Как да получите индийски IP адрес в чужбина?

Как да получите индийски IP адрес в чужбина? Феновете на Боливуд извън Индия знаят по-добре от всички колко разочароващо е невъзможността за достъп до индийски телевизионни канали и уебсайтове в чужбина. Модата, музиката, танците и културата направиха индийското съдържание привлекателно в очите на хората от азиатския континент. Канали като Sonyliv, Zee TV, Hotstar и телевизия Цветове завладяха интереса ни и привлякоха вниманието ни по огромен начин. След като получат представа какво може да предложи Индия, хората в Близкия изток биха направили всичко, за да получат достъп до нелепо доброто му съдържание.


Как да получите индийски IP адрес в чужбина?

Как да получите индийски IP адрес в чужбина?

С промяна на IP, разбира се, това може да се управлява. Докато имате индийски IP, Боливуд е на крак. Само с VPN ще можете да получите индийски IP и следователно достъп до всички видове индийски програми, канали, услуги и уебсайтове на всяко устройство, включително Mac, PC, Andriod и iOS. Нека обясним как.

Как да получите индийски IP адрес извън Индия с помощта на VPN

Най-добрият начин да получите индийски IP адрес е чрез VPN. Виртуалната частна мрежа работи чрез свързване на вашето устройство към един от сървърите му през Интернет. След като изтеглите приложението VPN и отворите софтуера, ще се появи списък със сървъри в различни страни. Сървърът, с когото решите да се свържете, ще ви даде своя IP адрес. Всички данни, които изпращате през Интернет, първо се криптират от VPN и тези криптирани данни се препращат към избрания от вас сървър. Когато шифрованите данни достигнат до сървъра, той се декриптира и след това се изпраща на път към оригиналното му местоназначение. Поради дешифрирането на данните, изглежда, че те са възникнали от мястото, където се намира сървърът.

Така че, ако сте в Америка и се свържете със сървър в Индия, използвайки VPN, целият ви онлайн трафик ще изглежда от Индия. Значение, индийското съдържание ще ви стане достъпно където и да сте.

 1. Регистрирайте се с VPN, най-доброто от които е ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете индийски сървър и се свържете с него.
 5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите в промяната.
 6. Към момента можете да сърфирате в Интернет с вашия индийски IP адрес, сякаш се намирате в Индия.

За да получите лесно IP адрес, абонирайте се за ExpressVPN защото те са известни със своите солидни изпълнения и гарантирани резултати. Можете да се свържете с всяко от техните сървърни местоположения по света и да сърфирате онлайн навсякъде, без да се налага да предоставяте своя IP адрес. За задълбочен анализ на Най-добрите VPN за Индия, проверете този преглед. Ако искате да научите повече за останалите доставчици на услуги, проверете таблицата по-долу.

Защо бихте искали индийски ПР?

Сега знаете как IP адресът е свързан с вашето местоположение, разбирате защо е благоприятно да го промените. Ако вашият индийски експедит, по много причини ще се окажете в голяма нужда от индийски ПР. Ето как бихте могли да използвате индийски IP адрес, докато сте извън Индия:

Достъп до индийско съдържание

Версиите на Netflix се различават в зависимост от вашето местоположение и може да има достъпно определено съдържание в индийския Netflix, но не и в местния Netflix. В този случай можете да използвате своя VPN, за да получите индийски IP, за да получите достъп до каквото и да е съдържание там.

Научете индийски

Ако сте индийски емигрант и искате да подсилите родния си език или дори може да сте някой, който се интересува от изучаване на индийски. Получаването на индийски IP ще ви помогне много с достъпа до съдържание на хинди, тамилски, телугу или други индийски езици, а не на английски.

анонимност

Независимо от IP, вие получавате, просто да имате един различен от вашия, може да ви изведе от трудни ситуации. Няма да се налага да се сблъсквате с правни проблеми, да плащате определени глоби или да не влизате в проблеми с властите. Просто използвайте чужд IP адрес, за да станете по-трудни за проследяване и по този начин ще защитите поверителността си. Независимо дали е индианец, испански, или австралийски, чужд IP ви предоставя сигурност.

Изтеглете програми

Ако във вашата страна се пусне нова игра и не можете да получите достъп до нея, можете да помислите за промяна на вашия IP адрес. Не бихте искали да видите цензурирана или намалена версия на него. Бихте искали да получите цялата работа. Да речем, че играта е достъпна само в Индия, а вие живеете в САЩ. Ще трябва да замените своя американски IP с индийски, за да изтеглите играта. Тогава няма да се налага да чакате официалната дата на пускане, където се намирате в момента.

Вземете индийски IP адрес извън Индия

Ако мислите да получите индийски адрес, тогава трябва да използвате една от нашите препоръки за VPN услуги по-горе. След като успешно получите своя индийски IP, можете да гледате крикет, където той се счита за религия на Star Sports или да гледате епизоди на Bigg Boss на канал Colors. Можете да гледате всяко индийско съдържание от където и да сте, след като си вземете индийски IP адрес.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map