Как да получите канадски IP адрес извън Канада

Как да получите канадски IP адрес извън Канада? Това, че сте канадски експат в някои части на света, ви дава солидна причина, поради която трябва да си вземете канадски IP. Трябва да можете да гледате любимите си телевизионни предавания и новинарски канали от родния си град, тъй като физически не присъствате във вашата страна. Къде ще чуете думите chesterfield, hydro bill или фразата Закачете лари или окачете Roger, ако сте извън Канада? Телевизията е единственият начин да преживеете канадските моменти и за да се случи това, трябва да получите VPN, защото за съжаление географските ограничения се прилагат за канадското съдържание. VPN може да промени вашия IP адрес в канадски, по този начин ще имате достъп до канадски телевизионни канали като HBO Canada, CTV, CityTV, CBC, CBC Sports, TSN, Sportsnet, Univision Canada и HGTV в чужбина на компютър, Операционни системи за Mac, Android и iOS.

Как да получите канадски IP адрес извън Канада

Как да получите канадски IP адрес извън Канада

Вземете канадски IP адрес извън Канада, използвайки VPN

VPN е частна мрежа, която свързва вашето устройство към сървърите по целия свят чрез Интернет. Това означава, че сърфирате в Интернет, използвайки интернет връзката на този сървър. Ако се свържете със сървър Канада, ще изглеждате така, сякаш сърфирате в Интернет от Канада. В резултат на това ще имате достъп до съдържание, което не е достъпно в вашата страна.

 1. Регистрирайте се с VPN, който предоставя VPN сървъри в Канада като ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете канадски сървър и се свържете с него.
 5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите, че е направена промяна.
 6. Към момента можете да сърфирате в Интернет с канадския си IP адрес, сякаш сте в Канада.

Доставчик на VPN като ExpressVPN може да пренасочва целия си трафик през VPN сървъра и оттам идва новият IP адрес. ExpressVPN предоставя сървъри на много места, така че можете дори да получите IP от всяка страна по света. Всички данни, които минават през сървъра, са криптирани и не могат да бъдат проследени до вас чрез вашия истински IP адрес. Ако търсите други доставчици на услуги, вижте таблицата по-долу.

Най-добрият VPN за получаване на канадски IP адрес

VPN мрежите са навсякъде на пазара, що се отнася до количеството. Ако обаче търсите пълна поверителност и анонимност, се нуждаете от качество. Ето защо аз продължих и избрах 4 от най-добрите VPN за Канада, от които можете да избирате. Ето ги и тях.

ExpressVPN

ExpressVPN е моят личен фаворит, тъй като цени поверителността на потребителите. Когато някои VPN заявяват, че те изпълняват политика с нулев дневник, може да се замислите два пъти, тъй като не всички те спазват това. Този VPN има стриктна политика без регистрация, така че можете да бъдете сигурни, че вашите данни остават лични през цялото време. Освен това можете да отключите стотици поточни канали по целия свят поради факта, че ExpressVPN има повече от 3000 сървъра в своята мрежа в 90+ страни.

Тази VPN предлага 256-битово криптиране с AES за военна степен и превключвател за убийство в случай, че се случи внезапен спад във вашата VPN връзка. Той също така позволява пет едновременни връзки. За да знаете повече, разгледайте нашите Преглед ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN е друг доставчик, който уважава заявките на клиентите за поверителност. Не само това, но има повече от 5000 сървъра по целия свят, за да осигури достъп до гео-ограничено съдържание в повече от 50 страни.

Що се отнася до сигурността, тази VPN има някои изключителни технологии, на които липсват други VPN. Вземете например Double VPN например. Тази функция ви позволява да маршрутизирате трафика си през два VPN сървъра вместо един. Можете ли да си представите какво може да направи двойното криптиране? Да, два пъти щита за данни, който сте имали преди. Да не говорим за CyberSec, който е за защита на вашето устройство от зараза от злонамерен софтуер. С 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита от изтичане на DNS вашата онлайн сигурност се поддържа на 6 устройства под един акаунт. Това е велико. Научете повече за тази VPN в нашата Преглед NordVPN.

