Как да получите AEW Plus в Съединените щати

Започна нова ера в професионалната борба. Всичко, което беше необходимо за дрънкане на WWE, беше за нова промоция, по-точно, Всички елитна борба (AEW) – да има изключително дебютно шоу, което върна онова, което феновете обичаха за WWE, през 2019. Благодарение на Fite.tv, новият динамит на AEW седмичен епизод ще бъде достъпен за поточно предаване по целия свят Услуга AEW Plus “. Услугата обаче е не се предлага в САЩ тъй като TNT притежава права за излъчване на промоцията. Но какво ще стане, ако нямате абонамент за кабел? Ами ако TNT не е ваш избор? Е, тогава ето как можете вземете AEW Plus в Съединените щати.

Как да гледате AEW Plus в САЩ

Как да гледате AEW Plus в САЩ

AEW PLus – услуга All Elite

AEW логоНа 2 октомври 2019 г., AEW Dynamite ще прокарва на живо телевизиите си седмично. Новината дойде, след като AEW обяви, че седмичният им епизод ще бъде наличен в Обединено кралство за ITV (само преиграване).

Но някои хардкор фенове го предпочитат на живо, така че какво е решението? Въведете AEW Plus на Fite.tv.

Fite.tv е добре известен с предлагането на бойни спортове като Ударна борба, ризин, бокс, и още много.

Сега тя добави AEW Plus, нова функция за глобален абонамент, която позволява на абонатите да гледайте на живо AEW Dynamite и ще има достъп до ексклузивно програмиране, включително задкулисни кадри и повторения. Услугата обаче няма да включва PPV, като Full Gear; получавате тези отделно.

AEW Plus разходи $ 4,99 / месец и $ 2,99 / епизод, което е доста евтино, като се има предвид какво ще получите в замяна. Fite TV не може да предложи услугата безплатно. Според Тони Хан:

„Не можем да излъчваме безплатно на живо във Великобритания поради различни графици за рекламно прекъсване, отколкото в САЩ. ITV + ITV4 ще покаже безплатни ефирни възпроизвеждания, като прави нашето шоу достъпно за повечето фенове във Великобритания! “Тони Хан Twitter

гледах Fyter Fest и Double или нищо. За да бъда честен, с това качество AEW би трябвало да дава на WWE пари за парите си доста скоро. Просто трябва да изчакаме и да видим какво носи тази услуга на масата.

наличност

AEW Plus е посветен на тези, които живеят извън САЩ. PPV събитията обикновено се купуват чрез Fite.tv за международни зрители. Сега, точно както го направи Ударна борба и честна халка, Fite TV предоставя на феновете нова услуга за стрийминг за АЕВ. За да се хвърли повече светлина по въпроса, ето къде е наличен AEW Plus:

 • Обединеното кралство
 • Ирландия
 • Австралия
 • Япония
 • Италия
 • Испания
 • Чили
 • Бразилия
 • Средния Изток

В случай, че не знаеш, TNT има правата за показване на седмичния епизод в Съединени щати. Но на каква цена? Трябва да имате валиден абонаментен абонамент за достъп до него.

Е, повечето хора режат кабела в днешно време и това вече не изглежда да е опция. За съжаление, заради това, услугата е блокирана в страната. Виждате ли, това наричаме гео-блокиране. Механизъм, който прекратява достъпа на интернет потребител до определено съдържание въз основа на неговото географско местоположение.

Услугата може да определи местонахождението си, като изследва неговото / нейното IP адрес. В случая на AEW Plus, IP адрес в САЩ ще ви осигури незабавен блок. Ето какво получих при опит за достъп до услугата в САЩ:

„За съжаление това предлагане на членство не е достъпно на вашата територия.Грешка AEW Plus

Ако имате a Великобритания IP адрес, на съобщение за грешка ще престане да съществува. Въпросът е, как можете вземете си IP адрес извън САЩ ако сте в Америка? Намерете отговора си по-долу.

От избрани страни до навсякъде – AEW Plus Global

За да можете да закупите членството в AEW Plus, трябва фалшиви вашето онлайн местоположение и се появяват в една от споменатите по-горе държави. С други думи, трябва да имате IP адрес в тези региони.

