Как да скриете IP адреса на Windows 10

Как да скриете IP адреса на прозорец 10? Някои хора искат да посещават бизнеса си непрекъснато и недокоснато в интернет и имат пълно право да го правят. Въпреки това, докато IP адресът им може да бъде открит онлайн, те далеч не са частни. Скриването на интелектуалната собственост е защитен, но необходим акт, защото Интернет може да бъде страшно място. Ако поверителността не е вашият основен приоритет, как звучи свободата в Интернет и неограничен достъп? Има предимства, много от тях и скриването на вашия IP в Windows 10 би направило само трика. Процедура като такава може да се извърши чрез VPN. С Windows 10, която пое операционната система на Microsoft, инсталирането на VPN на него би било разумно. Тук сме, за да ви кажем как можете да скриете IP адреса си в Windows 10 с помощта на VPN.


Как да скриете IP адреса на Windows 10

Как да скриете IP адреса на Windows 10

Скриване на IP адрес в Windows 10 Използване на VPN

Всеки компютър, свързан към Интернет, има присвоен към него IP адрес. Този метод помага да се следят компютрите и да се прави разлика между тях. Това означава, че лесно можете да откриете онлайн поради IP адреса, който ви е присвоен. Но можете да избегнете проследяването, като скриете IP адреса си чрез виртуална частна мрежа. VPN работи чрез частна мрежа и в крайна сметка променя вашия IP адрес. В същото време той защитава вашия интернет трафик, след като премине през цифровия тунел. Когато вашите данни напуснат компютъра ви, те се насочват към VPN сървъра, където след това се изпращат с различен IP. Този, който ви е предоставен, който принадлежи на сървъра (в страната, в която се намира сървърът, с който сте се свързали), който обикновено е трудно да проследите.

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги.
 2. Изтеглете и инсталирайте своя VPN на вашия компютър.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете един от VPN сървърите и се свържете с него.
 5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите, че е направена промяна.
 6. Успешно сте скрили своя IP адрес.

Ако не искате вашите интернет доставчици, хакери или уебсайтове да гледат на вашите интернет дейности, тогава VPN ви осигурява защитата, от която се нуждаете. Не само VPN може да ви предпази от злонамерени атаки и яростно шпиониране, но ExpressVPN мога. Този доставчик на услуги скрива вашия IP адрес, като заменя вашия IP с нов, което ви прави анонимни онлайн. Освен това криптира вашите данни, преди да напусне компютъра ви, което го прави нечетливо за трети страни. Има и други доставчици на услуги, които могат да скрият вашия IP адрес и те са показани за вас в таблицата по-долу. За задълбочен анализ на това кои VPN е по-добре да се използват на компютър с Windows, прочетете пълния ни най-добър VPN за PC преглед.

Защо да скриете IP адреса на вашия компютър с Windows?

Повечето хора може би не са наясно с това, но всичко, което правят онлайн, може да бъде проследено и наблюдавано. Всичко това става чрез IP адреса, присвоен на техните компютри. Това е как рекламните мрежи да знаят какво търсите и да предсказват кои продукти или елементи ви интересуват. Също така как уебсайтовете знаят кога да отказват достъп до съдържанието им поради географски ограничения. Долен ред, трети страни знаят твърде много, всичко благодарение на вашия IP адрес. Така че скриването му е най-доброто за вас и вашата цялостна сигурност. Обърнете внимание на основните причини, поради които скриването на IP адрес в Windows 10 е важно:

 • Безопасно съхраняване на поверителна информация на вашия компютър.
 • Преглеждайте мрежата анонимно.
 • Предотвратете трети страни да използват вашия IP адрес срещу вас.
 • Вземете свобода в Интернет.
 • Преминайте всички филтри за съдържание, забрани или черни списъци.
 • Избягвайте цифров отпечатък.
 • Скрийте дейността си от вашия доставчик на интернет услуги.
 • Защитете данните си от държавно наблюдение.
 • Преодоляване на всички блокове за достъп до Интернет чрез практически промяна на местоположението.
 • Достъп до гео ограничени сайтове и съдържание.
 • Скрийте географското си местоположение.

Скриване на IP адрес в Windows 10

Не всеки изпитва нужда да скрие IP адреса си, но тези, които обикновено искат да мислят, когато са онлайн. Те не искат да се притесняват от потенциални заплахи или кражба на данни онлайн. Те просто искат да се насладят на сърфирането в интернет. Така че, ако сте донякъде осъзнати за сигурността си, скриването на вашия IP адрес може да бъде правилното нещо. Уверете се, че сте избрали доставчик на услуги, който повишава вашата сигурност, не го застрашава. Кой според вас е най-добрият VPN за скриване на IP адрес в прозорец 10? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map