Как да заобиколите ограничението за сигурност на интернет и защитните стени през 2020 г.?

Ограничаване на ограниченията и защитните стени на училищния уеб филтър

Ограничаване на ограниченията и защитните стени на училищния уеб филтър

Обход на училищното уеб филтриране – Използвайте прокси

Можете да използвате прокси, за да заобиколите прокси сървърите за уеб филтриране. Обикновено уеб прокси в училище прехваща целия уеб трафик и го изпраща през филтрите си, за да реши какво преминава и какво се блокира. За да заобиколите системата за училищно уеб филтриране, можете да използвате прокси, всичко, което трябва да направите, е да въведете прокси URL и порт „Използвайте прокси, който не използва порта по подразбиране 80“.

Заобикалете ограниченията на уеб филтъра и защитните стени

Когато се използва порт по подразбиране, имате голям шанс, че прокси решението ще работи, за да заобиколи ограниченията на защитната стена, наложени от училищата на сайтове като Facebook, Yahoo, Google Plus и Youtube. Моля, вижте списъка с прокси сървъри на този сайт за публично достъпни прокси сървъри. Имайте предвид, че за да работи това, трябва да имате права да променяте прокси сървъри на браузърите на въпросния компютър и няма да накара всички услуги, като например стрийминг на уеб камера, да работят.

Разблокирайте ограниченията за сигурност в интернет на училище – Използвайте VPN

VPN или Виртуален частен тунел прави това, което подсказва името му Той създава виртуален тунел чрез ограниченията за интернет защита, наложени от училището. VPN тунелът е кодиран и работи за всички сайтове и услуги на приложения на компютъра, тъй като целият трафик се изпраща през виртуалния тунел. Има два начина да настроите VPN, ръчно или с помощта на приложение, което върши голяма част от работата за вас „Ако доставчикът на VPN доставя такова приложение“. И в двата случая се нуждаете от абонамент за VPN услуга.

Аз лично използвам VPN услугата, наречена ExpressVPN, те имат голяма подкрепа и скорост и имат сървъри почти навсякъде по света. Това ви позволява да деблокирате ограниченията на защитната стена или уеб филтъра и да използвате същата услуга у дома онлайн игри, региони на Netflix или прекратяване на NHL GameCenter. Ето какво трябва да направите:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN. Както споменах, ExpressVPN силно се препоръчва.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложението на вашия Android, iOS, компютър или Mac.
 3. Влезте с вашия VPN акаунт и се свържете с всеки сървър.
 4. Това ще прикрие вашия IP адрес и вие ще сърфирате в мрежата анонимно.
 5. Насладете се на безплатното използване на интернет в училище без ограничения.

Разгледайте накратко най-добрите VPN мрежи, за да заобиколите ограниченията в училище, тъй като по-нататък ще покажа още функции за тях.

Най-добрите VPN мрежи за защитни стени в Circumvent

Има много VPN, които могат да ви помогнат с вашите проблеми с интернет в училище. Въпреки това някои от нас или трябва да кажа повечето от нас се изкушават, когато видим думата „безплатно“ до услуга. В индустрията за VPN това трябва да избягвате, тъй като ще ви донесе повече вреда, отколкото полза. Опитайте се да не попадате на техните изкусителни оферти, те нямат много сървъри и може да изтекат данните ви, докато се опитвате да получите пукнатина в училищната политика. Ще бъдете спрени, ако бъдете хванати. За да заобиколите това, по-добре инвестирайте в първокласни услуги. По-долу ще намерите всичко, което трябва да знаете за това топ VPN за училища. Ето ни.

ExpressVPN

ExpressVPN идва при вас направо от Британските Вирджински острови. Не съм пристрастен, но този VPN е най-препоръчителният ми доставчик. Тяхната мрежа включва повече от 2000 сървъра в над 90 държави, което се счита за огромен брой в сравнение с други. Ако се сблъскате с някакво неудобство, ще разберете, че обслужването на клиентите им е отлично и ще ви помогне в рамките на минути чрез чат на живо.

