Как да получите португалски IP адрес извън Португалия

Португалският гражданин, живеещ извън Португалия, ще има трудно достъп до съдържание от своята местна страна. Това се дължи главно на гео-ограничения и ненадминат IP адрес. Свързването с интернет от друга държава ви забранява да използвате португалско съдържание и това е така, защото не използвате португалски IP адрес. Това не е невъзможно да се обърне, тъй като получаването на нов португалски IP просто изисква доставчик на VPN услуги. Прочетете, за да научите как можете да получите португалски IP адрес с помощта на VPN.

Как да получите португалски IP адрес

Как да получите португалски IP адрес

Как да получите португалски IP адрес с помощта на VPN

Полезно е да използвате португалски IP адрес, ако живеете извън Португалия. Как очаквате да гледате любимите си телевизионни предавания от дома си или да получите достъп до услуги, базирани в Португалия без такава? За щастие VPN може да ви предостави IP адреса, който искате при свързване към един от многобройните му сървъри. VPN ви предоставя не само нов IP адрес, но също така поддържа сигурността на връзката ви, докато сърфирате в Интернет. Вижте как можете да получите португалски IP с помощта на VPN:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN услуги, който има VPN сървър в Португалия, най-доброто от които е ExpressVPN.
 2. След това изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете португалски сървър и се свържете с него.
 5. Изчакайте няколко секунди, докато VPN връзката е защитена.
 6. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите в промяната.
 7. Сега можете да сърфирате в Интернет с португалския си IP адрес, сякаш се намирате в Португалия.

ExpressVPN осигурява неограничен трафик, супер бърза скорост на връзката и надеждна и стабилна VPN услуга през цялото време. Ако сигурността е вашият основен приоритет, уверете се, че сте се абонирали за ExpressVPN. С този доставчик на услуги можете да превключите IP адреса си в португалски и да се насладите на качествени услуги, където и да сте по света. Не забравяйте да проверите други доставчици на услуги в таблицата по-долу.

Защо имате нужда от португалски IP адрес

IP адресът е серия от числа, която представлява физическото местоположение на всяко устройство, свързано към Интернет. След като знаете ролята, която играе IP адресът във връзка с достъпа до Интернет, виждате, че може да бъде много полезно да имате контрол над собствения си IP, за да се насладите на свободата в Интернет. Така че това прави IP и това е начинът, по който се използва, за да ви предоставя съдържание. Ето защо, ако очаквате достъп до португалско съдържание, ще ви е необходим португалски IP адрес. Можете да използвате португалски IP адрес поради няколко причини:

 1. Достъп до португалско съдържание: Ако сте португалски емигрант, живеещ в държава, в която имате нулев достъп до родните си шоута и филми, ще намерите необходимото да получите португалски IP адрес. След като получите вашия португалски IP, ще можете да гледате предавания като Último a Sair, Odisseia и Conta-me Como Foi.
 2. Заобиколете цензурата: Някои уебсайтове може да са недостъпни поради гео-ограничения или блокирани от вашия интернет доставчик или от правителството, което прави невъзможен достъпът с вашия местен IP адрес. Използването на IP адрес на друга държава ви позволява да получите достъп до сайтове, които биха били блокирани по друг начин.
 3. Подобрете сигурността:  Наличието на различен IP – независимо от това, което IP – добавя допълнителен слой сигурност, което затруднява проследяването на трети страни. Ако сте загрижени за сигурността, тогава скриването на вашия Ip адрес е добра идея. 
 4. Научете португалски: Ученето на португалски език става лесно с лесния достъп до португалски сайтове за обучение, филми и телевизионни предавания. Филмите ви предоставят практика за слушане, културен контекст и много мотивация за продължаване на обучението. Ако изучавате португалски език, ще ви трябва португалски IP адрес.

Вземете португалски IP адрес

Ако се интересувате от достъп до португалско съдържание от друга държава, ще трябва да се снабдите с доставчик на VPN услуги. Португалският IP адрес, предоставен от VPN, ще ви позволи да деблокирате всички сайтове, услуги и канали, базирани в Португалия, и да получите достъп до тях, сякаш се намирате там. Уведомете ни кой доставчик на услуги бихте избрали да получите португалски IP адрес. Какво е най-добрият VPN за Португалия? Прочетете тази статия, за да разберете.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me