Как да получите немски IP адрес извън Германия

Така че нямате достъп до канали като германски канали като Welt, ARD, ProSieben и ZDFneo в други страни, а? Не го приемайте лично. Не мога нито едното, нито другото. Всъщност, никой извън Германия не може, и това има много общо с IP адреса, който ви е задал интернет доставчикът.

Обаче веднъж сменен на немски, вие ставате отговарят на условията за достъп до немско съдържание в чужбина. Получаването на немски IP адрес е това, което получавам и ще обясня как можете да направите това по-долу.

Как да получите немски IP адрес извън Германия

Как да получите немски IP адрес извън Германия

Вземете немски IP адрес отвъдморски – VPN

Тъй като вашите IP адрес разкрива вашето геолокационно местоположение, Интернет доставчиците могат да прекратят достъпа ви до съдържание, до което нямате право. Ако ISP открие IP адрес, идващ извън германските граници, няма да имате достъп до всички немски канали или услуги.

С VPN обаче IP адресът вече няма да е проблем. Единственият начин да получите достъп до тези германски канали, уебсайтове и услуги е, като се свържете към интернет с помощта на немски IP адрес. С един можете поточно всички видове немско съдържание на вашия компютър, Mac, Android и iOS операционни устройства.

VPN създава частна мрежа която установява връзка между вашия компютър, смартфон или таблет на устройството ви със сървърите му по целия свят. VPN ви позволява да използват IP адресите на сървърите си за да можете достъп до всяко задгранично съдържание ти искаш. Ако сървърът е в Германия, ще изглеждате сякаш сте в Германия. Това ще доведе до това, че получавате достъп до съдържание, което обикновено не можете да получите в собствената си държава.

  Cómo desbloquear Omegle con VPN o Proxies

Стъпки – с VPN

Всичко, което трябва да направите, е следното:

  1. За да получите немски IP адрес, трябва да абонирайте се за ExpressVPN.
  2. На следващо място, вие пуснете VPN приложението на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
  3. И така, отваряте приложението и започнете да търсите сървърите ти искаш.
  4. Изберете немски сървър и свържете устройството си към него.
  5. Ако искате да се уверите, че е направена промяна, отидете на WhatIsMyIP.network.
  6. Насладете се на всички привилегии, които получавате като немски местен, във виртуалния свят, разбира се.

Най-добрият VPN за получаване на немски IP

ExpressVPN можете да замените вашия първоначален IP адрес с немски. Преди да го знаете, бихте били стрийминг на немски услуги навсякъде извън Германия. Причината, поради която споменавам ExpressVPN, е, че нейната компания притежава огромна мрежа от над 2000 сървъра, оптимизирани за бързи връзки.

С такъв VPN абонамент можете да изтегляте, качвате и предавате поточно предаване без да се притеснявате за честотна лента или изоставане. Този доставчик на услуги е най-добрият в бизнеса. Но не би било честно да се изключат други способни VPN доставчици. Можете да ги проверите в таблицата по-долу.

Защо имате нужда от немски IP адрес?

Достъп до гео ограничено съдържание

За тези, които искат да подобрят немския си език или да поддържат връзка с културата на родния си град, се нуждаят от немски IP адрес. Немският IP адрес е техният ключ към достъп до гео ограничени уебсайтове, услуги, съдържание и канали. Германските експатри в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Франция ще трябва подправят местоположението им за да изглежда, че те са физически разположени в Германия.

  Hur man kan titta på NBA på Apple TV Live - allt du behöver veta

Анонимна самоличност

Ако получите немски IP адрес, ще го направите придобийте нова идентичност в процеса. Никой вече няма да знае кои сте. Можете да отидете онлайн без нито една тревожна мисъл в главата си. С функциите за защита, които VPN може да предложи, можете останете анонимни онлайн.

Пазарувайте на по-ниски разходи

Когато купувате всеки продукт или артикул онлайн, първото нещо, което уебсайтът прави, е да сканира вашия IP адрес. Дори го проследява, за да види откъде сте. Обратно към точката цената на обекта варира от едно място до друго заради таксите за доставка и валутата на държавата.

Така че, ако магазинът, от който сте поръчали, е в Германия и сте във Великобритания, ще трябва да заплатите допълнително за териториален достъп. Ако обаче си вземете немски IP адрес, мястото ще ви таксува съответно. Доста сладко око?

Вземете немски IP адрес

Човек не трябва да бъде прекалено привързан към своя IP адрес, защото промяната му има своите добродетели. Гледайте „Тъмно“, „Вавилон Берлин“ и „Стромберг“ със своя Немски IP адрес навсякъде с VPN. Кажете ми при кой доставчик на VPN услуги ще се абонирате, за да получите немски IP в коментарите. За повече информация за това кои VPN предоставят немски IP адреси, вижте тази статия най-добрият VPN за Германия. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me