Как да получите мексикански IP адрес в чужбина?

Как да получите мексикански IP извън Мексико? Помислете само за всички вълнуващи канали, които мексиканските експати липсват, само защото трябваше да изоставят мексиканското си IP. Виждате, че местоположението ви е свързано с вашия IP адрес и го разкрива в зависимост от това къде се намирате. Поради правни проблеми и авторски права, други държави нямат право да разпространяват мексиканско съдържание, без да получат законно разрешение или да купят правата за това.

Следователно мексиканците, живеещи в чужбина, или феновете на мексиканската телевизия не могат да гледат канали като TLNovelas, Canal de las Estrellas, Telemundo Mexico и Mexicanal в Австралия, Канада, САЩ или Великобритания. Те обаче ще могат да направят, ако заменят своя IP с мексикански, и това може да бъде постигнато чрез VPN. Научете как можете да получите мексикански IP адрес в чужбина и да получите достъп до ограничено съдържание в чужбина с VPN в този урок по-долу. 

Как да получите мексикански IP извън Мексико

Как да получите мексикански IP извън Мексико

Как да получите мексикански IP адрес извън Мексико с помощта на VPN

В зависимост от това какво искате да направите онлайн, можете да използвате VPN за сигурност или да заобиколите. По-голямата част от хората търсят начини да се защитят от онлайн заплахи и злонамерени атаки. Много от тях обаче използват VPN за промяна на IP адресите си и това има своите причини. VPN се създава чрез осигуряване на виртуална връзка от точка до точка чрез използване на специализирани сървъри, виртуални протоколи за тунелиране и методи за криптиране. VPN пренасочва трафика ви през сървър, който ви предоставя нов IP адрес. С този нов IP адрес сте не само безопасни онлайн, но и отговаряте на условията за достъп до съдържанието на държавата, в която сте избрали да се свържете. Ето как използвате VPN, за да получите мексикански IP:

  1. Регистрирайте се с VPN, най-доброто от които е ExpressVPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
  3. Стартирайте приложението и влезте.
  4. Изберете мексикански сървър и се свържете с него.
  5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите в промяната.
  6. Към момента можете да сърфирате в Интернет с мексиканския си IP адрес, сякаш се намирате в Мексико.

За да превключите успешно вашия IP адрес, ще ви е необходим надежден и ефективен VPN, поради което трябва да отидете ExpressVPN. Горещо препоръчваме този доставчик на услуги поради ненадминатите му характеристики и гарантирани услуги. Ако искате да проучите други доставчици на VPN услуги, разгледайте таблицата по-долу. За задълбочен анализ кой VPN е най-добър, вижте нашия най-добър преглед на VPN за Мексико.

Защо имате нужда от мексиканско ПР?

Има много причини, поради които трябва да получите мексикански IP адрес. От заобикаляне на геоблокове до резервиране на по-евтини самолетни билети, има много мексикански IP адрес може да направи за вас. И това са само няколко предимства от получаването на IP от Мексико. Някои други причини са:

Достъп до мексиканско съдържание от други страни

Повечето мексикански сайтове блокират видео и аудио съдържание извън страната поради проблеми с авторските права. Затова потребителите, които искат да получат достъп до мексиканско съдържание от чужбина, трябва да променят своя IP адрес.

Байпас цензура

След като закупите мексикански IP, ще можете да гледате всички мексикански предавания, програми и филми от всяка точка на света, включително Канада и Обединеното кралство.

Задачи, свързани с работата

Когато сте извън Мексико, трудно ви е да получите достъп до услугите си в родния град. Или чакате да се върнете у дома, за да се справите с вашите бизнес начинания, или сте избрали промяна в IP. След като получите мексикански IP, ще можете да стартирате и тествате успеха на вашите онлайн рекламни кампании в мексикански Google, Bing, Yahoo и други търсачки.

Научете езика

Най-добрият начин да научите език е да се потопите в сцената. Само чуването на езика от вашето обкръжение ще ви помогне да изберете много неща, поради което ще ви трябва достъп до мексиканските канали. Научете местния език на Мексико, като разгледате мексиканския IP.

Сигурност

Въпреки IP, който получавате, фактът, че получавате различен, осигурява анонимност и сигурност. Използвайте чужд IP адрес, така че да станете неприемливи и по-трудно да идентифицирате онлайн. Получавайте защитен IP от Мексико, за да защитите вашите онлайн дейности и интернет трафик от държавното наблюдение и интернет доставчиците.

Вземете мексикански IP извън Мексико

Сега, когато знаете колко полезно е получаването на мексикански IP, можете да продължите и да промените вашите с помощта на VPN. Така че имайте предвид, ако посещавате или живеете в Канада и искате да получите достъп до мексикански сайтове, канали или услуги, тогава ще трябва да промените IP адреса си в Мексико. Само след като получите IP от Мексико, ще можете да получите достъп до съдържание, което обикновено не е достъпно в Канада. След като прочетохме това, ние сме сигурни, че ще пристигнете в перфектната VPN услуга, за да отблокирате мексиканския интернет от всяко глобално местоположение.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me