Как да скриете IP адреса на iPad

Как да скриете IP адреса на iPad? Защо някой би искал да скрие своя IP адрес на iPad? Е, като се имат предвид всички наложени ограничения, забрани на сайтове и съобщения за грешки, които се появяват, когато тъкмо се качвате да предавате поредица на вашия iPad, логичният въпрос би бил как да не защо. Бихте си помислили, че разглеждате мрежата с неограничена свобода, когато всъщност опитът ви не би могъл да бъде по-ограничителен.


Причината за не толкова безплатната ви дейност в сърфиране в Интернет е свързана с IP адреса, определен от вашия доставчик на интернет услуги. Той е като идентификационен номер, но за вашия компютър. Точно както идентификационният номер съдържа информация за вас, IP адресът разкрива текущото ви физическо местоположение. И това моите приятели е в основата на проблема. Рестриктивният характер на IP не ни дава друг избор, освен да го променим. Ще ви трябва VPN, за да се случи това. Така че ето как скриете IP адреса на iPad с VPN.

Как да скриете IP адреса на iPad

Как да скриете IP адреса на iPad

Как да скрия моя IP адрес на iPad с помощта на VPN

Това, което се отнася за вас, iPhone работи за вашия iPad. Значение, скриването на IP адреса на вашия iPad следва същата процедура на скриването му на iPhone. Всяко кликване се следи. Всичките ви дейности за сърфиране се съхраняват и когато това е така, по-добре да се скриете. VPN може да бъде от полза. Тази виртуална частна мрежа е най-добрият ви залог да скриете своя IP адрес и да се отдалечите от любопитни очи. Той работи, като създава цифров тунел, в който преминават всички ваши данни и се шифрират. По този начин той осигурява безопасен пропуск за вашите данни, преди да бъде прехвърлен от една мрежа в друга по интернет.

Сега, след като изтеглите VPN приложението, на вашия екран ще се появи списък със сървъри. Сървърът (разположен в държава), с който решите да се свържете, ще ви предостави IP адреса му (IP на тази страна). В резултат на това ще имате достъп до цялото съдържание на тази страна благодарение на сървъра, към който сте свързали устройството си. Освен това, наличието на нов IP означава, че истинската ви идентичност е скрита. Това ви прави невидими онлайн и ви дава цялата сигурност, която бихте могли да поискате. Всъщност е доста просто, ще ви прегледаме.

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги, който предлага на своите потребители VPN приложения за iPad.
 2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на вашия iPad.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете един от VPN сървърите и се свържете с него.
 5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите, че е направена промяна.
 6. Официално сте скрили своя IP адрес от интернет доставчици и трети страни. Сега можете да получите достъп до геоблокирано съдържание от цял ​​свят.

Най-добър VPN за скриване на IP адрес на iPad

Вашият избор на VPN зависи от нивото на защита, от което се нуждаете, и от степента на достъп, от който се нуждаете. Например, хората, които извършват бизнес и финансови въпроси на своите iPad-и, когато са свързани с обществена WiFi, се нуждаят от възможно най-високата степен на защита. Това може да се гарантира с надежден доставчик на VPN услуги като ExpressVPN. Той е един от онези скъпи, но си заслужава доставчици, които са повече от способни да предоставят солидни изпълнения и качествени услуги. За повече информация за други доставчици на услуги разгледайте най-добрия ни VPN за iOS преглед.

Защо да скриете IP адреса на iPad?

Като за начало, какво ще кажете за поверителност? Никой не оценява шпионирането или извършването на онлайн активността му под микроскоп. Това е пълно нарушение на поверителността! Вашите данни и лична информация могат да бъдат пътуващи ръка за ръка и дори да бъдат използвани срещу вас по-късно. Може да бъдете наблюдавани и трябва да се грижите, че сте под наблюдение. Забравете за секунда сигурността и помислете за безкрайните възможности, които можете да се възползвате от онлайн, когато всички забрани бъдат премахнати и ограниченията бъдат премахнати. Сега това не ви звучи изкушаващо? Въпреки че поддържането на сигурността е важно, скриването на вашия IP адрес идва с много други предимства като:

 • Анонимно сърфиране в мрежата: Никой няма да може да проследи вашите онлайн дейности, докато използвате интернет на вашия iPad.
 • Безопасно съхраняване на лична и чувствителна информация на вашите устройства с iOS: Използването на VPN ви позволява да добавите допълнителен слой сигурност и криптиране към вашия iPad.
 • Достъп до гео ограничено съдържание: Можете да използвате VPN, за да деблокирате и гледате геоблокирани приложения като American Netflix, Hulu, BBC iPlayer и Amazon Prime Video на вашия iPad. В случай че търсите начин да промените региона си на App Store, вижте това ръководство.
 • Избягвайте всяка блокада за достъп до Интернет, като практически промените местоположението: Държави като Китай, ОАЕ, Саудитска Арабия и Русия налагат ограничения, на които сайтовете могат и не могат да бъдат достъпни. Онлайн цензурата ще престане да съществува с VPN.

Скриване на IP адрес на iPad

Интернет обхожда хакери и киберпрестъпници със знанието как да ограбят вашите данни. Ето защо не трябва да приемате онлайн сигурността леко, никога не знаете кога може да сте следващата жертва. Превенцията е ключова. Скриването на IP е необходимо. Няма нужда някой да знае кой сте или откъде идвате. Извършете вашите бизнес транзакции, пазарувайте и сърфирайте в интернет анонимно с помощта на качествен VPN. Скрийте своя IP адрес на вашия iPad и не поемайте рискове с вашата онлайн сигурност и поверителност.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map