Как да промените IP адреса в друга държава?

Как да превключите IP местоположението в друга държава на Mac, Android, Windows PC, iOS или друго устройство? В много случаи някои сайтове и приложения може да не са достъпни на текущото ви местоположение поради регионални ограничения. Netflix, Hulu, Amazon, BBC и Sky са само извадка от поточни канали, които можете да посетите само в определени страни. За да заобиколите географските ограничения, трябва да промените своя IP адрес в друга държава като САЩ, Великобритания, Канада, Австралия или Германия? В този урок ще ви покажа как да излъжете своето онлайн местоположение, използвайки VPN.


Как да промените IP адреса в друга държава?

Как да промените IP адреса на друга държава?

Как да промените IP адреса в друга държава с VPN

VPN или виртуална частна мрежа е защитен тунел, който криптира целия ви интернет трафик. Когато се свържете с VPN сървър, вашият истински IP адрес е маскиран. Вместо това ще изглежда, че сърфирате в мрежата, използвайки IP адреса на VPN сървъра, към който сте свързани. С други думи, ако искате да промените IP адреса си в САЩ, просто трябва да се свържете с американски VPN сървър. Целият процес е доста прав. Същият процес може да се използва за промяна на IP адреса към Великобритания, Канада, Австралия, Германия, Франция или друга държава по света.

 1. Изберете конкретен доставчик на VPN и закупете един от техните абонаменти: Ще откриете, че повечето услуги предлагат до 3 опции, а годишната опция винаги е най-евтината в дългосрочен план. Вероятните, като ExpressVPN, също така ще предлагат гаранция за връщане на парите, в случай че не сте впечатлени от тяхната услуга.
 2. Инсталиране на VPN клиент от уебсайта на доставчика: На уебсайта на вашия доставчик ще намерите различни версии за вашето устройство. Изтеглете и инсталирайте съответната версия.
 3. Стартирайте VPN клиента и влезте: За целта ще ви трябват същите идентификационни данни, които сте използвали по време на процеса на регистрация.  
 4. Изберете местоположение на сървъра: Правило тук е да изберете местоположението на сървъра, което е най-близко до вас, но също така трябва да се уверите, че то е разположено на същото място, където е произходът на съдържанието, до което искате да получите достъп.
  Изберете вашето предпочитано VPN местоположение

  Изберете вашето предпочитано VPN местоположение

 5. Стартирайте връзката: Направете това, като докоснете големия бутон, който ще видите. След като бъде свързан, той ще прочете така на екрана ви, заедно с новото местоположение, на което ще посочи вашият IP адрес. VPN Всички настройки 

Най-добрият VPN за промяна на IP адрес в друга държава

Като цяло, колкото повече VPN местоположения предлага вашият доставчик на VPN услуги, толкова повече страни можете да промените вашия IP адрес. Надеждните VPN услуги имат VPN сървъри, разпространени по целия свят. Ето най-добрите VPN услуги за превключване на IP адреси в различни региони, включително САЩ, Великобритания, Австралия, Канада, Франция, Германия, Китай, Япония или Испания.

Нека разгледаме по-задълбочено всеки от тези VPN в таблицата по-горе. Прегледах тези VPN доставчици и намерих следните спецификации. Това ще ви помогне да решите дали да инвестирате в услугата на VPN или не. Да тръгваме.

ExpressVPN

ExpressVPN е един от най-забележителните VPN доставчици, които някога ще намерите на пазара. Този уважава какво се отнася за поверителността, особено в интернет на тези времена. Той е базиран на Британските Вирджински острови и има повече от 2000 сървъра в 90+ страни. Ще можете да се възползвате от хиляди IP адреси, тъй като те са на ваше разположение при регистрация.

Единствената цел на VPN е да осигури сигурност и анонимност. Следователно ExpressVPN предлага 256-битово AES криптиране, както и OpenVPN, PPTP, SSTP и L2TP / IPSec. Ще можете да се възползвате от VPN връзка на 3 устройства на акаунт, което е чудесно като се има предвид нивото на качество, което предлага тази VPN.

От друга страна, приложението им е много лесно за използване. Това е чудесно, особено ако сте начинаещ, който не знае как работи услугата. Говорейки за поверителност, ако живеете в силно ограничен регион, можете да използвате скрит сървърите на ExpressVPN. Дори вашето правителство или интернет доставчик не могат да шпионират какво правите, когато имате достъп до интернет оттук нататък. ExpressVPN стриктно спазва нулева гаранция за регистрация. Вашите данни са напълно безопасни при този VPN доставчик. За да разберете повече, разгледайте нашите Преглед ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN също се оказа достоен да направи списъка в този преглед. Без съмнение този базиран в Панама VPN доставчик има най-голямата сървърна мрежа от всички VPN, на които попаднах през годините. Услугата предлага повече от 5000 сървъра в 62+ страни. Можете ли да кажете колко стрийминг канала можете да деблокирате с едно натискане на бутон?

Доставчикът също използва разширената си мрежа, за да предоставя функции и услуги, които само той може. Да поговорим Double VPN, който пренасочва вашите данни през два сървъра вместо един. Това удвоява вашето криптиране. Знаете ли ефективното 256-битово AES криптиране? Да, представете си, че това е удвоило вашия интернет трафик.

