Как да получите бразилски IP адрес извън Бразилия

Как да получите бразилски IP адрес в чужбина? Бразилия е най-голямата страна в Латинска Америка с 200 милиона жители, като три милиона от тях живеят в чужбина. Приблизително 66% от населението на Бразилия е имало достъп до Интернет през миналата година поради силно използване на социални медии. 90% от тези бразилци, които имат достъп до Интернет, прекарват средно по 26 часа седмично. Сега тези, които живеят в Бразилия, нямат проблем с достъпа до местни канали като GloboTV или бразилски теленовели, докато жителите в чужбина.


Без IP адрес на Brazilain, бразилските експатри, живеещи във Великобритания, Португалия, Испания, САЩ, Мексико, Франция, Германия, Италия и Австралия, не могат да гледат канали като Globo или PFC. За да могат да гледат подобни канали в чужбина, се нуждаят от бразилски IP адрес, който могат да получат чрез VPN. А VPN може да промени IP адреса си и да им даде възможност да заобиколят всички видове гео ограничения. Разберете как да получите бразилски IP извънгабаритен Бразилия в ръководството по-долу.

Как да получите бразилски IP в чужбина?

Как да получите бразилски IP адрес извън Бразилия

Как да получите бразилски IP с помощта на VPN

Най-добрият начин бразилците в чужбина да получат IP адрес е чрез VPN. Виртуална частна мрежа свързва вашето устройство с една от неговите услуги, създавайки сигурна онлайн връзка. Използването на VPN ще ви позволи да получите бразилски IP адрес извън Бразилия и да защитите всички данни, които прехвърляте през или през Интернет. След като получите приложението за VPN, ще можете да се свържете със сървър на държава по ваш избор. След това ще ви бъде предоставен IP адресът на този сървър, като по този начин ще имате право на достъп до съдържанието на тази страна. Прочетете повече за най-добрият VPN за Бразилия точно тук. просто изпълнете следните стъпки, за да получите бразилски IP адрес навсякъде по света:

 1. Регистрирайте се с VPN, най-доброто от които е ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете бразилски сървър и се свържете с него.
 5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите в промяната.
 6. Към момента можете да сърфирате в Интернет с бразилския си IP адрес, сякаш се намирате в Бразилия.

Трябва да намерите VPN, който има бразилски услуги с достатъчна честотна лента, така че да можете да стриймвате бразилско съдържание без никакви заеквания или прекъсвания. ExpressVPN е най-добрият VPN за работата. При този доставчик на услуги няма ограничаване на услугата на ISP и честотната лента е неограничена. Ако искате да разгледате останалите доставчици на услуги, не забравяйте да проверите таблицата по-долу.

Защо имате нужда от бразилски ПР?

Това, че не можете да влезете в съдържанието на вашия роден град, може да бъде смущаващо. Фактът, че можете да загубите IP адреса на държавата си при излизане от страната, има своите недостатъци, обаче има начин да го върнете. Така че, ако живеете извън Бразилия, ще разберете нуждата от IP адрес, където се намирате. С VPN можете да се свържете с Интернет с IP адрес в Бразилия и да получите достъп до сайтове и услуги само за Бразилия от всяка точка на света. Ето защо ще ви е необходим бразилски IP:

Достъп до Бразилско съдържание

Ако искате да гледате телевизионни предавания като Avenida Brasil и The Mechanism извън Бразилия, ще трябва да промените IP адреса си. Каналът или уебсайтът, до които се опитвате да осъществите достъп, трябва да открият IP, идващ от Бразилия, в противен случай достъпът до услугите му ще бъде отказан.

Съвършен език

Най-добрият начин да усъвършенствате бразилски акцент е да се потопите в 100% бразилски телевизионни предавания (главно акцентите на Кариока и Сао Пауло). За да го направите, ще трябва да имате достъп до местното съдържание. И за това определено ще ви е необходим бразилски IP адрес.

анонимност

Промяната на вашия IP адрес може да бъде много полезна за вашата сигурност. Няма да се притеснявате за това, което правите онлайн, защото никой дори няма да разбере, че сте вие. Това не е вашият бразилски IP, който е отговорен за това, като започнете с различен IP адрес, което прави тази анонимност възможна.

Ръководя бизнес

Ако управлявате бизнес у дома в Бразилия, няма да имате достъп до местни уебсайтове и услуги. Ще ви трябва VPN, за да замените текущия си IP адрес с бразилски, за да управлявате ефективно своите бизнес сделки извън страната.

Вземете бразилски IP адрес

VPN предлага услуги, които ви позволяват да превключите вашия IP адрес в чужбина на такъв, който е наличен в Бразилия. С помощта на VPN ще можете да се насладите на всяка бразилска телевизионна станция, която е достъпна по интернет, без да се налага да се сблъсквате с каквато и да било грешка. Уведомете ни кой доставчик на VPN услуги ви е помогнал да получите достъп до бразилско съдържание в чужбина в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map