Как да коригираме Hotstar VPN открита грешка

Все повече и повече канали за стрийминг използват подхода на VPN черния списък като начин за минимизиране на нарушенията на авторските права. Много индийски емигранти съобщават за VPN грешки при опит за достъп до Hotstar от чужбина и за това сме тук. Научете как можете да поправите откритата грешка в Hotstar VPN в ръководството по-долу.

Как да коригираме Hotstar VPN открита грешка

Как да коригираме Hotstar VPN открита грешка

Защо получавам Hotstar VPN грешка?

Много стрийминг платформи блокират достъпа до техните услуги и Hotstar не е изключение. Потокът гигант наложи гео ограничения, за да се съобразят с изискванията на производителите на съдържание, да намали нарушенията на авторските права и да избегне пиратството в съдържанието. Поради всички тези причини ще бъдете посрещнати със следното съобщение за грешка “Съдържанието не е достъпно. Понастоящем съдържанието не е достъпно във вашия регион.”

Като алтернатива може да ви бъде представено това „Ъ-ъ, не можем да възпроизвеждаме поради географски ограничения“.

Всеки, който се опита да получи достъп до Hotstar от чужбина, ще бъде блокиран. Освен ако той / тя не ни прави елф доставчик на VPN услуги. Гарантирано е VPN, което ще заобиколи ограниченията, наложени на Hotstar, позволявайки на потребителите достъп до услугите му, независимо от обстоятелствата. Малко тези международни потребители знаеха, че дори и с VPN, те могат да се натъкнат на друго съобщение за грешка, което гласи: „Изглежда използвате блокирано или прокси. Моля, изключете тези услуги и опитайте отново. Ако продължите да виждате това след изключване на прокси сървъра, моля, свържете се с нас на [защитен имейл]. “

Открита VPN грешка в Hotstar

Открита VPN грешка в Hotstar

Как Hotstar знае, че използвам VPN?

Очевидно Hotstar е стартирал черен списък на VPN IP адреси точно така BBC iPlayer и Sky Go. Това означава, че дори да сте свързани с VPN, все пак може да получавате изброените по-горе съобщения за грешки. Това обаче не означава, че вашият VPN не работи, а е.

Изглежда се свързвате с интернет, сякаш сте в Индия, но VPN просто не работи с Hotstar. Свързването с различен VPN сървър в Индия може да помогне за отстраняване на проблема. Но ако това не стане, може да искате да започнете да търсите нов доставчик на VPN услуги. Нека да разгледаме най-добрите VPN услуги които работят с Hotstar.

Най-добър VPN за Hotstar

Има много VPN мрежи, които обещават отлични услуги, както и гарантирани резултати, но много малко отговарят на техните претенции. За да отблокирате големи поточни услуги като Hotstar, се нуждаете от висококачествен VPN доставчик. След внимателни прегледи и тестове, стигнахме до извода, че  ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате, за да преодолеете регионалните ограничения. Вижте някои от най-важните функции на този доставчик:

 • Успешно деблокира задгранично съдържание
 • Предоставя лесен за използване софтуер за устройства, работещи на Android, Linux, Windows, Mac и iOS
 • Предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Позволява до 3 едновременни VPN връзки
 • Предлага денонощна поддръжка на клиенти

Сега, ако все още сте на оградата, независимо дали трябва да се абонирате за ExpressVPN, проверете таблицата по-долу.

Интелигентна алтернатива на DNS

Smart DNS прокси е опция, която не трябва да пренебрегвате, ако VPN не ви поразява. Свързването към Smart DNS ви позволява да деблокирате географски ограничени сайтове от цял ​​свят. Този доставчик е съвместим с почти всяко поточно устройство там. Можете да стриймвате Hotstar на iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV и Xbox. Ето малко информация за Smart DNS:

 • Интелигентният DNS не променя вашия IP адрес.
 • Този доставчик не криптира вашия интернет трафик.
 • Не получавате анонимност със Smart DNS.
 • Ако вашият интернет доставчик използва прозрачни прокси или DNS отвличане, тогава Smart DNS вероятно няма да работи добре за вас.

Ако искате да опитате Smart DNS, предлагаме да вземете Unlocator за въртене. Компанията предлага безплатен 7-дневен пробен период и поддръжка за деблокиране на основните платформи.

Какво е толкова специално в Hotstar?

Вече установихме, че Hotstar е най-популярната стрийминг услуга в цяла Индия. В интерес на истината това е почти необходимост за индийските експатри, живеещи в САЩ, Великобритания, Канада или където и да е по целия свят. Причините, поради които човек би искал да деблокира Hotstar и да премахне страховитата грешка, са много. Говорим за услуга, която има потенциал да се конкурира срещу Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Въпреки че основният акцент на Hotstar са боливудските филми и индийските телевизионни предавания, той има разнообразно съдържание, което да предложи на своите зрители, като Game of Thrones. Ако също сте любител на спорта, който не е никъде близо до границите на Индия, в Hotstar ще намерите услугата, която отговаря на вашите спортни очаквания. Футбол, Тенис, Крикет, Кабади, Хокей, Формула 1 са някои от събитията, които можете да предавате на живо от Hotstar.

Допълнителни полезни съвети

Ако по някаква причина не успеете да получите достъп до Hotstar и услугата все още не работи за вас, можете да опитате тези лесни за изпълнение решения:

 • В случай че използвате VPN, опитайте да се свържете с друг VPN сървър. Понякога няколко VPN IP адреса се блокират от Hotstar.
 • Ако се опитвате да гледате Hotstar на компютър или Mac, превключете уеб браузъра, който използвате. Използвайте Chrome, FireFox, Edge или Safari.
 • Свържете се с екипа за поддръжка на VPN и попитайте дали могат да ви помогнат да заобиколите забраната на Hotstar.
 • Може да искате да помислите за регистрация с друг доставчик на VPN услуги, ако всичко друго не успее.

Fix Hotstar VPN Detected Error – Заключение

Опитайте VPN, които сме изброили в статията по-горе. Ако те все още не работят с Hotstar, може да се наложи да копаете по-нататък и да прибягвате до план Б. Уведомете ни, като оставим коментар по-долу колко полезно беше това ръководство за вас. В случай, че сте запознати с VPN, който всъщност не работи с Hotstar, моля, кажете ни.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me