Как да скриете IP адреса на Apple TV

Как да скриете IP адреса на Apple TV? Типът човек, който би се радвал на Apple TV, би бил някой, който е потопен в общността на Apple. Някой, който вече е свикнал да купува филми и предавания от iTunes и този човек, който знае, че що се отнася до продуктите на Apple, iTunes стои по средата. Apple TV би направила чудесно допълнение към телевизионната стая на потребителите на Apple, особено за тези, които са на ниско ниво на забавление. Това устройство е центърът за развлечения, от който се нуждаят, за да оживят изживяването си. Той предлага най-популярните приложения и ви позволява да се наслаждавате на филми и предавания в 4K HDR.


Как да скриете IP адреса на Apple TV

Как да скриете IP адреса на Apple TV

Но, както добре знаем, най-добрите услуги като Халу, Netflix, Amazon Prime и др. Са само за жителите на САЩ. Това означава, че потребителите на Apple TV няма да имат достъп до никой от тях, ако се опитват да се свържат извън САЩ. Е, не бихме искали Apple TV да се разхищава. Вие сте закупили този продукт за стрийминг цели и ще имате стрийминг! Всичко, което трябва да направите, е да го направите променете вашия Apple TV регион и тогава скрийте IP адреса на Apple TV. За това ще ви трябва VPN. Звучи сложно? Не се притеснявайте, ще ви преведем през него. Научете как да скриете своя IP на Apple TV, за да получите най-полираното поточно преживяване някога.

Как да скриете IP адреса на Apple TV с помощта на VPN

Основната цел на използването на VPN се състои в способността му да предоставя на потребителите си анонимност на мрежата. В случаите на Apple TV и други стрийминг устройства обаче приоритетите се променят, като заобикалянето на гео ограниченията става главна цел. Достъпът до Netflix САЩ, Hulu и други услуги стават основната цел на потребителите и причината, поради която се опитват инсталирайте VPN на Apple TV на първо място. Ако ви е трудно да изберете VPN, тази статия най-добрият VPN за Apple TV ще ви помогне. Apple TV няма VPN клиент, което означава, че инсталирането на едно от приложенията му директно в Apple TV не работи. Но ние не бихме писали тази статия, ако методът VPN не работи изцяло. Ето трите начина, които можете да използвате, за да получите VPN на вашия Apple TV.

 • Настройте VPN на вашия рутер.
 • Настройте VPN на вашия компютър / Mac и го използвайте като WiFi Hotspot.
 • Използвайте VPN услуга, която предлага Smart DNS прокси услуга.

Как да скриете IP на Apple TV с помощта на рутер

Въпреки че това е ефективен метод за получаване на VPN връзка, работеща през вашия Apple TV, не всички рутери са готови за VPN. Ще ви трябва или DD-WRT или маршрутизатор, базиран на домати, за да инсталирате VPN. Сега, ако случайно притежавате VPN съвместим рутер (и след като инсталирате VPN на него), всички устройства, които са свързани към този рутер, ще споделят неговата VPN връзка. Вашият Apple TV е включен. Когато VPN работи във фонов режим, можете да се свържете със сървъра на държавата, където се базира каналът / услугата, до която се опитвате да получите достъп. VPN ще свърже вашето устройство с този сървър и вие ще получите IP на този сървър (в държавата, която сте избрали). В резултат на това ще получите нов IP адрес и вашата самоличност ще бъде скрита онлайн.

Как да скриете IP адреса на Apple TV – метод за виртуален рутер

С този метод, за да скриете своя IP адрес на вашия Apple TV, първо трябва да изтеглите и инсталирате VPN приложението на вашия компютър или Mac. След това избирате една от множеството обслужвания, предлагани от вашия доставчик на услуги, и се свързвате с такава. Следователно вие превръщате вашия PC / Mac във виртуален рутер и след това свързвате вашия Apple TV към него.

Как да споделяте Mac VPN връзка с Apple TV

 1. На вашия Mac отидете на Системни предпочитания меню, след което щракнете върху Споделяне.
 2. В менюто Споделяне изберете Интернет споделяне от левия панел. Опциите за интернет споделяне ще се покажат от дясната страна на екрана. Задайте следните настройки:
  • Споделете връзката си от [току-що създадената L2TP VPN връзка]
  • За компютри, използващи: поставете отметка в квадратчето за Wi-Fi
 3. Изберете Опции за Wi-Fi и въведете следните подробности:
  • Име на мрежата: [изберете име на мрежа]
  • Канал: [остави по подразбиране]
  • Сигурност: WPA2 Лична
  • парола: [Избери парола]
  • Проверете: [въведете отново паролата си]
 4. След това щракнете Добре.
 5. В менюто Споделяне поставете отметка в квадратчето до Интернет споделяне. Ще видите подкана да поискате да включите споделянето в Интернет. Кликнете начало.
 6. Когато активирането на интернет е активирано, до текста ще се появи зелена светлина: „Интернет споделяне: включено“.
 7. Сега включете вашия Apple TV и отидете на Settings -> мрежа -> WiFi.
 8. Свържете се с WiFi мрежата, която сте създали на вашия Mac.

