Как да отблокирате Гледането на CW TV извън САЩ – DNS Proxy или VPN

Деблокирайте и гледайте CW TV извън САЩ, използвайки Smart DNS или VPN

Разблокирайте и гледайте CW TV извън САЩ, използвайки Smart DNS или VPN

Как да деблокирате CW TV извън САЩ – VPN решението

VPN използва по-драстичен подход. VPN, Виртуална частна мрежа, всъщност пренасочва целия си трафик през VPN сървър. Избирайки американски VPN сървър, можете да промените вашия локален IP адрес на американски IP адрес. CW TV, Netflix, Hulu, WWE Network, Pandora, Crackle ще мислят, че имате достъп до тях от САЩ. Разгледайте какво прави VPN специален.

 • VPN не само променя вашия IP адрес, но и той също криптира целия ви трафик. Няма повече шпиониране от правителствени агенции, хакери или този носен съсед.
 • Когато получите американски IP адрес, всички американски стрийминг услуги се деблокират. Гледайте САЩ Netflix, незабавно видео от Amazon, WWE Network, Hulu Plus и CBS All Access.
 • Няма нужда да се притеснявате за отвличане на DNS или прозрачни прокси. VPN напълно не се влияе от нито един от двамата.
 • Наличие на VPN приложения за iPhone, iPad, Android, PC и Mac прави инсталирането на VPN на тези устройства сравнително лесно.
 • Устройствата без VPN клиент не могат да бъдат директно настроени с VPN. Или използвайте Smart DNS прокси или купете маршрутизатор с активиран VPN и инсталирайте VPN на него. Това се отнася за Xbox, PS3 / PS4, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Smart TV и Roku.

Когато търсите доставчици на VPN, имайте предвид няколко неща. Първо, VPN ще намали скоростта ви в Интернет. Въпросът е в колко. Надеждни VPN доставчици, като ExpressVPN, намалете скоростта само с около 10%.

Как да гледате CW TV извън USA Guide

Ето как да използвате VPN, за да деблокирате CW TV в Австралия, Индия, Великобритания, Канада или навсякъде в чужбина:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN от горния списък.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете с американски VPN сървър.
 5. И накрая, отидете на уеб сайта на CW TV или стартирайте приложението CW TV.
 6. Успешно отблокирахте CW TV извън САЩ.

Най-добър VPN за CW TV

Въпреки че на пазара има десетки VPN мрежи, някои от тях могат да бъдат по-ефективни от други, когато става дума за деблокиране на CW TV в чужбина. Просто трябва да изберете кой от тях ви предлага функциите, които отговарят на вашите нужди. за щастие, топ VPN за CW TV всъщност съществуват и можете да ги намерите по-долу.

ExpressVPN

Не съм пристрастен, но един от любимите ми доставчици на VPN трябва да бъде ExpressVPN. Той е един от най-добрите там, можете да проверите статистиката, ако желаете. Той може да се похвали с голяма мрежа от сървъри, която включва повече от 2000 сървъра по целия свят.

Ако не сте в сигурността, винаги можете да използвате DNS прокси сървъра му MediaStreamer. По този начин ще предавате CW телевизия, без да се налага да се сблъсквате с внезапен спад в интернет връзката си, благодарение на криптирането.

Никога няма да намерите проблем, който не може да бъде решен от техния екип за поддръжка. Те винаги са на разположение, за да поддържат нещата безпроблемно работа за своите клиенти.

NordVPN

Ще ви хареса какво NordVPN може да предложи Първо, нека започнем със сигурността, тъй като тази VPN се справя много добре. NordVPN не съхранява никакви данни за своите потребители и целият ви трафик ще бъде защитен чрез 256-битово криптиране. Ще получите функции като превключвател за убийство, защита от течове на DNS. Що се отнася до ексклузивните, ще получите Double VPN, който криптира вашите данни два пъти чрез два различни сървъра. Да не говорим за CyberSec, който защитава вашето устройство от всякакъв зловреден софтуер на злонамерен софтуер там.

Този VPN оперира мрежа от повече от 5000 сървъра, разпространени в 62 страни, включително хиляди в САЩ. Той може да деблокира уебсайтове и съдържание от цял ​​свят, независимо в коя държава живеете. Не забравяйте, че позволява до 6 едновременни връзки в едно.

