Как да промените региона на Google Play Store през 2020 г.

Как да промените региона на Google Play Store през 2019 г.

Как да промените региона на Google Play Store през 2020 г.

 • Регион на Google Play – Въвеждане на VPN
 • Променете региона на Google Play на Android
 • Превключете държавата на Google Play на PC / Mac
 • Най-добрият VPN за промяна на региона на Play Store – Пълен преглед
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • Предимства на промяната на региона на Google Store
 • Региона на магазина за игра в САЩ
 • Как да превключим региона на Google Play – Заключение

Как да промените Google Play регион без корен – VPN

Понякога получавате следното съобщение за грешка „Това приложение не е съвместимо с нито едно от вашите устройства“. Google определя региона на Google Play Store, който получавате, като погледнете вашия IP адрес. Това означава, че можете да превключите вашия регион на Google Play Store, като превключите IP адреса си. VPN ви позволява да направите това. Инсталирайте VPN приложение на устройството си с Android. Изберете VPN сървър в региона, който искате да деблокирате. Насладете се на нови приложения, игри, филми и телевизионни предавания.

 • Промяна на вашия IP адрес в САЩ с помощта на VPN, също отблокира ексклузивни от САЩ приложения като Pokemon Go, Netflix, Amazon Instant Video, Hulu Plus, FXNow, WWE Network, CBS All Access, Sling TV, и много други.
 • VPN криптира целия ви трафик. Уебсайтовете и хакерите няма да могат да гледат върху вас, когато използвате защитена VPN връзка.
 • VPN приложенията са налични за Android смартфони, таблети, Windows PC, iPhone, iPad и Mac.
 • Тези приложения правят инсталирането на VPN доста лесно.
 • Независимо дали притежавате a Sony Xperia, Samsung Galaxy, HTC, LG, Motorola, или Huawei, можете да използвате същите процедури, за да промените региона си на Google Play Store.

Проверете дали VPN доставчик с който се регистрирате има голям брой VPN сървъри в целия свят. Следните доставчици на VPN са най-доброто, което съм тествал досега. Ако използвате устройствата си с Android в публични места като летища, хотели, болници или ресторант, използвайки a VPN също е много важно. VPN ви позволява да криптирайте трафика си когато използвате вашата интернет мобилна връзка, както и когато сте свързани към обществена WiFi гореща точка. Никога не подценявайте своето поверителност онлайн! Ето списък на най-добрите VPN приложения в Google Play Store.

Как да промените Google Play регион на Android – стъпка по стъпка

Изпълнете следните стъпки, за да промените държавата си в Google Play Store чрез VPN:

 1. Инсталирайте приложението VPN, предоставено от вашия VPN доставчик на вашето Android устройство.
 2. Изберете VPN сървър в избрана от вас държава (Великобритания, САЩ, Канада, Испания и т.н.)
 3. Установете VPN връзка.
 4. На устройството си с Android отидете на Настройки -> Apps.
 5. Потърсете приложението Google Play Store.
 6. Кликнете върху него.
 7. Натиснете „Принудително спиране“.
 8. Докато е там, кликнете върху Storage и изчистете кеша и данните.
 9. Излезте от настройките.
 10. Отново стартирайте приложението Google Play Store.
 11. Ще забележите, че валутата в Play Store се е променила в зависимост от това към кой сървър сте се свързали.
 12. Накрая се насладете на различен регион / държава.

Превключете Google Play Country към САЩ / Великобритания – Алтернативен метод на браузъра за PC / Mac

Ако стъпките по-горе не работят за вас по някаква причина, опитайте този алтернативен метод вместо това да промените държавата си в Play Store.

 1. Вместо да настроите американска VPN връзка директно на устройството си с Android, можете вместо това да настроите VPN на вашия компютър / Mac.
 2. Тогава, свържете се с американски VPN сървър.
 3. Преминете към Google Play Store, използвайки вашия PC / Mac браузър.
 4. Търся Американско приложение за Android искате да инсталирате.
 5. Кликнете върху „Инсталиране“ и изберете своето Android устройство от падащото меню.
 6. Процесът на инсталиране вече ще започне на вашия смартфон или таблет с Android.

Най-добрата VPN за промяна на региона на Google Store

Има стотици VPN, от които да избирате, но не всички от тях всъщност могат да ви получат това, от което се нуждаете. Ето защо го възприех и прегледах 4 от най-добрите VPN мрежи, които да използвам за Google Play. Ето ги и тях:

ExpressVPN

ExpressVPN днес ще оглави нашия списък, тъй като е един от най-добрите доставчици в бранша. Тя осигурява на потребителите защита на високо ниво и поверителност. Да не говорим, че гарантира заобикаляне на регионалните ограничения. ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови и има повече от 200 000 IP адреси, предоставени от мрежата си от 2000+ сървъра. Вашите данни винаги ще бъдат защитени с военни криптирания чрез 256-битов AES.

