Как да получите австралийски IP адрес извън Австралия

Как да получите австралийски IP адрес извън Австралия? Има много предимства да имате австралийски IP адрес, особено ако сте Aussie, който живее в Обединеното кралство, САЩ, Нова Зеландия, Канада или някъде другаде в чужбина. В момента, в който напуснете границите на Австралия, губите австралийското си IP, което определено ще ви трябва, докато сте извън страната. Поддържането на IP на вашия роден град ви дава достъп до всички ваши любими австралийски канали, услуги и уебсайтове, сякаш все още сте разположени там.

Как да получите австралийски IP адрес извън Австралия

Как да получите австралийски IP адрес извън Австралия

Въпреки че има много начини и методи за получаване на австралийски IP адрес, най-ефективният трябва да бъде чрез виртуална частна мрежа. VPN може да скрие вашия IP адрес, така че да не можете да идентифицирате онлайн и нищо не може да бъде проследено до вас. Разберете как можете да получите австралийски IP адрес от всяка точка на света в този урок по-долу. След като сте готови, ще можете да предавате австралийски телевизионни канали като Channel 7, Channel 9, Stan, Channel 10, ABC iView, Optus и SBS от всяка точка на света..

Вземете австралийски IP адрес с помощта на VPN

Цялото австралийско съдържание е географско ограничено в чужбина и освен ако нямате австралийски IP адрес, няма да имате достъп до никое от него в чужбина. Вашият IP адрес се използва за определяне на вашето местоположение. Така всеки посетител, използващ IP, който не идва от Австралия, ще бъде прекратен. Виртуалната частна мрежа или VPN е чудесен начин за криптиране на данни и постигане на сигурност, но също така е много полезна за маскиране на вашия IP адрес. Вашият доставчик на услуги присвоява IP на вашата интернет връзка и този IP адрес може да разкрие къде се намирате. Така че, всичко, което трябва да направите, е да се отървете от този IP адрес, стоящ между вас и Foxtel Now и Netflix Australia.

  1. Регистрирайте се с VPN, най-доброто от които е ExpressVPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
  3. Стартирайте приложението и влезте.
  4. Изберете австралийски сървър и се свържете с него.
  5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите в промяната.
  6. Към момента можете да сърфирате в Интернет с вашия австралийски IP адрес, сякаш се намирате в Австралия.

ExpressVPN е сигурна и бърза VPN услуга, която включва всички необходими функции, за да сте в безопасност онлайн. С ExpressVPN можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения и да сърфирате онлайн навсякъде, без да предоставяте своя IP адрес. Има и други доставчици на услуги, които могат да ви предоставят австралийски IP, не забравяйте да ги проверите в таблицата по-долу. За задълбочен анализ на най-добрите VPN за Австралия, проверете този преглед.

Защо имате нужда от австралийско IP?

Достъп до гео ограничения

Вие сте австралийски гражданин, живеещ в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и др., Който желае да влезе в австралийските уебсайтове от дома си. Получаването на австралийски IP е единственият начин да го направите. Трябва да заблудите уебсайта, до който се опитвате да получите достъп, като му покажете, че на практика се намирате в Австралия. VPN може да направи това.

Възползвайте се от по-ниските цени

Когато пазарувате онлайн, уебсайтът проследява IP адреса на вашия компютър. Цените варират в зависимост от вашето местоположение. Ако онлайн магазинът е базиран в Австралия и сте в САЩ, ще ви бъде таксувано повече от това, което стоката / продукта струва. Това е свързано с териториалните ограничения за достъп. Ако обаче имате австралийски IP адрес, не би трябвало да плащате тези такси и получавате продукта за цена, по-ниска от тази, за която сте били таксувани.

Управление на бизнеса

Да предположим, че сте интернет предприемач, който иска да бъде в крак със своите маркетингови кампании и бизнес в Австралия. Ако сте извън Австралия, няма да имате достъп до уебсайт или услуга, които са базирани в родния ви град. Без австралийски IP, ще трябва да спрете всичко, докато не се върнете или не използвате VPN.

Вземете австралийско IP

Получаването на IP адрес никога не е било по-лесно с VPN. Само с едно докосване се свързвате с всеки сървър от цял ​​свят и получавате неговия IP адрес. Наличието на различен IP адрес е полезно, когато се сблъскате с блокада или искате да постигнете по-добра сделка. Австралийски и по принцип всеки гражданин от която и да е част на света може да промени своите IP адреси с по-голяма цел предвид. С VPN, разбира се, това е абсолютно възможно и управляемо. Имате ли повече причини, поради които човек би променил своя IP адрес? Кажете ни какво мислите в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me