Как да отблокирате TextNow отвсякъде

Използването на директни съобщения (SMS) значително е спаднало особено сред повечето потребители днес, но това не означава, че вече не е жизнеспособна опция. Текстовите съобщения са нещо, към което можете да се обърнете, ако получателят ви не използва някои от другите по-популярни приложения като Whatsapp или Messenger. Най-голямата форма на конкуренция за това е фактът, че тези приложения имат по-ниска цена на използване в сравнение с директните съобщения. За тях е необходима само интернет връзка, а броят на съобщенията, които можете да изпратите чрез тях, е практически неограничен. Това вероятно са две основни причини, които също са допринесли значително за увеличаването на използването на TextNow.


TextNow

Какво е TextNow?

Подобно на Messenger и Whatsapp, TextNow е приложение, което позволява и съобщения любезност на вашата интернет връзка. На всичкото отгоре той предлага и платена версия, наречена TextNow Wireless, която ви позволява да извършвате както неограничени разговори, така и текстове. Ако решите да отидете на тази услуга, ще получите безплатен частен телефонен номер, от който ще се правят или изпращат вашите обаждания и текстове. Това може да бъде много удобно, особено ако сте в район, където няма широколентова връзка и искате да общувате с някого. Регистрацията за услугата също е безпроблемна, тъй като всичко, от което се нуждаете, е или вашият имейл адрес, или вашият Facebook акаунт.

Къде е TextNow на разположение?

Единственият проблем, който може да стои на пътя ви, е фактът, че услугата е достъпна само в САЩ и Канада. Свързването и използването са ограничени до тези два региона, но това не е необходимо. Възможно е да използвате тази услуга извън Канада и САЩ, но само ако можете да приложите решение, което може да скрие действителното ви местоположение. Това е нещо, което можете да направите чрез VPN.

Как да отблокирате TextNow отвсякъде, използвайки VPN

За да деблокирате TextNow извън САЩ или Канада, изпълнете следните стъпки:

 1. Регистрирайте се за доставчик на VPN (ExpressVPN би бил чудесен избор).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, което искате да използвате TextNow.
 3. Свържете се с VPN сървър в САЩ или Канада.
 4. Вече ще изглеждате, че сърфирате в мрежата, сякаш сте в Съединените щати.
 5. Достъп до TextNow от всяка точка на света.

TextNow също се опита да поддържа ниво на поверителност сред своите потребители, тъй като те ви предлагат друг номер, който да използвате вместо вашия истински. VPN услуга добавя към всичко това чрез криптиране на вашата онлайн връзка. Регистрирането с VPN ви позволява да криптирате трафика си. Трябва да имате пълна сигурност и анонимност от която и да е трета страна, която може да иска да проследи вашата дейност. Можете също да заобиколите всички мрежови блокове, които може да са поставени от мрежата на вашето училище или работодател.

Най-добрите VPN за TextNow

За начало сме събрали три добре известни услуги, които със сигурност поддържат връзката ви поверителна и сигурността ви се поддържа. Ето нашия списък с най-добрите VPN за отблокиране на TextNow отвсякъде:

1. ExpressVPN

ExpressVPN стартира нашия списък като най-добрият доставчик, печелил награди многократно за отличното си обслужване. Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN контролира над 2000 сървъра, разпределени в повече от 90 страни. Услугата прилага военно 256-битово AES криптиране, за да сте сигурни и добре защитени. Той също така позволява до 3 едновременни връзки за потребители, които имат множество устройства. Ако 3-те не са достатъчни, можете да изберете да изтеглите VPN клиента директно на вашия рутер, за да имате още повече устройства, защитени.

ExpressVPN предлага звездни функции като разделяне на тунели, превключвател за интернет убийство, поддръжка за Tor над VPN, както и защита от течове на DNS. Потребителите на ExpressVPN също така могат да избират от OpenVPN, SSTP, PPTP и L2TP / IPSec като VPN протоколи, които биха могли да използват. Екипът за обслужване на клиенти на ExpressVPN също винаги е под ръка, за да задоволи нуждите на своите абонати. Можете да се свържете с тях чрез услугата за съобщения на живо, имейл или дори социалните медии. За тези, базирани в силно цензурирани страни, ExpressVPN предлага и серия от затъмнени сървъри, които позволяват тайното използване на тяхната услуга. За да видите какво друго може да направи ExpressVPN, разгледайте добре съставен ExpressVPN Review.

