Как да получите американски IP адрес извън САЩ?

възможно ли е да вземете американски IP адрес за Netflix и харесванията в Канада, Великобритания, Мексико, Австралия или другаде в чужбина? Отговорът е „Да“. Можете да промените своя IP адрес и дори да криптирате интернет трафика си по пътя. Всичко, от което се нуждаете, е VPN услуга. След като всичко е настроено, ще можете да предавате любимите си американски телевизионни канали и предавания от всяка точка на света. VPN означава виртуална частна мрежа и настройването й е по-лесно, отколкото може да мислите. В урока по-долу ще ви покажа как да получите американски IP адрес извън САЩ с помощта на VPN.

Как да получите американски IP адрес извън САЩ?

Как да получите американски IP адрес извън САЩ?

Как да получите американски IP адрес извън САЩ – Инструкции

Приложението за VPN основно е „Американски генератор на IP адреси“. За да получите IP адрес в чужбина с помощта на VPN, просто следвайте тези стъпки:

 1. Първо се регистрирайте при доставчик на VPN, който има VPN сървъри в САЩ. ExpressVPN е добър пример.
 2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. След това стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете с американски VPN сървър.
 5. И накрая, преминете към WhatIsMyIP.network и проверете вашия IP адрес.
 6. Вие успешно скрихте своя IP адрес и сега изглежда, че сърфирате в мрежата, използвайки вместо това американски IP адрес.

Можете да обърнете целия процес по всяко време. Ако искате да се покажете онлайн с вашия истински IP адрес, просто прекъснете VPN връзката.

Най-добрият VPN за получаване на американски IP адрес

Има много доставчици на VPN услуги, които можете да използвате, за да промените вашия IP адрес. Това, което трябва да внимавате, е VPN, който има много VPN сървъри в Съединените щати. Ето най-добрите доставчици на VPN услуги, които можете да използвате, за да получите американски IP адрес в чужбина.

  La mejor VPN para Pandora: desbloquear fuera de los EE. UU.

ExpressVPN

ExpressVPN е базирана на Британските Вирджински острови. Обхватът му на сървъри включва до 2000 сървъра по целия свят, включително 20 места в САЩ. Не можете да си представите колко лесно е да получите американски IP адрес с този VPN доставчик.

Освен това ExpressVPN защитава вашето устройство и лични данни с 256-битово AES криптиране. Ако попаднете на някакви проблеми по време на работа с неговия клиент, можете да се свържете с екипа им за поддръжка на клиенти чрез съобщения на живо и те ще реагират бързо.

Можете да използвате ExpressVPN в силно цензурирани страни и той ще работи добре. Освен това поддържа 5 едновременно свързани устройства. Що се отнася до протоколите за сигурност. можете да избирате между OpenVPN, SSTP, PTPP, L2TP / IPSec, както и IKEv2.

Услугата също използва строга политика за нулева регистрация, което е доста чудесно за хората, които ценят своята поверителност онлайн. Ако искате да знаете повече, превъртете още малко:

 • Работи добре с Netflix, Hulu и Amazon Prime.
 • Разбиващи се бързи сървъри.
 • Поддръжка на чат на живо
 • AES-256 криптиране.
 • Строга политика без регистрация.
 • 2000+ сървъра по целия свят.
 • Три устройства под един абонамент.

NordVPN

NordVPN предлага много функции, след като се абонирате за тяхната услуга. Той повишава вашата сигурност с криптиране на високо ниво. Да не говорим, че ви позволява да се свържете с два сървъра, вместо с един. Double VPN е неговото име и криптиране на трафика Ви два пъти е това, което прави. Вие сте по-сигурни от всякога.