Най-лесният начин да го изтеглите е с помощта на a Виртуална частна мрежа. Потребителите на интернет го знаят като VPN, инструмент за сигурност, който защитава вашите данни с военни криптирания. То прикрива вашата идентичност така че дори вашият интернет доставчик да не може да проследява какво правите онлайн. С други думи, вие ще сърфирате в мрежата анонимно.

VPN пренасочва вашия трафик чрез един от неговите сървъри в избрана държава. Веднъж свързани, вашите данни изглежда ще идват от този район, така че ще бъдете гледани като настоящ резидент там.

Това не е всичко. То скрива вашия IP адрес и ви присвоява нов валиден в портал град където е базиран сървърът. В резултат на това ще можете да го направите достъп до всяко ограничено съдържание в тази област. Ако искате AEW Plus, се свържете със сървър във Великобритания, получете британски IP адрес, и ти е добре да отидеш.

Стъпките

Ако все още не можете да увиете главата си около него, ето какво точно трябва да направите получите абонамент за AEW Plus в Съединените щати:

 1. Първо, абонирайте се за VPN услуга, която има сървъри в посочените по-горе държави. Като препоръка, продължете ExpressVPN.
 2. След като създадете акаунт, можете изтеглете тяхното приложение от уебсайта им или от родния ви App Store.
 3. Сега стартирайте приложението и Впиши се с вашето потребителско име и парола.
 4. Свържете се със сървър където AEW Plus се предлага за закупуване.
 5. Отидете на Официалният уебсайт на Fite TV.
 6. Абонирайте се за AEW Plus в САЩ.AEW Plus отключен

Препоръчането на достоверна VPN не излиза без правилна оценка. ExpressVPN е един от най-добрите доставчици в бранша, който може да се похвали 3000 сървъра в 94 държави. Така че, ако има достъп до блокирано съдържание, което търсите, този доставчик е вашият най-добър инструмент.

Що се отнася до сигурността, ExpressVPN защитава вашите данни най-късно кодировки и функции за поверителност от военна степен. Това включва a убийте превключвател да прекратите връзката си, ако VPN мрежата не успее, a стриктна политика без регистрация, и силни протоколи за сигурност. Ако ExpressVPN не отговаря на вашите нужди, винаги можете да проверите някоя от тези алтернативи в таблицата по-долу.

AEW – Промоция за борба, с която трябва да се съобразявате

Цялата елитна борба е основана на 1 януари 2019 г.. В рамките на по-малко от година промоцията представлява заплаха за най-голямата борба компания WWE. Първо, започна като взе някои от своите суперзвезди, за да ги добави в своя списък. Това включва Крис Джерико и Дийн Амвросий (Джон Моксли).

Това не е всичко, помниш ли Stardust в WWE? Да, това странно изглеждащо трикове WWE даде Коди Родос назад във времето. Е, досадният борец сега е един от съоснователи на AEW. Предполагам, че това е фин начин да се върне в WWE заради ролята, която му дадоха. AEW списъкът се засилва с всяка минута, включително таланти от цял ​​свят.

С казаното, нека разгледаме някои от най-големи имена в промоцията, която можете да видите на живо всяка сряда, използвайки AEW Plus на Fite TV:

AEW Plus на Fite TV – Съвместимост на устройството

След като си вземете Абонамент за AEW Plus, можете да гледате най-добрите седмични мачове на живо Приложението на Fite TV. Не знаете кои устройства поддържат приложението? Ето пълния списък:

 • Windows
 • MacOS
 • Chromecast
 • андроид
 • iPhone
 • Ай Пад
 • Android TV
 • Amazon Fire TV
 • PlayStation (Браузър)
 • Xbox
 • Apple TV
 • Roku

Закупете AEW Plus в Съединените щати – Изход

Само за $ 4.99 / месец, феновете ще могат да гледат дългоочакваното седмично шоу на AEW, AEW Dynamite на живо или при поискване в международен план. Е, тези в САЩ също могат да се възползват от тази опция, ако те използвайте VPN.

Просто свържете се със сървър където услугата е налична и е добре да отидете. Сега ти можеш поток AEW, използвайки AEW Plus навсякъде в света. Така че, кажете ми, това идеална алтернатива за кабел? Вълнувате ли се за AEW Dynamite? Споделете мислите си по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me