BulletVPN

BulletVPN е ново на пазара. Той идва с малък списък със сървъри от 52+ в 30 държави. Въпреки това, което липсва на сървърите, тя печели в протоколи за сигурност, тъй като поддържа 5 различни протокола за сигурност.

Освен това абонатите на BulletVPN получават неограничена честотна лента и опция Smart DNS. Това е перфектно за стриймъри, които гулят – гледат много сериали на CW. Най-хубавото е, че дори и при малка мрежа, услугата все пак успява да осигури бързи връзки, за да осигури перфектното изживяване. Можете да гледате любимите си предавания и филми на 5 едновременни устройства. Ако срещнете неудобство, свържете се с тяхната поддръжка и те ще отговорят почти веднага.

SurfShark

Surfshark доказа, че е достоен да стои високо пред всички VPN на ветерани. Все още е млад, тъй като дебютира преди малко, но характеристиките му издигат статуса му до топ VPN, без зададени въпроси. Ако искате да питате, този VPN обещава бързина, сигурност и поддръжка. Услугата има повече от 8 – сървъри в 50 страни, включително пламващи бързи в Съединените щати.

Доставчиците предлагат 256-битово криптиране AES с военен клас. Също така, автоматичният превключвател за убийство и DNS с нулеви знания също правят вашето присъствие онлайн много по-сигурно. Най-хубавото на SurfShark е, че той позволява неограничени едновременни връзки. Можете да споделяте акаунта си с всички членове на вашето семейство и приятели, без да се притеснявате за честотна лента, тъй като е неограничен.

Разблокирайте CW TV извън САЩ – Smart DNS Proxy Solution

Когато посетите сайта на CW мрежата и се опитате да предавате видеоклип, получавате това съобщение „За съжаление това съдържание не е достъпно за вашето местоположение “. CW просто открива вашето местоположение, като гледа вашия IP адрес. Това, от което се нуждаете, е инструмент, който ви позволява за да скриете истинското си местоположение от CW и други геоблокирани поточни канали. Точно това Ви позволява Smart DNS. След като бъде настроен, Smart DNS ви дава достъп до CW TV, Netflix, Hulu и CBS All Access. Предимствата на интелигентния DNS могат да се обобщят по следния начин.

 • Интелигентен DNS прокси ви позволява да гледате онлайн съдържание от различни региони едновременно. Поток CW TV, CBC Canada и BBC iPlayer, използвайки същата настройка на Smart DNS.
 • Smart DNS не кодира вашия трафик. Нито променя цялата си посока. Ето защо скоростта на вашия интернет остава същата, когато използвате Smart DNS прокси.
 • Вашият рутер, iPhone, iPad, Android, Smart TV, Xbox, PlayStation, Chromecast, Apple TV и всички други стрийминг устройства са съвместими Smart DNS.
 • Вашият местен IP адрес се запазва непроменен. Няма нужда да се притеснявате от блокирането от местни / национални уебсайтове или услуги.
 • Smart DNS не работи добре в присъствието на DNS отвличане или прозрачни прокси. И двете са понякога политики, използвани от интернет доставчиците.

Това е Smart DNS накратко. Остава ви само да намерите услуга Smart DNS Proxy. Няколко указателя: Уверете се, че услугата Smart DNS действително има CW TV в списъка си на отблокирани поточни уебсайтове. Добрите Smart DNS услуги предлагат DNS кодове, които отключват поне 100 интернет канала. Unlocator има CW TV в списъка си от приблизително 160 стрийминг услуги. Можете да започнете, като изпробвате безплатната им 7-дневна пробна версия. Също така, проверете техните видеоклипове и ръководства за настройка.

Разблокиране и гледане на CW телевизия извън САЩ – Съвети и съвети

CW TV Сега може да се гледа на следните стрийминг устройства.

 • Windows PC / iOs Mac
 • iPhone / iPad / iPod Touch.
 • андроид.
 • Xbox One / Xbox 360

CW TV има някои от най-добрите предавания и сериали за гледане онлайн.

 • Следващият топ модел на Америка
 • Reign
 • 100-те
 • флаш.
 • Джейн Богородица
 • свръхестествен.
 • Дневниците на вампира
 • Харт на Дикси
 • Никита
 • iZombie
 • Пратениците.

Няма нужда от Абонамент за кабел в САЩ за гледане на CW TV безплатно онлайн. Всичко, което трябва да деблокирате CW TV извън САЩ, е Умен DNS или VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me