2. IPVanish

Също така влизането му в този списък е IPVanish; доставчик, базиран в САЩ, който обещава ефективно да скрие истинския ви IP адрес. Услугата е базирана специално във Флорида, но има своите 1500+ сървъра, разпръснати по целия свят. Доставчикът също така притежава директно всички от тях, така че не трябва да се притеснявате от намеса на трети страни. IPVanish предлага и индустриалния стандарт на 256-битово AES криптиране, въпреки че неговата поддръжка до 10 едновременни връзки го отличава. Услугата е в състояние да поддържа всички тези добавени връзки, а също така позволява на потребителите да избират между IKEv2, OpenVPN и L2TP / IPSec за избрания от тях VPN протокол.

IPVanish обещава както неограничена честотна лента, така и неограничени възможности за превключване на сървъри, като специално внимание се отделя на потребителите, които възнамеряват да торент. За тази специална група, IPVanish обещава неограничен трансфер на файлове от peer to peer, както и пълна анонимност. IPVanish има и добра услуга Smart DNS, която позволява на потребителите да променят местоположението си, като преминават през многото си различни места. В съвкупност IPVanish предоставя до 40 000 IP от мрежата си от сървъри, което означава, че потребителите не трябва да имат проблеми с намирането на кой да използват. За да получите по-добра представа за това, което предлага този доставчик, уверете се, че ще погледнете нашия IPVanish Review.

3. NordVPN

Няма да се справим с този списък, ако не успеем да включим една от най-надеждните услуги в бранша. NordVPN съществува от близо десетилетие и в този период услугата е разработила функции, които се оказаха много важни за онлайн сигурността. От своята база в Панама услугата контролира близо 4400 сървъра, базирани в над 60 страни. Големият брой им дава лост за предлагане на уникални услуги, като DoubleVPN криптиране.

Потребителите също така решават към кой сървър да се свържат въз основа на дейността, която се извършва онлайн. Има сървъри за игри, стрийминг, масово изтегляне, както и торент. NordVPN поддържа изцяло използването на мрежата Tor, а също така предлага софтуер като CyberSec и SmartPlay, за да направи всичко, което е много по-удобно. Потребителите на NordVPN ще могат да се възползват от наличието на специализирани IP адреси, както и превключвател за интернет убийство. 256-битовото му AES криптиране се разбира, а способността му да поддържа до 6 устройства е основен плюс. За да разберете какво повече можете да извлечете от NordVPN, разгледайте нашия преглед NordVPN.

Относно VPN

VPN или виртуална частна мрежа ви позволява да скриете връзката си, като камуфлирате адреса си в интернет протокола. Вашият IP адрес е вашият цифров отпечатък онлайн. Случва се да носите определена информация за вас и вашата връзка. Като идентифицира вашия IP адрес, някой може да открие вашето местоположение, а понякога дори и самоличността ви. VPN ви позволява да скриете всичко това, като предлагате възможност да промените своя IP адрес. Това може да стане чрез свързване към Интернет чрез различен сървър, вместо този, използван от вашия интернет доставчик.

Използването на VPN също означава, че можете да избегнете наблюдението на вашия интернет доставчик. Известно е, че доставчиците на интернет услуги прилагат определени мерки, които засягат вашата връзка. Когато правят това, то е известно като дроселиране. VPN ви помага да избегнете всичко това, но за да е ефективно, трябва да гарантирате, че изберете доставчик, заслужаващ достойност. Ще ви помогнем с това.

Заключение за най-доброто VPN за отблокиране на TextNow отвсякъде

Току-що преминахме през три VPN услуги от най-високо ниво, за които можете да се абонирате, и да получите достъп до TextNow, дори когато сте извън Канада и САЩ. Всички тези VPN услуги са отлични по различни начини и затова препоръчваме да преминете през техните индивидуални прегледи, за да знаете какво да изберете. Ако имате въпроси или коментари, които искате да споделите с нас, оставете ги в секцията по-долу и ще се радваме да се свържем с вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map