Тази VPN има широка гама от сървъри по целия свят. Това ви позволява да заобиколите регионалните ограничения и да получите достъп до стотици канали, независимо къде пребивавате. Освен това някои сървъри са оптимизирани за специфични задължения. Ще намерите бързи бързи и сигурни сървъри за стрийминг, торент и онлайн игри. Освен това NordVPN позволява 6 едновременни връзки. Вече можете да се възползвате от VPN връзка и да споделяте акаунта си с 5 други под един абонамент. Научете повече за NordVPN по-долу:

 • Няма политика за регистрация.
 • Над горните протоколи за сигурност.
 • Повече от 5000 сървъра.
 • 6 едновременни връзки.
 • 30-дневно връщане на пари в брой.
 • Двойна VPN.
 • Функция Smart DNS.
 • 24/7 поддръжка за чат.
  Cómo ver el Tour de Inglaterra de las Indias Occidentales en vivo en línea

BulletVPN

VPN като BulletVPN извежда онлайн изживяването на вашето устройство на друго ниво Ще получите неограничена връзка заедно с превъзходни протоколи за сигурност, някои от които не се намират в останалите доставчици в нашия списък. Той има невероятни скорости, което улеснява всеки, който се опитва да предава съдържание онлайн, да изтегля файлове или да играе онлайн.

Единствената неуспех е, че тя не включва толкова много сървъри в своята услуга. Разпръсква ги в 30 държави. Това е доста малък диапазон в сравнение с останалите. Но ей, все пак е ново. Има време да активизираме играта си. Прочетете напред и разберете повече:

 • Не поддържа дневници.
 • Поддържа PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 и IKEv2 протоколи.
 • A Kill Switch.
 • Функция Smart DNS.
 • Сървъри в 30 различни страни.
 • Неограничена честотна лента.

SurfShark

Това е новата VPN, която показва на старите как е направена. Всеки новодошъл има нужда от време, за да докаже, че си струва да бъдеш сред гигантите. Това обаче не отне много. Всичко, от което се нуждаете, е да покаже, че е с характеристики и хората просто се влюбиха в него. SurfShark има херметични функции за поверителност, заедно с лесно и лесно за употреба приложение за начинаещи. Добавете широк спектър от сървъри и неограничени едновременни връзки и вие сте се превърнали в силен конкурент на VPN. Можете да видите за какво говоря, когато разгледате неговите характеристики:

 • Функции за сигурност от военна степен.
 • Невероятна скорост.
 • Неограничени връзки с устройства.
 • Поддръжка за P2P и Torrenting.
 • Работи с Netflix и BBC iPlayer.
 • Сървъри в 50+ страни.

Как да промените IP адреса на САЩ – ползите:

Заобикаляйки гео-ограниченията

Повечето от най-добрите услуги за стрийминг са достъпни само в САЩ. Това включва американските Netflix, Hulu, HBO GO, ABC GO, DirecTV, Sling TV и много други. Ако сте експедит, живеещ в чужбина, вероятно сте се опитали да предавате местните си поточни канали само за да получите гео-грешка, която гласи, че не можете да гледате този канал в страната, в която живеете в момента. VPN е перфектен инструмент за гео- измама, т.е. разблокирайте канали, които обикновено не биха били налични там, където живеете.

  Как да гледате футбол на живо онлайн през 2023 г.?

Избягвайте затъмненията

Американският фен на спорта страда от години от затъмнения. Ограниченията за затъмнение означават, че не можете да предавате любимите си екипи за MLB, NFL, NHL, MLS или NBA поради факта, че техните игри се излъчват от вашия местен доставчик на кабели. За да избегнете тези затъмнения, използвайте VPN, за да подмамете американските спортни поточни канали, които понастоящем пребивавате в състояние, в което играта не е затъмнена.

Увеличете онлайн поверителността

Независимо дали го знаете или не, Google, Facebook, местната власт и дори вашият доставчик на интернет услуги постоянно наблюдават какво правите онлайн. Това включва кои устройства използвате, сайтове, които посещавате и файлове, които изтегляте. Когато използвате VPN, можете да криптирате целия си интернет трафик. По този начин, дръжте тези любопитни очи далеч.

Как да промените IP адреса към САЩ с VPN

Целият процес на получаване на американски IP адрес не трябва да отнема повече от 5 минути. След като инсталирате приложението VPN на устройството си, за секунди можете да промените IP адреса си буквално навсякъде по света. За повече информация относно основните VPN мрежи можете да използвате, за да получите американски IP адрес, не забравяйте да проверите най-добрият VPN за САЩ.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me