Как да споделяте VPN връзка на Mac OS

Как да споделяте Mac VPN връзка

Как да споделяте VPN връзка на Mac OS

Превърнете вашия Mac във виртуален VPN рутер

Настройването на VPN връзка на вашия Mac е доста лесно. Просто трябва да се регистрирате за VPN услуга и да изтеглите тяхното специално приложение на вашия Macintosh. Въпреки това, обръщайки вашата MacOS във виртуален рутер е трудната част.

Виждате ли, има много причини, поради които трябва да го направите. Първо може да имате стрийминг устройство, на което искате да деблокирате ограничено съдържание. Да, знам това тези устройства не са съвместими с VPN. Ето защо бихте могли и вие инсталирайте VPN на вашия рутер или споделете VPN връзка от вашия Mac. Ако настройката на VPN на вашия рутер е трудна за разбиране, позволете ми да ви науча как да получите VPN връзка от вашия Mac.

Но първо трябва да знаете това Маковете са доста ограничени. Свързва се с Wi-Fi мрежа не ви позволява да споделяте едновременно. Можете обаче да го направите, ако свържете устройството към a Безжичен адаптер или директно до интернет с Ethernet кабел. След като изберете един от тези методи, следвайте стъпките по-долу.

 1. В зависимост от вашия избор направете следното:
  • Поставете Wi-Fi адаптер във вашия Mac.
  • Свържете вашия Mac с Ethernet.
 2. След това се насочете към „Системни предпочитания“.Системни предпочитания
 3. Сега, изберете “Споделяне”.Кликнете върху Споделяне
 4. Изберете „Интернет споделяне“.
 5. Натисни „Споделете връзката си от:“ и изберете [VPN връзката L2TP, която сте активирали].
 6. След това изберете кои устройства искате да свържете до „За компютри, използващи:“ изберете „Ethernet или Wi-Fi“. според първоначалния избор.интернет споделяне-Mac
 7. Кликнете върху „Опции за Wi-Fi“ и изпратете подробностите за вашата споделена връзка.
 8. Hit “ДОБРЕ” и натиснете “Старт”.Активиране на интернет споделяне на Mac
 9. Успешно споделихте VPN връзка чрез вашия MacOS.

Най-добрата VPN услуга за споделяне на VPN връзка с Mac

виртуални частни мрежи имат много ползи за всички, които се свързват с интернет. Използвам VPN през цялото време, особено когато сърфирам в мрежата. Той предоставя дейностите ми пълна анонимност и на най-новите военни криптирания за максимална сигурност.

Не търся страх от факта, че някой вече ме шпионира. имам скрит IP адрес и мога броди в мрежата анонимно без да се налага да гледам през рамото си през цялото време.

Не съм тук, за да гледам за моя интернет опит, просто ви показвам какво ви липсва, ако не използвате VPN. Ако сте убедени, нека ви покажа какво да търсите в VPN, преди да инвестирате в едно:

 • Сървъри: Когато се абонирате за VPN услуга, уверете се обхваща много страни в неговата сървърна мрежа. В противен случай няма да можете отблокирайте определени поточни услуги и уебсайтове.
 • скорост: Има VPN доставчици, които предлагат повече от 5000 сървъра по целия свят. Тествах обаче сървърите им и те са доста бавно. Това не е хубаво, когато избирате VPN. Изберете един с бързи скорости, ако сте запален стриймър или геймър.
 • Поддръжка за чат: VPN, който решите да използвате, трябва да има a надеждна поддръжка за чат екип, който може да реши проблема ви по всяко време. Уверете се, че те включват чат на живо в техните услуги, така че да се грижите за проблема си на място.
 • Нулева-КАТ-Вход: Надеждна VPN приема a стриктна политика без регистрация. Това означава компанията не събира вашите данни и не ги съхранява за бъдеща употреба. Много е критично да използвате VPN, която позволява тази услуга особено в страни, където правителството се намесва много в бизнеса на VPN. Това включва САЩ, Великобритания, Нова Зеландия и още.
 • VPN-Алтернативно: Интелигентните DNS прокси имат огромно влияние върху деблокиране на ограничени канали. За разлика от VPN, те покрийте всички устройства, включително харесванията на PlayStation, Xbox, Roku, Apple TV и Chromecast. Те също могат да бъдат настроен на рутери. Тази услуга обаче е само за заобикаляйки регионалните ограничения, няма да получиш допълнителен слой сигурност както правите с VPN.

На моя Mac използвам ExpressVPN. Има много удобен за потребителя интерфейс и изобщо не е нужно да сте технически умели, за да навигирате. За да добавите череша отгоре, ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите в случай, че услугата му не оправда очакванията ви. Това каза, погледнете други най-добрите VPN за MacOS в таблицата по-долу.

Как да споделяте VPN връзка на Mac

Виждаш ли? Споделянето на VPN връзка не е толкова трудно, ако имате изчерпателен урок, който да ви води през него. Сега остава само да изберете VPN услуга, с която да работите. Опитвам ExpressVPN, те предлагат лесно за използване приложение за Mac. И накрая, след като изпробвате това ръководство, кажете ми всичко за вашето преживяване. Споделете го в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me