Как да стигнем Sky Go в САЩ

Как да гледате Sky Go в САЩ? Sky Go е популярна онлайн телевизионна услуга, която представя фантастичен начин за зрителите да получат предавания на живо и видео по заявка и видео. Този канал е базиран във Великобритания, така че ако по някаква причина сте извън страната, няма да имате достъп до Sky Go. Основната причина, поради която ще бъдете посрещнати с блокада при опит за достъп до Sky Go, е свързана с вашия IP адрес. След като се преместихте извън страната, вашият IP адрес се промени, тъй като сега имате IP на държавата, в която се намирате в момента.

Как да гледате Sky Go в САЩ

Как да гледате Sky Go в САЩ

Сега единственият начин, по който ще можете да предавате съдържание на Sky Go, е ако си вземете британско IP. И това не може да бъде по-лесна задача за доставчик на VPN услуги. Smart DNS прокси също е в състояние да ви доведе Sky Go където и да сте, но не и чрез промяна на вашия IP. Долната линия е, че можете да гледате Sky Go UK в Америка, ако използвате VPN или Smart DNS на вашия компютър, Mac, Android и iOS устройства.

Как да гледате Sky Go в САЩ, използвайки VPN

Емигрантите от Обединеното кралство, живеещи в чужбина, няма да трябва да завиждат на британските граждани повече, защото самите те бръснат лукса да предават на живо и по желание съдържание от Sky Go. С VPN не трябва да преминават граници или да създават някакво чудо, за да получат достъп до Sky Go. VPN или виртуална частна мрежа е софтуер, който ви предоставя местоположението, което желаете, като променя вашия IP адрес. Той действа като посредник сървър между вашето устройство и уебсайта, канала или услугата, до която искате да получите достъп. Ето какво получавате при опит да гледате Sky Go в Съединените щати:

„Sky go е достъпен само за потребители, които се свързват от Великобритания или Република Ирландия. Изглежда сте извън тези територии. “

След като се свържете с VPN, вашите данни пътуват през този цифров тунел, създаден от VPN, където той се криптира, преди да достигне до друга мрежа. Така че, ако сте в САЩ и искате да гледате Sky Go UK, ще трябва да се свържете със сървър във Великобритания. Това ще ви предостави временен британски IP и ще ви позволи да получите достъп до съдържание във Великобритания. Научете всички стъпки тук:

  1. Регистрирайте се при доставчик на VPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
  3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Сега се свържете към UK VPN сървър. Ще ви бъде предоставен а Британски IP адрес.
  5. И накрая, посетете уебсайта на Sky Go или стартирайте приложението му.
  6. Насладете се да гледате Lucky Man на Stan Lee, Stick note и S.W.A.T в САЩ.

Искате Sky Go в Съединените щати? Просто се регистрирайте с ExpressVPN и вижте колко са плавни деблокиращите поточни услуги. Този доставчик на услуги е скъп поради причина поради несравнимото си качество на услугите. Те гарантират заобикалянето на всички видове гео ограничения по целия свят, така че не давайте на ExpressVPN втора мисъл. Други доставчици на VPN услуги са ви представени в таблицата по-долу, ако искате да ги проверите. Прочетете нашата статия за най-добрият VPN за Sky Go за по-добро разбиране.

Как да гледате Sky Go в САЩ с помощта на Smart DNS прокси

По-евтина алтернатива за получаване на Sky Go в САЩ би била чрез Smart DNS прокси. Не е толкова сигурен като VPN, но върши работата. Това означава, че Sky Go и много други канали се деблокират където и да сте. Това, което прави основно, е, че пренасочва трафика, необходим за идентифициране на вашето геолокация чрез определените му сървъри, като по този начин ви дава достъп до каквото желаете съдържание. Ето как използвате Smart DNS за достъп до Sky Go в Америка:

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Отидете на уебсайта на Sky Go.
  4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на Sky Go.

Unlocator е доста стабилен Smart DNS прокси, който лесно може да деблокира Sky Go в САЩ, заедно с 200 други канала от всяка точка на света. Той работи с висока скорост, защото не криптира всичките ви данни, като това, което би направил VPN. Независимо от това, това все още е евтин начин да разблокирате някои от любимите си канали в чужбина.

Гледайте Sky Go в САЩ

Освен че ви позволява да гледате Sky Go в Съединените щати, VPN се предлага и с много други предимства, които биха подобрили вашето онлайн изживяване. Независимо дали искате да деблокирате Sky Go в Ирландия или друг канал от цяла друга държава, VPN и Smart DNS пълномощниците ви покриват. Уведомете ни в секцията за коментари по-долу кой VPN бихте избрали да гледате Sky Go в Америка.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me