Как да отблокирате Omegle с VPN или прокси

Как да отблокирайте Omegle Chat в училище, работа, колеж или някъде другаде? Omegle е забавно чатене, което ви свързва с произволни хора от цял ​​свят. Това е един от онези сайтове, в които влизате, когато имате няколко свободни минути между деня си. Ако сте чували за това и продължихте да го опитвате безуспешно, вероятно това е така, защото трафикът от вашия регион е блокиран по една или друга причина. В този отзив ще разгледаме малко повече историята на уебсайта и какво можете да направите, за да получите достъп до услугата.

Как да отблокирате Omegle с VPN или прокси

Как да отблокирате Omegle с VPN или прокси

Omegle обясни

Идеята зад Omegle беше да предостави анонимно пространство за чат, където потребителите могат да започнат разговор с други произволно избрани потребители от цял ​​свят. Това беше дечицата на един Лейф К-Брукс, който беше на 18 години, когато се появи и създаде услугата.

Не се изисква регистрация, след като влезете в сайта; всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутон и ще имате някой друг, с когото да разговаряте в другия край на линията. В началото потребителите могат да говорят един с друг само чрез текст, но с течение на времето сайтът въведе възможности за видео чат, така че буквално ще се изправите лице в лице с случаен непознат.

С времето услугата стана толкова популярна, тъй като толкова много хора се вълнуваха от идеята да говорят с произволни хора през цялото време. Това доведе до въвеждането на приложение на Omegle, което поддържа хората да разговарят, дори когато сте в движение.

Как работи

При условие, че сте на повече от 13 години, услугата Omegle е отворена за вас независимо откъде идвате. Потребители, по-малки от 13 години, може да се нуждаят от надзор на възрастни, но това е всичко, което има. След като влезете, дори не е необходимо да посочвате името си за конзолата за чат. Има само „Ти“ и „Непознат“. Можете също така да прекратите чат сесията, когато пожелаете.

В случай, че искате непознат, с когото бихте имали няколко общи неща, можете да посочите някои теми, от които може да се интересуват други потребители. Услугата ще търси потребител, който има почти същите интереси, и ще ви свърже. две заедно. Ако не ви харесва, можете да изберете режим „Шпионин“, където повдигате определена тема и да гледате как се обсъжда, без да можете да се присъедините към разговора.

Защо Omegle може да бъде забранен

Въпреки честните намерения на неговия основател, много хора са превърнали услугата в явна платформа за споделяне, където се прехвърля всякакъв вид неприлично съдържание. Собствениците на сайтове твърдят, че наблюдават и модерират чатовете, но те също не са напълно в състояние да поддържат всичко чисто. Ето защо редица доставчици на интернет услуги избират да включат сайта в своя черен списък, така че никой в ​​тяхната мрежа да не може да получи достъп до сайта.

Ако сте чест потребител на сайта и сте попаднали на лошо поведение, временно сте блокирани за неразкрит период от време. Това може да варира от няколко дни до няколко седмици. Ако това може да се е случило с вас и се чудите как да се върнете в играта, ние имаме решение, което е гарантирано да ви подреди..

Отключване от Omegle

Omegle разчита на IP адреси, за да ограничи използването му. Ако вашият интернет доставчик блокира достъпа ви, можете също да получите друг адрес, ако искате да влезете обратно в сайта.

Заобикалянето на забрана на Omegle отнема само абониране за надеждна VPN услуга. VPN ви позволява да запазите личния си IP адрес чрез пренасочване на вашия интернет трафик през отдалечен мрежов сървър. По този начин, изглежда, връзката ви е започнала от където и да е базиран отдалечения сървър. Ще получите и нов IP адрес, който принадлежи на конкретния отдалечен сървър; ти действителният адрес остава скрит. Новият IP скрива вашия действителен и така ще можете отново да използвате Omegle.

Освен промяна на адреса ви, използването на VPN също ви осигурява пълна сигурност и анонимност, когато сте онлайн. Това означава, че получавате достъп до специфични за региона сайтове и канали и ще можете да извършвате анонимни транзакции. Сред многото доставчици на пазара на VPN, ExpressVPN е добре известно с военното си криптиране за сигурност, което пази личната ви информация далеч от злонамерени лица. Услугата също не съхранява никакви журнали от историята на вашите сърфиране, така че можете да посещавате всички сайтове, които искате, без да се страхувате някой да подслушва вашия интернет.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me