Как да отблокирате Twitter в училище

Студентите, използващи платформи за социални медии, не са нищо ново. Използването на сайтове, като Twitter, в клас, обаче се мрази. Училището трябва да бъде място, където учениците идват да се учат да не обикалят онлайн. Ето защо много училища са забранили Twitter в кампуса, но има начин тази забрана да бъде отменена. Научете как можете да деблокирате Twitter в училище в следната статия.

Как да отблокирате Twitter в училище

Как да отблокирате Twitter в училище

Защо е забранен Twitter в училище?

В защитата на училището учениците едва се фокусират в час, без да се разсейват. С техен Twitter ще загубят фокуса си. Всъщност те изобщо няма да се съсредоточат. Очевидно Twitter е голямо разсейване, което отклонява учениците и намалява цялостното им представяне в училище. Twitter заедно с много други платформи за социални медии са развлекателни технологии, които промиват мозъка на учениците. Тези платформи не правят учениците по-умни. Те имат нулев принос за образователното си развитие. Плюс това те са излишни за здравословното социално развитие. Twitter не е нищо повече от пристрастяваща форма на екранно забавление.

Докато учениците са твърде заети с четене и изпращане на туитове, лекциите на учителите попадат на глухи уши. Освен това, като са непрекъснато на телефона си, учениците избягват от реалния свят, в който се намират. Те са склонни да губят нужда да полагат усилия да започват разговори в реалния живот, докато са толкова добри в него зад екрана. Социалните медии заменят научаването на тежката социална „работа“ да се справят лице в лице с връстниците, което е умение, от което те ще се нуждаят, за да водят успешен живот. Има много причини, поради които училищата забраняват Twitter, но сега фокусът ни се измества върху заобикалянето на този блок и премахването на забраната.

Как да деблокирате Twitter в училище с помощта на VPN?

Twitter е дом за разбиване на новини, забавления, спорт, политика и ежедневните мисли на хората. Разбрахме защо учениците биха се разстроили от забраната в Twitter в училище. Въпреки че администрацията на училището има валиден аргумент защо трябва да блокира Twitter, много ученици го използват за различни цели. Twitter може да бъде изгоден в различни области, които по-късно ще разкрием в статията. Студентите искат да знаят какво се случва в света и какво говорят хората и те не могат да направят това, ако Twitter е забранен. Докато се приберат вкъщи, новините ще остарят.

VPN, виртуалната частна мрежа е услуга, която ви позволява да осъществите достъп до мрежата безопасно и частно, като маршрутизирате връзката си през един от сървърите си. VPN свързва вашето устройство с един от неговите сървъри, като по този начин създава защитена частна мрежа между два хоста. VPN създава цифров тунел, през който вашето устройство осъществява достъп до Интернет. Там вашите данни се пренасочват и криптират чрез сървъра в избраната от вас страна. Освен това VPN маскира Вашия IP адрес, за да не позволи на трети страни да получат физическото Ви местоположение и да идентифицират Вашия интернет доставчик. VPN не само добавя допълнителен слой сигурност и поверителност на вашата интернет връзка, но също така ви прави анонимни онлайн.

Как да отблокирате Twitter в училище с помощта на VPN – стъпки 

Следвайте стъпките, които описахме по-долу, за да можете да научите как да деблокирате Twitter в училище, като използвате приличен доставчик на VPN услуги.

  1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате при доставчик на VPN услуги.
  2. Второ, изтеглете и инсталирайте VPN приложението на устройството, което използвате в училище.
  3. Сега продължете напред и стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Свържете се със сървър, където е наличен Twitter.
  5. Ще получите IP адреса на сървъра, разположен в страната, в която е достъпен Twitter.
  6. Вече можете да получите достъп и да използвате Twitter в училище, както желаете.

несъмнено, ExpressVPN е един от най-добрите VPN доставчици на пазара днес. Този доставчик е лесен за използване, съвместим с по-голямата част от всички устройства и цени вашата онлайн сигурност. Освен това ExpressVPN позволява торент и безпроблемно деблокира световно съдържание. За повече информация за други доставчици на VPN услуги, не забравяйте да проверите таблицата по-долу.

Причини за използване на Twitter в час

Въпреки че училищните администрации могат да спорят срещу използването на Twitter в клас и неговите харесвания, имаме основание да смятаме, че включването на Twitter в плана на урока може да бъде образователно и полезно както за ученици, така и за учители. Вижте някои от причините, поради които смятаме, че Twitter не трябва да бъде забранен в училище.

Цялостна интеграция

Интегрирането не само на технологиите и социалните медии в учебната програма позволява на учителите да станат по-уместни. Плюс това увеличава ангажираността на учениците в класната стая. Мрежите на социалните медии допринасят за развитието на студентите за умения за сътрудничество, които са необходими в съвременното високотехнологично глобално общество.

Изследователски инструмент

Има какво да научим в световната мрежа, особено в Twitter. Студентите са наясно как функционира Twitter, което го прави лесно да се посочи като инструмент за изследване. Twitter е едно от най-добрите места, за да знаете какво се случва в момента в света. Гигантската платформа служи като източник, от който огромен брой активни потребители получават информация от първа ръка.

Насърчете комуникацията

Twitter също служи като средство за комуникация между онлайн потребителите в публичен формат. Освен това ви позволява да получавате директна обратна връзка от множество страни. Тъй като Twitter е отворен за всички, платформата насърчава откритостта и отчетността по време на комуникациите.

Как да отблокирате Twitter в училище – финални думи

С помощта на това ръководство ще отключите Twitter в училище за нула време. След това ще можете да видите кои теми и хештеги са в тенденция, да откривате и преживявате моменти, курирани истории, показващи най-доброто от най-големите днешни събития, да се хванете на новинарски заглавия и видеоклипове, да опитате най-новите спортни акценти, да получите за да знаете всичко за поп културата и забавленията и да видите какви забавни истории стават вирусни на Twitter в училище. Споделете с нас своите преживявания в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me