Как да отблокирате новата DC вселена на DC извън САЩ

Момчета, толкова съм развълнуван. DC идва с нова услуга за стрийминг, DC Universe. Ще бъде пълен с оригинални програми, анимационни серии, комикси, мерч и дори ще има дискусионно табло, основано в общността! Когато разбрах, че бета версията се пуска този месец, комиксът в мен искаше да скача нагоре и надолу от вълнение … докато не чух, че ще се предлага само в САЩ. Така ще стане и по-късно на официалния сайт.

Как да отблокирате новата DC вселена на DC извън САЩ

Как да отблокирате новата DC вселена на DC извън САЩ

Има ли DC Universe извън САЩ?

Да, ти си чел това право. DC Universe ще бъде достъпна само за американска аудитория след излизането му. Ако се опитате да проверите новата услуга за стрийминг във Великобритания, Канада, Австралия, NZ, Германия или навсякъде извън САЩ, това ще бъде географската грешка, която ще получите:

DC Universe geoblock съобщение

„За съжаление тази услуга е достъпна само в САЩ. Ще съобщим, когато е налице във вашия регион. ” Бум, нали? Не точно. Има начин все пак да получите достъп до цялата тази комична доброта и всъщност не е нужно много усилия от ваше име.

Всичко, от което се нуждаете, е добро OlN VPN и е добре да отидете!

Как да получите достъп до DC Universe извън САЩ

VPN, кратко за виртуална частна мрежа, е услуга, за която можете да се абонирате, която ви помага да останете анонимни онлайн. VPN работи, като тунелира вашия трафик през сървър, предоставен извън неговия собствен списък със сървъри. Когато се свържете с VPN сървър, вашият трафик се пренасочва през частна връзка, което прави почти невъзможно за любопитни очи да получат достъп до вашата информация. Хубавото на VPN е, че той ви дава IP адрес, който съответства на местоположението на сървъра, към който сте се свързали.

Така че, ако се свържете със сървър във Великобритания, ще имате Великобритания IP. Ако изберете виетнамски сървър, ще сърфирате в мрежата с виетнамски IP. Искате да получите достъп до DC Universe от комфорта на вашия неамерикански диван? Просто се свържете с американски сървър и DC Universe ще мисли, че се опитвате да получите достъп от САЩ. Et Voila! Няма повече геоблокове!

Как да използвате VPN за отблокиране на DC Universe

Достъпът до DC Universe с VPN всъщност е супер лесен. Всичко, което трябва да направите е:

 1. Изберете доставчик на VPN и се регистрирайте за услугата.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето устройство по ваше желание. Повечето VPN ще имат приложения за Mac, Windows, IOS и андроид устройства.
 3. Стартирайте приложението и влезте с вашите идентификационни данни. Изберете a САЩ сървър да се свържете с.
 4. Изчакайте връзката да се установи, след което се отправете към обещаната земя.

Вижте, просто!

Най-добрият VPN за деблокиране на DC Universe

След като знаете как да накарате VPN приложение да работи, е време да поговорим за това кой VPN трябва да използвате.

Да бъдем истински, всички знаем DC. Те не са тези, с които да се намесват, когато става въпрос за кого избират да пуснат и услугите си. Въпреки че всеки редовен VPN трябва да работи, не мисля, че ще отнеме много време DC да навакса потребители на VPN. С други думи, ще ви трябва VPN, който може да се справи сам. Ето защо ви предлагам да използвате ExpressVPN.

ExpressVPN е не само най-добрият доставчик на VPN на пазара, но е и достатъчно силен, за да ви даде достъп до American Netflix (което повечето VPN не могат да правят вече). Бих се доверил, че винаги мога да получа достъп до DC Universe с VPN, който все още може да даде достъп до American Netflix.

За да допълни, ExpressVPN използва военни криптирания и всички най-нови VPN протоколи, за да гарантира, че информацията ви остава в безопасност. Освен това разполага с над 2000 сървъра в 94+ страни по целия свят, което го прави идеалният спътник за деблокирано поточно предаване. Те също имат много надеждна 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате, преди да се ангажирате с него.

В случай, че ExpressVPN не гъделичка фантазията ви, можете да изпробвате и някой от тези доставчици на кикас:

DC Universe – какво да очакваме

Засега не знаем много за това какво ще има DC Вселената. Ето какво знаем обаче:

 • Месечен абонамент за DC Universe струва $ 7,99, докато годишната цена на абонамента е $ 74,99.
 • Хората вече наричат ​​това „Крайно членство“.
 • Има три официални шоута, които ще бъдат ексклузивни за сайта: Titans, Young Justice и Harley Quinn.
 • Ще имате достъп до Action Comics # 1!
 • Ще има изключителни стоки само за членове, като „изцяло новите фигури за анимационни серии от Лигата на справедливостта“.
 • Дискусионни форуми, базирани на общността, насочени към фен ПОВТАРЯМ. ФОРУМИ ЗА ДИСКУСИРАНЕ НА ОБЩНОСТТА НА ОБЩНОСТТА.
 • За сайта има приложение. Освен това е регионално блокиран, но го тествах и можете да получите достъп до него чрез VPN.
 • DC Universe ще бъде наличен на голямо разнообразие от стрийминг устройства, включително Android TV, iOS, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, Xbox One и Apple TV.

DC Вселена – Финални мисли

Не знам за вас, но аз лично съм много развълнуван от това. Не беше толкова отдавна, когато да се занимаваш с комикси беше самостоятелно начинание, а сега получаваме тази огромна платформа, на която можем да споделяме хобито си един на друг. Определено ще се абонирам за това членство и виждам, че в момента съм извън САЩ, изглежда, че съм намерил още едно невероятно използване за моя собствен абонамент за ExpressVPN!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me