Как да отблокирате Sportsnet сега извън Канада

Как да гледате Sportsnet Now извън Канада? „Sportsnet Now не е наличен във вашия регион.“ Ако посещавате канала от САЩ, Великобритания, Германия, Австралия и Франция, това е първото нещо, което ще видите. Но не позволявайте това да потисне желанието ви да гледате Tour de France, eSports TV, IndyCar и WWE в Sportsnet извън Канада. Получете достъп до канала, който предоставя новини, резултати, статистики, акценти и потоци на живо от най-големите спортни събития, където и да сте по света, като използвате виртуална частна мрежа. Можете да предавате SN сега извън Канада, използвайки VPN на всяко iOS устройство, като iPhone, iPad и Apple TV.

Как да отблокирате Sportsnet сега извън Канада

Как да отблокирате Sportsnet сега извън Канада

Как да получите SportsNet в САЩ извън Канада

Ние тайно мечтаем за свят, в който можем да гледаме каквото си искаме, където и да сме и когато пожелаем. Искаме нашите дневни да са оборудвани с телевизори и устройства, които поддържат любовта ни към всички видове програми. Свят, в който никой не пропуска игра. Докато дойде този ден – о, чакай, че вече сме част от този свят. Не ви трябват високи технологии или супер скъпи устройства, за да можете да гледате каквото искате. Всичко, от което наистина се нуждаете, е технология, наречена виртуална частна мрежа. Ето как можете да използвате тази VPN технология за гледане на SN Now извън Канада:

  1. Регистрирайте се за доставчик на VPN услуги.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN.
  3. Свържете се с канадски сървър; това ще Ви предостави канадски IP адрес.
  4. Преминете към Sportsnet Now и се абонирайте за него.
  5. Никога не пропускайте докосване или прищипване!

Най-добрият VPN за Sportsnet сега

ExpressVPN

Наистина не можем да измислим по-добър VPN за тази мисия. Преминаването на гео ограниченията е ключова характеристика на много услуги на ExpressVPN. ExpressVPN използва силни криптирания, като супер силни криптирания, за да гарантира, че данните на техните клиенти са защитени на най-високи нива, когато се прехвърлят в публичната мрежа. Този доставчик на услуги крие IP адресите на своите клиенти, така че те да имат достъп до всяко ограничено онлайн съдържание.

NordVPN

Много клиенти са свидетелствали за ефективността и услугите на този доставчик на VPN услуги. Това е сигурно, безопасно, бързо и най-вече в рамките на един бюджет. Двойното криптиране на NordVPN позволява на вашите данни да бъдат криптирани два пъти. Така че, заобикаляйки гео ограниченията няма за какво да се притеснявате с този супер сигурен VPN.

CyberGhost VPN

CyberGhost е VPN, който крие вашия IP, криптира и анонимизира вашата онлайн активност, както и ви позволява да заобиколите всеки ограничен уебсайт, канал или услуга, където и да сте. Въпреки че скоростите им са средни и обслужването на клиентите им не е толкова полезно, опитът им в защитните функции компенсира тези пропуски. Уверете се, че проверите таблицата по-долу, за да получите по-добра представа за множеството доставчици на VPN услуги, достъпни за вас.

Как да гледате SN сега извън Канада със Smart DNS

Благодарение на виртуалната частна мрежа, за която сте се регистрирали, можете да гледате Sportsnet извън Канада. Ако обаче това не помогне, ще се радвате да разберете, че има алтернатива. Освен VPN, друг начин, който ви позволява да получите достъп до Sportsnet Now, е Smart DNS прокси. Тези прокси сървъри се използват и за заобикаляне на регионални ограничения и деблокиране на канали, които не са налични във вашата страна. Научете как да използвате Smart DNS за достъп до Sportsnet Now.

  1. Влезте в Unlocator и се регистрирайте за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Конфигурирайте Smart DNS на устройството, което искате да използвате.
  3. Посетете уебсайта или приложението на SN Now и влезте в създаден от вас акаунт.
  4. Насладете се да гледате Sportsnet Now извън Канада.

Unlocator е силно препоръчителен, защото гарантира заобикаляне на гео ограниченията от всяка точка на света. Той също така предлага 7-дневна пробна версия и е лесен за използване. Докато потребителите използват DNS Unlocator, ограниченията се заобикалят и забраните за спортни канали като Sportsnet Now се премахват.

VPN за Sportsnet сега извън Канада

След като се регистрирате за VPN, сега имате право на денонощния поток на живо до любимите си спортове в невероятна и надеждна HD. Гледайте NHL, Blue Jays & MLB, Raptors & НБА, Тим & Sid, Sportsnet Central и много повече от Sportsnet Now с VPN. Уведомете ни в секцията за коментари по-долу какво VPN ви предостави достъп до Sportsnet Now.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me