Ще можете да се възползвате от VPN връзка на 5 едновременни устройства. Освен това можете да общувате с техния екип за поддръжка по всяко време на деня. Те са на разположение 24/7, за да отговорят на всичките ви проблеми. ExpressVPN има и допълнителни функции като защита от течове на DNS и автоматичен превключвател за убиване в Интернет. Ако искате да знаете повече, дайте нашето Преглед ExpressVPN бърз поход.

NordVPN

NordVPN превъзхожда, когато става въпрос за неговата сървърна мрежа и функциите за защита, които предлага. Да започнем със сървърна мрежа от 5000+ сървъра в 62 държави. Ако това не ви помогне да заобиколите регионалните ограничения, не знам какво ще стане. Може би това може да е SmartPlay? Собственият Smart DNS прокси на NordVPN.

NordVPN прилага 256-битово AES криптиране. Освен това има двоен VPN протокол, който маршрутизира данните си два пъти през сървърите си, а не веднъж. Това означава, че получавате двойно криптиране, но с още по-ниска скорост. Има сървъри, оптимизирани за стрийминг, торент, изтегляне в насипно състояние или игра на игри онлайн. И накрая, NordVPN позволява на 6 едновременни устройства да споделят VPN връзка. Искам още? Обърнете внимание на нашите NordVPN преглед.

BulletVPN

Въпреки че е сравнително нова за индустрията, BulletVPN стои висок, за да осигури надеждна сигурност на своите потребители чрез 256-битовото AES криптиране. Не много голяма сървърна мрежа в сравнение с останалите в нашия списък, но въпреки това, тя ги разпръсна стратегически по целия свят. Можете да изберете от 52+ сървъра в 31 държави, което все още е добър номер за нов VPN.

За тези, които просто ще трябва да имат достъп до гео ограничени услуги, доставчикът също включва Smart DNS в своето предлагане. Между другото, BulletVPN е един от малкото доставчици на VPN, които всъщност могат да деблокират Netflix извън САЩ. Те са съобразени със сигурността, те включват OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 и PPTP и имат приложения за повечето операционни системи там. За повече информация прегледайте нашите Преглед на BulletVPN.

SurfShark

Не на последно място, имаме VPN, който бръмчи в индустрията. Каквото и да използвате, сигурен съм, че мислите да преминете към това. Първо, той предлага неограничени едновременни връзки и мрежа от общо 800 сървъра. Освен това той има поддръжка както за OpenVPN, така и за IKEv2 VPN протоколи, както и пълна защита от течове на DNS. Запомнете двойния VPN с Nord, този го нарича Multihop.

SurfShark предлага чисти функции, на които потребителите могат да се наслаждават като CleanWeb, който блокира злонамерени връзки, реклами и тракери. Искате ли да проверите повече за този VPN доставчик? Прочетете нашите SurfShark преглед.

Предимства от промяната на вашия регион

Google Play разполага с различни приложения от различни региони. Ще можете да видите какво ви позволява да видите вашия IP адрес. Промяната на вашия регион може да ви помогне много. Ето защо:

Приложения за блокирани региони на достъп: Можете буквално да докоснете нова библиотека със съдържание, ако промените държавата на магазина си. Да речем, че живеете във Великобритания и искате да изтеглите Microsoft Cortana. Съжалявам, приятелю, но вместо това ще получите това съобщение: „Този ​​артикул не е наличен във вашата страна.“Грешка в Google Play

След като се свържете с VPN сървър в САЩ и промените вашия регион, ще можете да изтеглите приложението където и да сте.

Вземете по-добри цени: Всеки регион се предлага и с различна цена на стоки. Ако намерите приложение в Google Play и е скъпо, опитайте да се свържете с друг сървър и да видите дали можете да го получите за по-евтина стойност. Ще можете да го изтеглите в крайна сметка.

Най-добрите филми, налични в магазина за игра в САЩ

Ето моите най-добри снимки на това, което е налично в библиотеката на магазина. Вижте го къде ли не.

 • Стъклена чаша
 • земна пчела
 • Човек-паяк в Spiderverse
 • Отмъстителите безкрайна война
 • Фантастични зверове: Престъпленията на Гринделвалд
 • Хлапето, което би било крал
 • Aquaman
 • Филмът на Лего
 • Холмс & Уотсън
 • Реплики
 • ведрина
 • Игра на тронове
 • По-добре обади се Саул
 • Черният списък
 • Светкавицата
 • Анатомията на Грей
 • Dragonball Super: Broly
 • отрова

Как да превключите на Google Play Country

Методът, обяснен по-горе, е изпробван на различни устройства с Android. Ако все още се сблъсквате с някакви проблеми използвайки VPN, за да промените региона си на Google Play Store, моля, свържете се с нас, като оставите коментар по-долу.

Запази

Запази

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me