Как да получите испански IP адрес в чужбина

Превключете към испански IP адрес извън Испания? Няма да знаете колко е ценен вашият испански IP адрес, докато не напуснете границите на Испания. След като сте в Португалия, Мексико, Аржентина, Бразилия, Австралия, Канада, Франция, Германия, САЩ, Великобритания или дори Италия, ще бъдете лишени от привилегиите за гледане на испански телевизии и услугите в родния град. Вече няма да имате достъп до съдържанието на родния си град, защото просто вашият IP се промени, когато се преместихте в друга държава. За да смекчите този проблем и да възстановите достъпа до любимите си испански телевизионни канали, уеб страници, услуги и предавания, трябва да получите Испански IP в чужбина. И единственият начин да направите това е с a виртуална частна мрежа, по-известен като a VPN.

Как да получите испански IP

Как да получите испански IP

Вземете испански IP с помощта на VPN

Ако искате да получите достъп до испански поточни канали и банкови услуги извън Испания, като същевременно поддържате вашата онлайн сигурност и поверителност, ще ви трябва VPN.

Виртуалната частна мрежа е проектирана като инструмент за киберсигурност че криптира вашите онлайн данни и пренасочва чрез неговата сървърна мрежа. Всичко, което трябва да направите, е да изберете местоположение на сървъра и да се свържете с него. След като тази връзка се установи, вашата VPN ще шифрова вашия трафик и ще го изпрати през избрания от вас сървър.

Този процес също измамите вашето онлайн местоположение тъй като VPN ще скрие вашия действителен IP адрес и ще ви даде нов от региона, който сте избрали. Просто казано, ако искате испански IP адрес, трябва да се свържете с сървър от Испания. В резултат на това ще изглеждате, че сърфирате в интернет от страната, което ви дава достъп до всяка уеб страница с ограничен испански език.

И ако следвате стъпките по-долу, ще получите своя испански IP за нула време:

 1. Вземете си VPN услуга, която има местоположения на сървъри в Испания. Но се уверете, че е добър такъв ExpressVPN с силни функции за сигурност и бързи нива на скорост. 
 2. След като създадете своя акаунт, трябва да изтеглите и инсталирате приложението на устройството си. Повечето VPN позволяват множество едновременни връзки използване на един акаунт.
 3. Сега, когато имате приложението на вашия iPhone, iPad, Android, PC или Mac, отворете го и влезте.
 4. Свържете се със сървър от Испания.
 5. След като връзката ви се установи, ще можете да го направите достъп до всеки испански уебсайт ти искаш.

Най-добрият VPN за промяна на вашия IP адрес

Както при всеки друг продукт, има добри VPN и лоши. Тези, които предлагат добри услуги, ще ви струват средно 10 долара на месец, но за всички функции, които ще получите, струва си Безплатните услуги, от друга страна, ще ви струват толкова повече от пари. Те идват за сметка на вашата онлайн поверителност и сигурност, защото техните протоколи за криптиране са или слаб или несъществуващ. Що се отнася до личния живот, те ще го направят съхранявайте данните си и ги продавайте рекламодатели или други трети страни.

Ето защо ви препоръчвам да направите това, което направих, за да гледам Gran Hotel от Австралия и да се абонирате за ExpressVPN. Месечната такса за тази услуга е $ 12.95, което го прави един от най-скъпите VPN мрежи на пазара. Но когато погледнете какво ще получите за тази сума пари, ще разгледате това сделка.

 • 256-битово криптиране AES с военен клас.
 • Kill превключвател. 
 • Няма събрани или споделени данни.
 • Умна DNS прокси услуга.
 • DNS защита от теч. 
 • Голяма сървърна мрежа (3000 сървъра в 94 държави).
 • Поддръжка на торент и P2P споделяне.
 • Възможност за достъп до всички библиотеки на Netflix.
 • Отлични скоростни скорости.
 • До пет връзки на устройството едновременно на акаунт.
 • 24/7 услуга за поддръжка на клиенти (с функция за чат на живо).
 • 30-дневна политика за възстановяване.

И ако искате да разгледате други опции, разгледайте тези елитни алтернативи по-долу. Можете също да прочетете повече за най-добрите VPN за Испания в този преглед.

Защо се нуждаете от испански IP?

Достъп до гео ограничения

VPN ви позволява да заобикаляйте географските ограничения чрез промяна на вашето онлайн местоположение. За достъп до испански уебсайтове от цял ​​свят ще ви е необходим испански IP адрес, който да подмами уеб хостовете да мислят, че сте жител на Испания. Като кликнете върху испански сървър, използвайки вашето VPN приложение, ще можете да промените своя IP адрес и деблокирайте всеки уебсайт, който искате.

Научи испански

Какво става, ако искате да научите испански език, а съдържанието, което ви е необходимо, се намира в Испания? Ще трябва да получите испански IP адрес, за да получите достъп до испански материали. Плюс това, няма по-добър начин да научите език, отколкото да се позовавате на оригинално съдържание като филми, новини и телевизионни предавания.

Осъществявайте бизнеса

Ако сте собственик на испански бизнес, който отпуска дълга ваканция, ще трябва да поддържате раздели за бизнеса си и да се уверите, че всичко е наред. Можете също така да искате да проверите банковата си сметка или да извършвате транзакции от чужбина. Нещото в банковите услуги е, че те често са геоблокирани извън съответните региони поради проблеми със сигурността. Но с испански IP адрес ще изглеждате така, сякаш сте в страната и ще можете да управлявате бизнеса си безопасно и частно.

Пазарувайте за по-малко

Преминаването към испански IP адрес също може спестявам ви много пари когато пазарувате онлайн. Можете да се възползвате от няколко отстъпки, които се случват в Испания или в близките страни, тъй като изглежда, че сте вътре в страната.

Вземете испански IP адрес

Вашият IP адрес има много информация за вашата идентичност и местоположение. Когато не скриете или не промените своя IP адрес, капакът ви се изписва онлайн по начин, който всеки може да контролира вашето онлайн изживяване. Трети лица не само могат да ви шпионират, но и могат да ви попречат да получите достъп до конкретно съдържание. Ако сте испански експат, който иска да гледа Movistar TV, RTVE и Telecinco, ще трябва да използвате VPN, за да получите испански IP.

Уведомете ни в секцията за коментари по-долу коя VPN сте избрали да накарате сами да промените своя IP адрес.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me