Как да получите японски IP адрес извън Япония

В света има много любители на аниме и читатели на манга и повечето от тях са в САЩ. Така американците са очаровани от японското съдържание, няма вреда там. Единственият проблем е, че те нямат достъп до който и да е от мястото, където живеят. Това ни води до това защо на първо място ще ви трябва японски IP. Независимо в кой IP се променяте, получаването на нов IP адрес би ви помогнало да преодолеете блокирането на региона и да премахнете гео ограниченията за медийно съдържание. Всичко това става възможно с доставчик на VPN услуги. Каквато и да е причината, която ви принуждава да получите японски IP, не може да стане без VPN. Прочетете всичко за процеса в този урок по-долу:

Как да получите японски IP адрес

Как да получите японски IP адрес

Вземете японски IP адрес извън Япония с VPN

За да получите достъп до японско съдържание, трябва да излъжете местоположението си и да получите японски IP адрес. Трябва да изглежда, че се свързвате от Япония за разлика от мястото, където наистина се намирате, така че да получите привилегията на японски местен. Можете да постигнете всичко това с доставчик на VPN услуги. След като се свържете с един, ще имате достъп до цялото съдържание, базирано на Япония.

VPN е частна мрежа, която свързва устройството ви със сървъри някъде в Интернет. Това ви позволява да сърфирате в Интернет, като използвате интернет връзката на този сървър. Ако този сървър е на друго място, ще се появи, сякаш се намирате в тази страна. В резултат на това ще ви бъде предоставен IP адресът на тази държава. Това ще ви позволи да получите достъп до съдържанието, което обикновено не можете в своята страна. Това, което трябва да направите, за да получите японски IP адрес, е следното:

 1. Регистрирайте се с VPN, който предоставя VPN сървъри в Япония като ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете японски сървър и се свържете с него.
 5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите, че е направена промяна.
 6. Към момента можете да сърфирате в Интернет с вашия японски IP адрес, сякаш сте в Япония.

ExpressVPN е един от най-популярните VPN мрежи на пазара, защото предлага бързи връзки, отлична сигурност и лесен за използване софтуер. С ExpressVPN получавате достъп до тяхната масивна мрежа от сървъри, която обхваща повече от 1500 сървъра в 145 места в 94 различни страни, включително 2 сървъра на 2 различни места в Япония. Това означава, че можете да получите IP адрес от Япония или от която и да е от другите 93 страни. За повече информация за други доставчици на услуги, вижте таблицата по-долу.

Защо имате нужда от японски IP адрес?

Който е казал, че получаването на японски IP адрес не е лесно, греши. С доставчик на VPN услуга това е най-лесното нещо в света. Причините, поради които човек би искал да получи японски ПР, се различават от един човек до друг. Нека да видим, нали? Трябва ви японски IP адрес, за да

 1. По-добра сигурност: Можете да се предпазите от опити за хакване и измами на обществен WiFi.
 2. Заобиколете цензурата: Ако живеете някъде с тежка цензура в Интернет, използването на VPN ще ви позволи да заобиколите тази цензура и да разглеждате мрежата толкова свободно, колкото можете в Япония.
 3. Защитете поверителността си: Предотвратете трети страни да ви наблюдават или да записват информация за това, което правите онлайн.
 4. Изтегляйте безопасно: Избягвайте глобите и наказателното преследване при изтегляне с помощта на VPN.
 5. Достъп до гео ограничено съдържание: Разблокирайте японско съдържание като Rakuten и Animax.
 6. Вземете анонимна самоличност: Получаването на японски IP адрес е като получаване на съвсем нова самоличност. Идентичност, толкова потайна, никой не може да разбере кой сте всъщност. След това можете спокойно да сърфирате в мрежата. С комбинация от VPN и подбор от инструменти за поверителност е възможно да останете анонимни онлайн.

Вземете японски IP адрес извън Япония

Използването на VPN е най-добрият, най-сигурният и частен начин за получаване на японски IP адрес извън Япония. Просто ще трябва да се абонирате за доставчик на VPN услуги – такъв, който работи най-доброто за Япония– и ще бъдете практически транспортирани до там. Той е прост, ефективен е и е бърз! Така че, продължете напред, вземете този японски IP адрес и тогава ни уведомете за какво сте го използвали.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me