Как да прекратите абонамента си за ExpressVPN и да получите възстановяване

ExpressVPN е една от най-доверените услуги в света. Този доставчик на VPN ви предлага сигурност, поверителност и невероятна скорост, така че можете да имате изцяло ново интернет изживяване. Но идва момент, в който VPN вече не е необходим. Независимо дали не сте доволни от това, което предлага, или просто защото вече нямате нужда от него. Каквато и да е причината, трябва да знаете как да анулирате абонамента си за ExpressVPN. Това ръководство ще ви покаже как точно да го направите. Нека да започнем.


Как да отмените абонамента си за ExpressVPN

Как да отмените абонамента си за ExpressVPN

Как да отмените абонамента за ExpressVPN

Преди да направите нещо, ExpressVPN е един от най-добрите доставчици на VPN в света. Трябва да помислите два пъти, преди да вземете решение. Ако се сблъскате с някои технически проблеми, говорете с техния екип за поддръжка и те ще могат да ви помогнат с проблема.

Ако обаче все още сте адски отказали се от абонамента си за ExpressVPN, ще ви отнеме няколко минути, за да го изтеглите. Деактивирането на акаунта ви е толкова директно, колкото искате да бъде. Има няколко стъпки, които трябва да предприемете, преди да се случи официално анулиране. Ето какво трябва да направите:

 1. Първо, отидете на Официалният уебсайт на ExpressVPN и изберете Моят акаунт.ExpressVPN Моят акаунт
 2. Влезте с вашия ExpressVPN акаунт.Влезте в ExpressVPN
 3. След като влезете, преминете към настройките на абонамента.Настройки за абонамент
 4. Сега в долната лява част на прозореца ще видите Изключване на автоматичното обновяване. Щракнете върху това.Отказ от автоматично подновяване
 5. Ще бъдете помолени да потвърдите. Кликнете отново върху Автоматично подновяване.
 6. Това съобщение ще се появи, след като потвърдите анулирането.Потвърдете анулирането
 7. Автоматичното подновяване е отменено.
 8. Сега трябва да се свържете с поддръжката на клиенти и да им кажете, че трябва да анулирате абонамента си.Отказ Поддръжка за абонамент
 9. Ако сте нов, членът на поддръжката ще ви каже, че ще получите парите си обратно в рамките на 5-7 работни дни. Това е само ако не сте достигнали 30-дневния период.
 10. Акаунтът ви е деактивиран. Ако обаче чакате възстановяването на сумата, ще получите имейл адрес, за да потвърдите, че е отново във вашия акаунт.

Губя ли парите си?

Това не е така, ако сте нов в ExpressVPN. По нов начин имам предвид, че не съм прекрачил едномесечната гаранция за връщане на пари в брой Ако анулирате абонамента си в рамките на 30 дни от регистрацията за сървърите, печелите правото си да си върнете парите. Не се притеснявайте, след като говорите с поддръжката на клиента и отговорите на няколко въпроса защо деактивирате профила си, ще получите парите си в рамките на 7-дневен период.

Неудовлетвореността от даден продукт е една от основните причини да загубите интерес. Ако обаче сте потребител на iOS, не е необходимо да плащате, за да изпробвате функциите на ExpressVPN. Ако работите на iPhone или iPad, ще имате привилегията да изпробвате тяхната услуга безплатно, когато сте получете безплатна пробна версия на ExpressVPN за 7 дни. Прекрасна възможност е да вземете доставчика на VPN на тест драйв, преди да решите дали да инвестирате в него или не.

Добре, Отменено – Какво следва?

Със сигурност не искате вашето устройство да бъде изложено, когато излизате онлайн. Ако не сте били доволни от това, което ExpressVPN може да предложи, можете да потърсите други доставчици на VPN, които да заемат мястото му. Задачата обаче не е толкова лесна, тъй като не всички VPN мрежи там са надеждни за инвестиране. Ето защо продължих и ви оставих 3 други топ алтернативи на ExpressVPN за да проверите. Ето ги и тях:

NordVPN

NordVPN обещава на потребителите си добре закръглена услуга. Потребителите могат да разчитат напълно на гаранцията за нулева регистрация, независимо в коя държава се намират. Освен това ще намерите сървърната мрежа на NordVPN за по-голяма от тази на ExpressVPN. Можете буквално да натиснете в повече от 5000 сървъра, разположени в 60+ страни. 

Освен това има двоен VPN протокол, който маршрутизира данните си два пъти през сървърите си, а не веднъж. Това удвоява криптирането на вашия трафик, което го прави много по-сигурно, отколкото преди. NordVPN разполага и със собствен DNS прокси, който ви предоставя достъп до стотици канали по целия свят. Ако искате да знаете повече, разгледайте нашето NordVPN преглед.

BulletVPN

BulletVPN се фокусира повече върху надеждната сигурност със своето 256-битово AES криптиране. Ще откриете, че тяхната сървърна мрежа не е толкова голяма в сравнение с ExpressVPN. Въпреки това сървърите са стратегически на места с високо търсене, като САЩ и Великобритания, заедно с повече от 30 други места.

BulletVPN също предоставя широк спектър от VPN протоколи за своите потребители да избират, и те включват OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 и PPTP. Ще разберете, че този нов VPN си заслужава вашето време, ако го проверите. За да знаете повече, преминете през нашето Преглед на BulletVPN.

SurfShark

Наскоро индустрията на VPN стана свидетел на дебюта на SurfShark. Този новодошъл убива класациите откакто видя светлината на пазара на VPN. Първото нещо, което може да ви привлече вниманието е, че предлага неограничен обхват на връзката, когато става дума за устройства. Това означава, че можете да споделите вашата VPN връзка с приятели, семейство, дори съседите под един акаунт.

Що се отнася до сървърите, британският доставчик на Вирджински остров има повече от 800 сървъра в обхвата си. От гледна точка на сигурността, той има поддръжка както за OpenVPN, така и за IKEv2 VPN протоколи. 

Друга чиста функция, на която потребителите се наслаждават, е CleanWeb, която блокира злонамерени връзки, реклами и тракери. Освен това доставчикът позволява неограничена честотна лента и смяна на сървъра. Според мен това е чудесна алтернатива на ExpressVPN. Вижте това SurfShark преглед и вижте за какво говоря.

Как да прекратите абонамента си за ExpressVPN

След теб абонирайте се за ExpressVPN, ще забележите много неща, които може да не отговарят на вашите очаквания. Ето защо сте склонни да деактивирате акаунта си след известно време. Въпреки това, ExpressVPN все още е един от най-добрите VPN доставчици там. Ако се отпишете от тяхната услуга, това не означава, че не е добра. Напротив, все още използвам VPN и съм напълно доволен. Зависи от гледна точка на всеки потребител.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map