Как да гледате знаменитост Family Feud 2019 Live Online

Готови ли сте да стартирате лятото си с някакво „Feudy” отношение? Ако е така, тогава очаквайте любимия си телевизионен водещ Стив Харви на 9 юни, когато Celebrity Family Feud се завръща за шестия си сезон. Както обикновено, ABC Go ще представи шоуто в рамките на летните си премиери. Ето защо, ето всичко, което трябва да знаете как да гледате онлайн на Celebrity Family Feud 2019 на живо.

Как да гледате знаменитост Family Feud 2019 Live Online

Как да гледате знаменитост Family Feud 2019 Live Online

Семейна вражда на знаменитости на ABC Go

Ако живеете в САЩ, можете да гледате Celebrity Family Feud на живо на ABC Go. Проблемът обаче е в тези, които пребивават в чужбина. ABC Go работи само когато потребител се приближи до съдържанието му с американски IP адрес. Ако това не е така, ABC незабавно ще блокира достъпа ви.

Вашият IP адрес помага на канала или която и да е друга онлайн услуга да определи вашето физическо местоположение. След като бъдете компрометирани да живеете в чужбина, ABC Go ще сложи край на вашия достъп. Вместо да получите видеоклипа си, ще получите съобщение за грешка с географска грешка, което гласи следното:

„Изглежда сте извън САЩ или нейните територии. Поради международните споразумения за права, предлагаме този видеоклип само за зрители, разположени в рамките на Съединените щати и неговите територии. “
Грешка във враждата на семейството на знаменитостите

За щастие, има начин да се заобиколи гео ограниченията, наложени от ABC Go. Ако използвате VPN, ще изглежда, че имате достъп до уебсайта на канала от зоната му на покритие. Как може да попитате? Отидете още малко на юг и разберете.

Как да гледате семейната вражда на знаменитостите на живо с VPN

Виртуалната частна мрежа е инструмент, използван за промяна на вашето текущо местонахождение и показване на друго място. Можете да го направите, като се свържете към VPN сървър в избрана държава. След като натиснете връзка, ще получите IP адрес в региона, в който се намира сървърът. В крайна сметка можете да получите достъп до ексклузивното съдържание в региона, независимо от това къде се намирате.

Освен това, VPN съществува като инструмент за защита на вашите сърфиращи дейности. Той пренасочва вашия трафик чрез частен тунел, който го криптира в процеса и го защитава срещу хакери и киберпрестъпници. Освен това вашият IP адрес се прикрива, което означава, че вашият интернет доставчик няма да може да шпионира какво правите, когато сърфирате в интернет. Това е, което обичаме да наричаме анонимно сърфиране. С казаното, нека разгледаме как да отблокирайте ABC Go и да гледате на живо Celebrity Family Feud:

 1. За да стартирате процеса, трябва да намерите надежден доставчик на VPN и да се регистрирате за неговата услуга. По мое мнение, ExpressVPN трябва да бъде най-добрият ви избор.
 2. След като създадете акаунт, изтеглете и инсталирайте VPN клиента им на съвместимо устройство като Android, iOS, компютър или Mac.
 3. Сега влезте с вашия VPN акаунт и отворете списъка му със сървъри.
 4. Тъй като ABC Go е в САЩ, ще ви е необходим американски сървър. Можете да го намерите в препоръчания раздел за по-бърз подход.
 5. Натиснете бутона за свързване и изчакайте малко, докато връзката се осъществи.
 6. Накрая стартирайте ABC Go и предавайте на живо Celebrity Family Feud, където и да сте.

Ако все още сте объркани и не знаете кой VPN да изберете, използвайте ExpressVPN тъй като това е един от най-добрите VPN в индустрията. Може да не сте съгласни, но прегледите в цяла световна държава така. Сега, ако все още не сте убедени, опитайте едно от тях топ VPN за ABC Go вместо.

Семейна вражда на знаменитостите – какво да очаквате?

Любимият популярен комедиен стенд-ап и награждаваният домакин на шоуто Стив Харви се завръща за още една забавна тривиална година. Ако просто се включвате в шоуто, нека да ви попълня подробностите. Семеен феод на знаменитостите се изправя един срещу друг актьори, певци, спортисти и други видове знаменитости. Това обаче не е забавната част, те трябва да се обединят с членовете на семейството си, за да получат най-популярните отговори на въпроси от типа анкета.

Печелившата страна получава прилична награда, която да бъде дарена за благотворителност. Така че, шоуто е не само забавно, но и за добра кауза. Спомняте ли си какво се случи в четвъртия сезон? Трябва да видим харесванията на Team Kardashian срещу Team West, Стивън Къри срещу Chris Paul, „Анатомията на Грей“ срещу „Station 19“, вътре в НБА срещу MLB All-Stars. Ако този сезон е толкова вълнуващ, колкото и четвъртият, гарантирам лято, пълно с смях и забавление.

Поради своята популярност, Celebrity Family Feud получи версии в различни части на света. Тези региони включват Австралия, Белгия, Обединеното кралство и Германия. Домакини са съответно от Грант Дениер, Крис Ван ден Дюрпел, Върнън Кей и Даниел Харуич.

След като беше отменен в NBC, ABC пое официалното излъчване на шоуто и малко промени правилата. Версията ABC не използва турнирен формат. Две игри са включени в епизод, в който всяка завършва с кръг за бързи пари за награда от 25 000 $. Ако семейството загуби и не е преминало през този кръг, те печелят 5000 $ за своята благотворителност. И така, спечелете или загубите, благотворителността е основната атракция на това невероятно шоу.

ABC Go съвместими устройства

Цял куп устройства поддържа приложението ABC Go:

 • андроид
 • iPhone
 • Ай Пад
 • Пожарна телевизия
 • Roku
 • Apple TV
 • настолен компютър
 • Mac

Как да гледате на живо Feud Celebrity Feud на живо – финални мисли

ABC е определил своя летен график и е тежък за шоута на игри. Основният акцент през това лято обаче е не кой да е, освен Celebrity Family Feud. Независимо дали сте в САЩ или в чужбина, няма значение. С VPN се третирате като равни. Напред, инвестирайте в подходящ VPN доставчик и предавайте Celebrity Family Feud на живо където и да сте.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me