BulletVPN

BulletVPN също така приема политиката без регистрация, както и подкрепя потребителите с най-новите военни криптирания. Тяхната VPN сървърна мрежа е доста малка и обхваща само 31 държави. Въпреки това сървърите са разпръснати стратегически, за да изпълнят вашите нужди в интернет.

BulletVPN използва 256-битово AES криптиране за перфектната интернет безопасност. От друга страна, той предлага собствена DNS услуга, която деблокира десетки канали, независимо къде се намират. Вижте повече за Преглед на BulletVPN тук.

SurfShark

Surfshark предлага повече от 800 сървъра по целия свят. Това е един от малкото VPN, които успяха да заобиколят VPN блоковете на Netflix. Въпреки че е нов, той се оказа достоен да съперничи на гигантите. На практика това е единственият доставчик на VPN, който предлага неограничени едновременни връзки. Дори IPVanish има лимит от 10.

Подобно на други VPN мрежи, има превключвател за убийство и защита от течове на DNS и Smart DNS услуги, което прави SurfShark перфектен пример за силен VPN доставчик. Прочетете повече за Surfshark в този преглед.

Защо да получите канадски IP?

Ако сте експедитор в Канада, има много причини, поради които трябва да получите канадски IP адрес. Започвайки от заобикалянето на геоблоковете до възможността да резервирате по-евтини полетни билети са само няколко предимства на закупуването на IP от Канада. Някои други причини са следните:

 • Ограничения на байпаса

Ограниченията на съдържание, което зле искате да гледате, са най-лошите. Особено, ако искате да гледате глобална телевизия и градска телевизия извън Канада. Повечето канадски сайтове блокират аудио и видео съдържание извън страната, тъй като имат права да предават съдържание само в Канада. Те използват проследяващия IP адрес на потребителите, за да установят дали човекът, който се опитва да прегледа ограниченото съдържание, има канадски IP адрес или не. Следователно, имате нужда от канадски IP, за да гледате канадско съдържание в чужбина. Кликнете върху Глобална телевизия и Градска телевизия в чужбина за повече информация как да ги деблокирате в чужбина.

 • Достъп до канадски сайтове

Пуснете и тествайте успеха на вашите онлайн рекламни кампании в канадските Google, Bing, Yahoo и други търсачки.

 • Похарчете по-малко пари

Ако търсите да спестите пари от самолетни билети, без да губите много време за търсене на различни сайтове за добра сделка, трябва просто да излъжете местоположението си и историята на сърфирането си чрез VPN. Това, разбира се, включва получаване на временно канадско IP.

 • Научете местен език

Научете местния език на Канада, като разгледате канадски IP. Животът в чужбина може да има някои негативни ефекти върху нечий език, ако не се практикува често. Но нищо, с което някои гледане на телевизия не може да помогне. Ученето чрез слушане на думите или фразите на езика е много полезно за процеса на изучаване на езици.

 • Вземете нова идентичност

Когато промените своя IP адрес, вие практически променяте местоположението си. Това означава, че сте гражданин на друга държава, което автоматично ви дава нова самоличност. Така че получаването на канадски IP адрес е като получаване на нова идентичност в това отношение.

Вземете канадско IP

Сега, когато знаете, че можете да промените IP адреса си, може да получите и канадски. С основните причини, за които споменахме по-рано защо трябва да получите канадски IP, предполагаме, че вероятно търсите добра VPN услуга, за да свършите работата за вас. Безспорно се доверяваме, че ще намерите идеалния начин да деблокирате канадско съдържание от всяко място. За допълнителна информация, не забравяйте да проверите нашия преглед на най-добрият VPN за Канада.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me