Ще намерите сървъри, които са оптимизирани да изпълняват най-добре в зависимост от нуждите на потребителите. Говоря за стрийминг, торент, изтегляне на филми или дори просто сърфиране в интернет.

SmartPlay е собственият Smart DNS прокси на Nord, който се използва за лесно достъп до географски ограничени сайтове. За да видите какво повече услугата може да предложи, дайте това NordVPN преглед бърз поход.

BulletVPN

„Куршумът“ в името на тази VPN определено се подчинява на заглавието. BulletVPN е един от най-бързите VPN доставчици, с които ще работите в VPN индустрията. Каквото и да търсите, независимо дали заобикаля регионалните ограничения или просто анонимно преглежда в мрежата, тази VPN може да предостави вашите онлайн желания.

За съжаление, когато погледнете списъка му със сървъри, ще бъдете малко разочаровани, тъй като мрежата е малко. Той няма толкова сървърни местоположения, колкото останалите в този списък, но е поставил сървърите си много стратегически по целия свят, за да обслужват перфектно вашите нужди.

Освен това BulletVPN предлага Smart DNS услуга, по този начин можете да предавате поточно географски блокирани канали, без да се налага да губите част от скоростта на връзката си в процеса. Освен това ще се възползвате от други функции, когато се регистрирате с BulletVPN, включително Kill Switch, неограничена честотна лента и, разбира се, правилата за стриктно влизане. За повече информация проверете това Преглед на BulletVPN.

SurfShark

Търсите VPN, който всъщност опакова удар? Е, ти го намери. SurfShark е ново влизане в света на VPN. Но не позволявайте на това ново дете да ви заблуди, то има достатъчно услуги, за да съперничи на гигантите в бранша. Със своите ултра бързи сървъри и интуитивни приложения тази услуга постепенно наваксва, просто й отделете малко повече време.

Можете да използвате Surfshark, без да се страхувате от политиките му за регистриране, то е базирано на Британските Вирджински острови. Услугата също така позволява неограничени едновременни връзки и честотна лента. За да бъда честен, никога не съм попадал на нито един доставчик на VPN, който предлага повече от 10 връзки под един акаунт и дори не е в моя списък. Сървърната му мрежа е доста прилична за нов VPN. Ще можете да използвате повече от 800 сървъра в 50+ страни. Да не говорим, че SurfShark е един от малкото VPN, които могат да ви предоставят достъп до US Netflix. Знаете, че Netflix има възможността да блокира VPN в днешно време. Е, не този. Научете повече в това SurfShark преглед.

Алтернативни методи за промяна на IP адрес в различна държава

Можете също да използвате Smart DNS прокси услуги като Unlocator да заобикалят географските ограничения, наложени на определени сайтове и приложения. Въпреки това, когато използвате Smart DNS, вашият обществен IP адрес остава недокоснат. Пренасочват се само URL адресите, които излагат вашето текущо местоположение на уебсайта, до който се опитвате да получите достъп. Това също означава, че можете да деблокирате само определени сайтове, използвайки Smart DNS.

Unlocator поддържа деблокиране на 220 поточни канала от цял ​​свят. Това включва Sky Go, BBC iPlayer, Hulu, BeIN Sports, HBO Go, ABC GO и много други. Можете да изпробвате тяхната услуга, като се регистрирате за безплатна 7-дневна пробна версия.

Предимства от промяна на вашия IP адрес

И преди е зададен въпрос: „Защо трябва да промените своя IP адрес?“ Е, отговорът е съвсем прост, скрийте самоличността си. Всеки публичен IP адрес може да се проследи до действителното местоположение на устройството, което го държи. Когато се абонирате за интернет услуга, автоматично получавате IP адрес, уникален за вашето устройство. Вашето правителство, интернет доставчик и всеки, който знае пътя им в интернет, може да разбере къде пребивавате. Вижте това, ако все още не сте убедени. Сега съм в Германия и когато използвам това IP Verifier, тя показва всички подробности за връзката ми по отношение на местоположение, устройство и браузър. Германия Местоположение

Така че, нека ви разкажа за предимствата, които получавате, когато промените своя IP адрес и скриете самоличността си:

Обход регионални ограничения: Когато се свържете със сървър в друга държава, използвайки своя VPN, ще имате достъп до всичко, което е ограничено до този регион онлайн. Например, IP адрес в САЩ ще ви предостави достъп до American Netflix, Hulu и други. IP адресът в Обединеното кралство ще ви позволи да предавате поточно предаване на BBC iPlayer, ITV и Channel 5 и т.н. …

Разгледайте анонимно: Когато вземете различен IP адрес, оригиналният ви ще бъде скрит. Следователно, вие ще сърфирате в мрежата анонимно и без да бъдете проследявани от вашия интернет доставчик и правителство.

Как да промените IP адреса в друга държава – финални мисли

Жалко е, че не можете да получите достъп до който и да е уебсайт, който искате, независимо от текущото ви местоположение, без да използвате услуги като ExpressVPN. Но това е светът, в който живеем в момента. Поради лицензионните споразумения каналите за стрийминг могат да излъчват само на живо и по заявка съдържание в определени страни. За щастие, използвайки ExpressVPN или подобни продукти, вече не е нужно да се притеснявате за това.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map