Как да инсталирате VPN на вашия Smart TV

Малко по малко изглежда, че Smart телевизорите набират голяма популярност. Някои от най-популярните марки на Smart TV включват Samsung, Sony, LG, Hisense, Panasonic и Sharp. Смарт телевизорите се предлагат с редица поточни приложения като Netflix, Amazon Prime, Hulu, HBO go и BBC iPlayer; те са като едно гише за забавление! Проблемът е, че тези приложения все още са обект на геолокационни ограничения. Ако не се намирате физически в посочените от тези приложения държави, няма да можете да ги използвате.


Как да инсталирате VPN на вашия Smart TV

Как да инсталирате VPN на вашия Smart TV

За да направи нещата още по-сложни, всеки Smart TV използва различна ОС от другата. С изключение на Sony, който се е преместил в стандартна Android OS, тези операционни системи не са създадени за хостинг на VPN приложения. Не се притеснявайте, има начин да се справите с това. Прочетете, за да разберете как можете да активирате VPN връзка или да използвате Smart DNS прокси, за да деблокирате гео ограничените поточни приложения.

Как да инсталирате VPN на Smart TV

Както казах по-горе, Smart TV не може обикновено да хоства VPN приложение. Има обаче начини за заобикаляне на това:

 • Инсталирайте VPN на вашия рутер: По този начин всяко устройство, което се свързва с интернет на вашия рутер, ще бъде свързано към VPN услугата. Важно е да се отбележи, че не всички рутери са съвместими с VPN и че настройването на VPN връзка на вашия рутер изисква някои технически знания и умения. Прочетете това ръководство, за да научите повече за инсталирането на VPN на вашия интернет рутер.
 • Споделете вашата компютърна или Mac мрежова връзка със своя Smart TV: Вместо да свързвате вашия Smart TV с вашия рутер, споделете мрежата си от компютър или Mac, който поддържа VPN връзка. Ето ръководство, което обяснява как да споделяте връзката си с Windows.
 • Използвайте Smart DNS прокси за да деблокирате гео ограниченията, зададени на вашите приложения за поточно предаване. За разлика от VPN, Smart DNS не крие истинския ви IP адрес. Той обаче заобикаля проблема с местоположението, което имат Smart TV. Най-важното е, че Smart DNS може да бъде директно конфигуриран на вашия Smart TV, като направи живота ви толкова по-лесен.

Най-добър VPN за интелигентни телевизори

След като разгледахме различните начини, по които можете да свържете Smart TV към VPN, ние открихме 3-те най-добри VPN и Smart DNS услуги за вашия Smart TV

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. Unlocator

ExpressVPN

VPN гигант, ExpressVPN има над 2000 сървъра в целия свят. Това означава, че не само ще получавате най-добрата услуга, криптиране с ниски нитове и нулеви записи в регистъра, но и вие ще се възползвате от свръхбързите скорости на изтегляне и без изключване на ограничаване на честотната лента. Когато става въпрос за Smart TVs, ExpressVPN също има Smart DNS прокси услуга опростява процеса на свързване още повече.

BulletVPN

Друга VPN, която също предлага Smart DNS прокси услуги, е BulletVPN. Също така, BulletVPN има много по-малък брой сървъри в световен мащаб, той все още държи своето, що се отнася до скоростта на интернет. BulletVPN също така ръководи ръководства, които учат потребителите как да инсталират VPN на рутер и как да настроят виртуални рутери на компютър или Mac. С 30-дневна гаранция за връщане на парите BulletVPN беше безпроблемен за този списък.

Unlocator

Unlocator е Smart DNS, който лесно се конфигурира на Smart TV. Въпреки че Unlocator не крие вашия IP адрес, нито ви позволява да изберете къде в света, който искате да изглеждате, той все още може да деблокира много от гео-ограничените приложения за стрийминг, намерени на вашия Smart TV. Имайте предвид, че в страни, в които се случва отвличане на DNS или прозрачни прокси сървъри, Smart DNS може да не е най-добрият избор за деблокиране на тези приложения. Unlocator предлага 7-дневна безплатна пробна версия и 14-дневен период на възстановяване, затова предлагаме да я изпробвате сами!

Най-добър Smart TV VPN – финални мисли

Осигуряването на работа на ограничените географски приложения на вашия Smart TV не е лесна задача, особено защото Smart TV не са съвместими с VPN връзка. Но когато има воля, има начин! Използвайки едно от горепосочените приложения за отключване на ограниченото ви съдържание и настройване на вашата VPN на рутер / свързване на вашия компютър или Mac VPN към вашия Smart TV, можете да заобиколите тези досадни проблеми и да предавате предаванията си където и да сте в свят. Не забравяйте да изпробвате методите, които обсъдихме за настройка на VPN мрежа за вашия Smart TV, които са по-подробно описани в това ръководство, и да разгледате това ръководство за това как да запазите вашата Smart TV. Уведомете ни в коментарите, ако се сблъскате с някакви проблеми при изпробването им.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map