Приложението им е много лесно за използване, ще намерите клиенти в няколко основни операционни системи като Android, iOS, PC, Mac и Fire Stick. Да не говорим, че ще имате до 5 едновременни връзки под един акаунт. Споделете VPN връзка с членовете на вашето семейство или просто инсталирайте VPN на вашия рутер, за да разпространите защитена мрежа към всеки, който посещава вашата къща.

Тази услуга обещава гаранция без регистрация, когато посещавате мрежата. Данните ви остават лични за вас, тъй като ExpressVPN поддържа онлайн нуждите на своите потребители. Разберете повече за това, като преминете през нашето Преглед ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN също идва като приоритет за използване в училище. Тази VPN не обхваща толкова страни, колкото ExpressVPN, но предлага повече от 5000 сървъра, което е доста голям брой. Ще откриете, че NordVPN има по-изключителни функции от всички други VPN в нашия списък.

Например, трябва да проверите тяхната двойна защита на VPN данни. Вместо да пренасочва трафика си през един сървър, той ще бъде пренасочен чрез два. Това ви осигурява двойно криптиране и по-добра защита.

Когато говорим за техните сървъри, трябва да знаете, че те имат утвърдени такива, които помагат на потребителите, дори ако пребивават в силно цензурирани региони. Ако държава като Китай не може да ограничи достъпа на NordVPN, какво би могло да направи училището? Една дума, нищо.

Ако искате играят Fortnite в училище по време на почивката ще можете да отсега нататък. Да не говорим за заобикаляне на регионалните ограничения и предоставяне на достъп до канали като Netflix, Hulu и много други. За да научите повече за тази услуга, разгледайте нашата NordVPN преглед.

BulletVPN

Може да забележите това BulletVPN няма много голяма сървърна мрежа, но това се дължи на това, че е нова на пазара. Въпреки това, след като проверите неговите функции, ще се влюбите директно в това, което може да предложи. Първо, вие трябва да се защитите с военни криптирания и най-новите VPN протоколи. Когато говорите за поверителност, този VPN крие вашия IP адрес, за да можете да сърфирате в мрежата анонимно. Това е огромен фактор, когато имате достъп до блокирано съдържание в училище.

Ако сте стример, подгответе платформата си за неограничени серии със своята Smart DNS услуга. Получавате VPN и Smart DNS, ако се абонирате за услугите на BulletVPN. Ако имате въпроси, винаги можете да поискате помощта на техния екип за поддръжка. Те винаги са готови да решат проблемите ви на място. Научете повече за тази VPN в нашата Преглед на BulletVPN.

SurfShark

Surfshark е друг нов VPN в града, който може да предложи повече, отколкото можете да разберете. След като отидете на уебсайта им, ще забележите, че те предлагат неограничени едновременни връзки под един абонамент. Само това може да привлече вниманието на всеки.

Въпреки че е нов, той съперничи на най-добрите доставчици на VPN в света със своите услуги. Дори IPVanish не може да деблокира Netflix и това може. С над 800 сървъра по целия свят ще деблокирате много повече от Netflix и Hulu, ще говорите за BBC iPlayer, Hotstar и др. Можете дори деблокирайте Youtube в училище с лекота, ако работите със SurfShark.

Винаги можете да изпробвате този доставчик с 30-дневната им гаранция за връщане на парите. Прочетете повече за Surfshark в този преглед на SurfShark.

Софтуер за уеб сигурност, използван в училищата

По-долу ще намерите списък на софтуера, който училищата използват, за да блокират достъпа ви до няколко онлайн съдържания:

 • iBoss
 • iPrism
 • Meraki
 • Уеб филтър за светлинен ускорител
 • Linewize
 • Cyberoam
 • Net Netny

Списък на уебсайтове & Приложения, забранени в училище

Ето списък на това, което може да нямате достъп до училището в училището:

 • кикотене
 • Snapchat
 • Whatsapp
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Dailymotion

Обходна училищна защитна стена – Учете добре

Отново, моля, не забравяйте, че основната причина, поради която сте в училище, е да получите добро образование. Ето защо, разглеждайте тази статия като образователен материал и посетете сайта ExpressVPN за повече информация за прокси и VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me