Как да получите шведски IP адрес извън Швеция

Как да получите шведски IP адрес извън Швеция? Швеция е една от най-добрите държави за живеене, а онези, които са излезли от нейните граници, са оставили след IP на своята страна. Смятате, че вашият шведски IP вече няма да бъде използван, след като сте кацнали в САЩ, Великобритания, Австралия, Канада или Германия. Времето, което прекарвате в чужбина, е времето, в което най-много ще се нуждаете от вашия шведски IP. Колко разочароващо ще бъде, ако никога не се хванете да завършите популярната шведска криминална поредица „Мостът“, след като сте се преместили в САЩ?

Newsflash, не можете да гледате шведски сериали по шведски канали като C-More, Viaplay или SVT Play извън Швеция. Освен ако не се свържете от Швеция и това няма да се случи без шведски IP. Как иначе ще разберете кой е убиецът? Прочетете, за да научите как можете да получите шведски IP адрес извън Швеция, използвайки VPN на всеки компютър, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV и Firestick.

Как да получите шведски IP адрес

Как да получите шведски IP адрес

Как да получите шведски IP в чужбина с помощта на VPN

Повечето хора, които искат да получат шведски IP адрес, обикновено търсят начини да гледат шведски канали като SVT24, Sujan, TV4 Fakta и телевизионни сериали като Modus, Fallet и Farang. За съжаление те не могат да гледат никое от тях, освен ако не се свържат с интернет с шведски IP адрес. Летенето на цяла Швеция за предоставяне на достъп не е възможност. На практика обаче промяната на местоположението в Швеция е. С VPN, който може да се управлява. Виртуалната частна мрежа или VPN е чудесен начин за криптиране на данни и придобиване на сигурност, но използваемостта й идва от маскиране на IP адресите на потребителите. Вашият доставчик на услуги присвоява IP адрес на вашата интернет връзка и този IP адрес може да разкрие къде се намирате в света. Това означава, че ще трябва да се отървете от него, ако искате да получите шведски IP адрес. Ето как правите това:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN услуги, който има VPN сървър в Швеция, най-доброто от които е ExpressVPN.
 2. След това изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия компютър, Mac, Android или iOS устройство.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете шведски сървър и се свържете с него.
 5. Изчакайте няколко секунди, докато VPN връзката е защитена.
 6. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите в промяната.
 7. Сега можете да сърфирате в Интернет с вашия шведски IP адрес, сякаш се намирате в Швеция.

Най-добрият VPN за получаване на шведски IP

Всички необходими и основни характеристики на VPN се намират в ExpressVPN. Това е доставчикът на услуги, който ви помага да заобиколите гео ограниченията и ви предпазва онлайн. ExpressVPN уважава и цени поверителността на потребителите, поради което те използват най-трудните налични протоколи за криптиране. Има и други доставчици на услуги, които могат да ви предоставят шведски IP адрес, не забравяйте да ги проверите в таблицата по-долу. За подробен анализ на най-добрите VPN за Швеция, вижте този преглед.

Защо се нуждаете от шведски ПР?

Потребителите на интернет, които биха искали да получат шведски ПР, са предимно шведски граждани, които са напуснали страната си. Има много причини, поради които те биха искали да го възвърнат, но най-очевидната е, защото някои местни шведски уебсайтове и услуги са достъпни само от жителите на Швеция – тези с шведски IP на техния компютър / телефон. Емигрантите от Швеция, които са извън своята страна на произход, трябва да получат шведски IP адрес, ако искат да имат достъп до местните уебсайтове на своята страна от където и да са. Въпреки че достъпът до гео ограничено съдържание е най-убедителната причина за получаване на шведски IP, нека разгледаме другите причини, които карат потребителите да получат такова:

 • Посетете уебсайтове и съдържание само за шведски език.
 • Увеличете нивата на сигурност с чужд IP.
 • Научете шведски, като гледате местни телевизионни предавания и филми.
 • Вземете нова онлайн идентичност.
 • Възползвайте се от регионални отстъпки и пазарувайте на по-ниски цени.
 • Сърфирайте в мрежата с шведски IP адрес.
 • Изпълнявайте бизнес задачи от чужбина.

Вземете шведски IP адрес

След като успешно инсталирате VPN и се свържете с шведски сървър, ще изглежда, че използвате интернет от Швеция. След като всичко това е направено, можете да гледате какъвто и да е шведски канал или да използвате всяка шведска услуга, която получавате. Мислене духа нали? Няма съобщения за буфериране или грешка на екрана, тъй като след като сте осигурили тази VPN връзка, сте пътували до Швеция.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me