Как да настроите и използвате Amazon Echo извън Съединените щати

Досега вероятно сте се запознали или сте чували за страхотния гласов асистент Amazon Echo. Този интелигентен говорител със своя интерактивен глас Alexa може да управлява вашия календар, да задава аларми и дори да възпроизвежда музика при поискване. За съжаление Amazon Echo не работи извън САЩ и не можете да намерите приложението Alexa в магазините, ако сте в чужбина. Не се притеснявайте, тъй като това ръководство ще ви покаже как да настроите Amazon Echo извън САЩ с лекота.

Как да настроите Amazon Echo извън САЩ

Как да настроите Amazon Echo извън САЩ

Как да получите приложение на Amazon Alexa извън САЩ

Само бързо напомняне, че всяка държава има конкретна версия на магазините за приложения. Има много разлики и не всички приложения могат да бъдат изтеглени навсякъде, тъй като някои са ограничени до собствената си държава. Например, ако се опитате да намерите приложението Alexa, докато сте извън САЩ, ще разберете, че то не е достъпно във вашия регион. Следователно, за да заобиколите проблема, всичко, което трябва да направите, е да промените региона на магазина си в САЩ и аз ще ви покажа как точно да го направите. Продължавайте да превъртате.

Потребители на iOS

За да имате достъп до Alexa на вашия iPhone или iPad, трябва да превключите вашия Apple ID в региона на САЩ. Вие наистина е просто. Просто следвайте стъпките по-долу и ще бъдете добре:

 1. На вашия компютър или Mac отидете на iTunes и излезте от акаунта си.
 2. Проверете долния десен ъгъл на екрана, ще намерите флаг. Изберете САЩ.
 3. Търсете Alexa и натиснете Get.
 4. След това ще бъдете помолени да създадете нов акаунт с опция „без карта“. Създай един.
 5. Докато избирате „без карта“, изпратете местен адрес в САЩ.
 6. Сега на вашия iPhone или iPad излезте от iTunes.
 7. Влезте с новия си акаунт.
 8. И накрая, имате базиран в САЩ идентификационен номер на Apple и можете да изтеглите Amazon Alexa.

Потребители на Android

Това е малко по-сложно, отколкото с iOS устройство. Когато търсите приложението Alexa в Google Store, ще получите това съобщение: „Този ​​артикул не е наличен във вашата страна“Google определя местонахождението ви, като преглежда вашия IP адрес. Следователно промяната на вашия IP адрес е основният акцент тук и може да се извърши само с помощта на виртуална частна мрежа. Така че, без допълнително обобщение, ето как можете да промените региона на вашия магазин в Google Store:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN и инсталирайте приложението на вашето устройство.
 2. Отидете в списъка със сървъри и изберете американски сървър.
 3. След като връзката е установена, отидете на настройките на вашето устройство.
 4. Кликнете върху приложения и преминете към Google Play Store.
 5. Кликнете върху Изчистване на данните, а след това принудително спиране.
 6. Излезте и стартирайте Google Play.
 7. Сега имате американски Google Play и можете да изтеглите Amazon Alexa.

Как да настроите Amazon Echo с Alexa приложение

Сега ще се съсредоточим върху конфигурирането на вашия Amazon Echo с помощта на приложението Alexa, след като можете да го изтеглите. Това е много лесен процес, така че не се тревожете за това. Просто следвайте тази стъпка стъпка по стъпка и ще имате нов изкуствен приятел, с когото да говорите:

 1. Свържете Amazon Echo към захранване и изчакайте да светне синият пръстен.
 2. Ако устройството все още е ново, сините светлини ще се прехвърлят в оранжев след няколко секунди.
 3. Стартирайте приложението си Alexa.
 4. Ще ви трябва акаунт в Amazon. Ако нямате такъв, просто се регистрирайте, тъй като няма да можете да използвате „Ехо“ без такъв.
 5. В приложението докоснете раздела Devices и след това върху символа + в горната част.
 6. Кликнете върху Добавяне на устройство и изберете Amazon Echo.
 7. Изберете вашия Echo Model от списъка и той трябва да се появи в секцията Select Your Amazon Echo.
 8. Докоснете и изберете езика.
 9. След това ще бъдете попитани дали виждате оранжевата светлина.
 10. Ако отговорът е да, минимизирайте приложението Alexa и отидете на настройките за Wi-Fi.
 11. Ще забележите мрежа от Amazon Кликнете върху него.
 12. Върнете се към Alexa и натиснете продължение.
 13. Сега Алекса ще ви помоли да се свържете с Wi-Fi мрежа. Изберете своето.
 14. Успешно настроихте Amazon Echo.

Използвайте VPN за Amazon Echo

Приложението Alexa е забавно да се използва. След като разберете как се заобикаляте, ще установите, че има толкова много неща, които можете да направите с него. Например, можете да добавите плъгин Pandora към вашия Amazon Echo и да слушате любимата си музика. Просто кажете на Алекса да активира Пандора и да изсвири определена песен и сте я получили. Това обаче не е толкова просто.

Pandora е услуга за стрийминг на музика, която е достъпна само в САЩ. Следователно, ако искате да включите страхотна библиотека с музика, ще трябва да инсталирате VPN на вашия рутер. Amazon Echo трябва да бъде свързан към Wi-Fi услуга с настояща VPN връзка, за да управлява гео ограничен канал като Pandora. Същият критерий работи и със Spotify, ако някога стигнете до това.

VPN също помага да защитите поверителността си, докато използвате Amazon Echo. С високотехнологично устройство като Amazon Echo вероятно се страхувате от всеки опит за хакване. Киберпрестъпниците могат да използват Alexa, за да ви шпионират, ако не са добре охранявани с виртуална частна мрежа.

Когато говорите за реномиран VPN, който може да ви помогне с вашия Amazon Echo опит, горещо препоръчвам използването на ExpressVPN. Определено можете да разчитате на този доставчик, тъй като той осигурява пламващи бързи сървъри в САЩ и повече от 92 други страни. За повече информация относно най-добрите VPN услуги, моля проверете следната таблица.

Как да настроите Amazon Echo извън САЩ – финални мисли

Като цяло наистина предлагам да има Amazon Echo у дома. Наистина е забавно и може да ви помогне много по време на ежедневната си рутина. Бързо напомняне обаче, колкото и невероятно да е Amazon Echo, можете да се възползвате повече, ако на вашия рутер има инсталиран VPN. Така че, това е засега. Вече знаете как да управлявате вашия Amazon Echo извън Съединените щати. Наслади се.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me