Как да споделяте PC VPN връзка с Apple TV

Следвайте стъпките по-долу, преди да стартирате VPN връзка на вашия компютър.

 1. На вашия компютър въведете Windows + S за стартиране на лентата за търсене,
 2. След това въведете ПМС да повдигна въпроса за Командния ред. Щракнете с десния бутон върху командния ред и изберете Изпълни като администратор.
 3. Въведете следното: режим netsh wlan set hostednetwork = допустим ssid = NETWORKNAME ключ = PASSWORD
 4. Име на вашия виртуален рутер, като зададете следните стойности:
  • SSID =[изберете име за вашата мрежа]
  • ключови =[изберете парола за вашата мрежа]
 5. Hit Въведете.
 6. След това ще видите следното съобщение:
  • Режимът на хостваната мрежа е зададен да позволява.
  • SSID на хостваната мрежа е успешно променен.
  • Пропускът на потребителския ключ на хостваната мрежа е успешно променен.
 7. За да стартирате вашия виртуален рутер, въведете следното в командния ред:
  • netsh wlan започне хостинг мрежа
 8. Hit Въведете.
 9. Ако виртуалният рутер се стартира успешно, ще видите съобщение, което гласи: „Хостваната мрежа стартира.“
 10. Сега отидете на „Център за отворена мрежа и споделяне“, като щракнете с десния бутон върху иконата на WiFi от десния долен ъгъл на екрана.
 11. Отидете на „Промяна на настройките на адаптера“.
 12. Щракнете с десния бутон върху създадената преди това VPN връзка и отидете на „Свойства“.
 13. Отидете в раздела „Споделяне“.
  • Поставете отметка в квадратчето до „Разрешаване на други потребители на мрежата да се свързват чрез интернет връзката на този компютър“.
  • Поставете отметка в квадратчето до „Разрешаване на други потребители на мрежата да контролират или деактивират споделената интернет връзка“.
  • Под „Връзка към домашната мрежа“ изберете връзката, която току-що сте създали.
 14. Щракнете върху OK.
 15. Сега включете вашия Apple TV и отидете на Settings -> мрежа -> WiFi.
 16. Свържете се с WiFi мрежата, която сте създали на вашия компютър с Windows.

Как да скриете IP адреса на Apple TV с помощта на Smart DNS прокси

Получаването на VPN, който предлага Smart DNS прокси, би било като убиване на две птици с един камък. Ако методите, свързани с VPN, които ви предоставихме по-горе, изглежда объркват, пуснете ги и използвайте Smart DNS. Можете директно да конфигурирате Smart DNS на вашия Apple TV, без да се налага да променяте настройките на вашия компютър, Mac или рутер. Важно е да се отбележи обаче, че Smart DNS крие IP адреса на услугата за стрийминг, до която искате да имате достъп.

ExpressVPN е сред малкото доставчици на услуги, които идват с опция Smart DNS. Ако VPN не е това, което търсите, можете да опитате Unlocator. Това е Smart DNS прокси услуга, която предлага безплатна 7-дневна пробна версия и ви помага да заобиколите гео ограниченията.

 1. В менюто на Apple TV изберете опцията „Настройки“
 2. Изберете „Мрежа“
 3. Кликнете върху бутона Wi-Fi в горната част
 4. Изберете вашата мрежа
 5. Това ще ви отведе до вашата Wi-Fi конфигурация, където в долната част на страницата ще видите опция за конфигуриране на DNS
 6. Потвърдете, че искате да зададете DNS ръчно
 7. Изберете опцията за конфигуриране на DNS и изберете Ръчно, след това въведете DNS номера, който сте получили от вашия VPN или Smart DNS доставчик.
 8. Рестартирайте Apple TV.

Най-добрите канали за стрийминг на Apple TV

Ето списък на най-гледаните канали на Apple TV:

 • Нетфликс
 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • Youtube
 • HBO Go
 • ABC Go
 • Сега телевизия
 • НЛБ
 • NFL
 • NHL
 • НБА
 • BBC iPlayer
 • Fubo TV
 • Hotstar

Как да скриете IP адреса на Apple TV

Скриването на IP адреса ви в Apple TV става необходимост, когато поточното геоблокирано съдържание е намерението, което стои зад покупката на продукта. Но каквито и да са причините ви, бъдете сигурни, че скриването на вашия IP е възможно. Освен това не трябва да е толкова трудно – след като прочетете тази статия – да настроите VPN или да конфигурирате Smart DNS на вашия Apple TV. Уведомете ни в секцията за коментари по-долу кой метод ще следвате, за да скриете своя IP адрес на вашия Apple TV.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map