любимата ми група момичета, спечели този сезон.


Във всеки случай се опитвам да кажа, че е така възможно е да гледате всяка версия на X-Factor, конкретно X-Factor UK 2018 извън Обединеното кралство ако се абонирате за или VPN, или Smart DNS. Не, това не е шега. Всичко, което трябва да направите, е да продължите да четете, за да разберете как.

Stream X Factor 2017 безплатно на живо извън Обединеното кралство

Как да гледате X Factor 2018 Free Live извън Обединеното кралство

Регистрирайте се за безплатен ITV акаунт извън Обединеното кралство

ITV е отговорен оператор на X-Factor и макар всички да знаем, че е безплатен канал, от вас се изисква да създайте акаунт. Без такъв няма да можете да предавате поточно неговото съдържание. Затова следвайте стъпките по-долу, за да регистрирате безплатния си ITV акаунт навсякъде извън границите на Обединеното кралство.

 1. Отидете на Уебсайт на ITV.
 2. Кликнете върху „Влезте“.
 3. Сега, изберете „Регистрирайте се сега“.
 4. Въведете личната информация изисквани от вас.
 5. За „Пощенски код“, напишете „WC1X 0AA“ но не и с цитатите.
 6. Сега, поставете отметка в полето „Условия и условия за ITV“.
 7. Кликнете върху „Готов съм“.

След това ще получите имейл с молба за потвърждение. Не се колебайте да кликнете върху връзката вътре, защото там е вашето безплатен ITV акаунт ще чака. Това, което е останало сега, е абониране за VPN или Smart DNS.

Поток X фактор сезон 15 на живо онлайн, използвайки VPN

Това, че сте извън Обединеното кралство, ви отказва предимството да имате достъп до ITV и стрийминг програми, толкова популярни, колкото X-Factor. Всичко, което ще получите при опита си за достъп, е грешка, която казва: “Съжаляваме. ITV Hub е достъпен само за зрители във Великобритания. ” Но не е необходимо да се чувствате зле за емигрантите и феновете в Австралия, Ирландия, Канада и САЩ, защото има начин те да получат X-Factor 2018 от мястото, където са.

Процесът, в който ще заобиколите гео-грешката, включва някои измами. Използвайте VPN – инструмент за киберсигурност– че променя виртуалното си местоположение и кара ITV да мисли, че сте във Великобритания. Виртуална частна мрежа управлява мрежа от сървъри разпространени по целия свят.

Който и сървър, който решите да се свържете, зависи от това къде се намира съдържанието, което искате. Запазването на оригиналния ви IP адрес няма да ви доведе до никъде. Промяната му в тази, която съответства на сървър във Великобритания, ще стане предоставят ви достъп до ITV. Свързвайки се със сървър във Великобритания, ще можете да го направите отблокирайте британските стрийминг услуги и канали без значение къде в момента може да живеете.

Стъпките

Това направих, когато най-накрая получих VPN абонамент.

 1. Направих си изследвания и открих ExpressVPN да бъде най-добрият VPN на пазара.
 2. На следващо място, аз абонирани за услугите на ExpressVPN.
 3. Имаше приложение, което трябваше да направя Изтегли.
 4. Това, което последва, беше създаване на акаунт и влизане.
 5. Тогава аз активира приложението и беше изненадващо доволен от броя на сървърите там.
 6. I лсе погрижи за сървър във Великобритания и се свърза с него.
 7. Бутонът светна зелен и прочете „Свързано“. Това трябва да означава Сега имам IP адрес във Великобритания.
 8. Веднъж видях зелената светлина, Отидох на уебсайта на него за да проверите дали работи.
 9. Това със сигурност го направи. Погледни ме поток X-фактор извън Обединеното кралство.

Най-добър VPN за X-Factor 2018

Няма да стигнете далеч с VPN, което не е ExpressVPN. Абонамент за този доставчик означава, че стигате до отблокирайте всички канали във Великобритания въпреки местоположението ви в чужбина, включително BBC iPlayer, TVPlayer, Channel 4, Channel 5 и разбира се ITV Player.

Горещо препоръчвам да се абонирате ExpressVPN поради своята силни възможности за деблокиране и отлични услуги. Техен 30-дневна гаранция за възстановяване накара ме да се чувствам по-спокойно и тяхното 24/7 поддръжка на клиенти не остави въпрос без отговор. Разширете и хоризонтите си, като проверите другите конкуренти на пазара в тази таблица. 

Как да гледате X Factor 2018 безплатно на живо онлайн със Smart DNS

Докато основната функция на VPN е за да защитите вашите данни и да ги шифровате докато деблокираме съдържание, основната функция на Smart DNS е само заобикаляйте гео ограниченията. Вашият IP адрес ще остане същият, което означава, че вашата самоличност ще остане изложена на публични зрители и трети страни.

Също така, Smart DNS няма бизнес, който криптира вашите данни. Първоначално беше създаден за заобикаляне на регионални ограничения и деблокиране на канали които не са достъпни за потребителите. Той пренасочва трафика през посочените сървъри, така че да получите да деблокирате желаното съдържание. Ето как можете да използвате Smart DNS за деблокирайте ITV и в крайна сметка стрийминг X Factor 2018 безплатно онлайн:

 1. Абонирайте се за Unlocator и се възползвайте от предлаганата безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. После, следвайте тези видеоклипове / урок за настройка за конфигуриране на Smart DNS.
 3. Проверете сега, ако можете достъп до ITV, като посетите уебсайта или стартиране на приложението.
 4. Сега, влезте чрез акаунта на ITV.
 5. Излъчете поток X Factor 2018 където и да сте.

Използвал съм Unlocator преди и мога ли да кажа, че мина перфектно. Откриването ми на Unlocator стана чрез опит и грешка. Това беше единственият Smart DNS, който беше верен на твърдението си и ми позволи гледайте ITV извън Обединеното кралство. Най- безплатен 7-дневен пробен период беше най-успокояващото за това, че ми трябваше известно време, за да помисля за абонамента, защото не бях сигурен в неговите възможности.

Как да гледате X Factor 2018 безплатно на живо онлайн – приключвайте

Това е всичко, което трябва да знаете как да направите излъчвайте 15-ти сезон на X Factor навсякъде по света. Британският риалити телевизионен сериал постигна огромен успех през годините и ние лично нямаме търпение да започне новият сезон.

Колко си развълнуван? Изпомпвате ли се до степента, в която ще получите Абонамент за ExpressVPN? Кажете ни какво мислите в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map