Как да заобиколите ограниченията на Blackout и да гледате на живо Blackout Games

Как да байпас затъмнения наложени NCAA College Футбол, MLB, NHL, NFL, NBA, MLS, ESPN, Hulu, Sling TV, DirecTV Now, PS Vue, YouTube TV, Fox Sports или NBC Sports? За американските фенове на спорта рязане на кабела, ограниченията на затъмнението са единственото нещо, което ги задържа. Научете повече за това как можете да гледате игри за потъмняване по-долу.


Избягвайте затъмненията в САЩ и Канада

Как да заобикаляте ограниченията на затъмнението

Поради правата за излъчване, доставчиците на кабели не позволяват на каналите за стрийминг да показват играта, която искате да гледате на живо онлайн в определени региони. За щастие има две решения, които ви позволяват ограничение на ограниченията за затъмняване в САЩ или Канада. В този урок ще ви покажа как да използвате VPN или Умни DNS прокси за да стриймвате всяка игра на бейзбол, футбол, баскетбол или футбол, която искате без тъмно онлайн.

Ограничения за затъмнение – кратко обяснение

Откакто се появиха спортни стрийминг канали в Съединените щати, те бяха ограничени от игрите, които им е позволено да излъчват онлайн. По принцип се абонирате за онлайн спортен канал като MLB.tv или NFL Game Pass, но нямате право да гледате желаните от вас игри поради факта, че се показват и по кабелна телевизия. Тази политика на прекъсване има за цел основно да защити американските доставчици на кабели, включително Comcast, Verizon, AT&T, и Time Warner.

Въпреки че през годините е имало няколко планове за премахване на политиките за блокиране, нито един от тези планове не се е реализирал. Не са само американците. Много игри не са достъпни и в интернет телевизията в Канада, тъй като големите канадски излъчващи мрежи са осигурили правата върху тях и не позволяват на агрегаторите на интернет телевизията да ги разпространяват. Ножиците за шнур са разочаровани и търсят алтернативни начини да гледат любимите си игри на живо онлайн. В крайна сметка те започнаха да използват виртуални частни мрежи (VPN) и Smart DNS прокси сървъри като средство за заобикаляне на затъмнения, наложени на пазарни игри.

Как да избегнем ограниченията на затъмнението с помощта на VPN

Всеки път, когато излизате онлайн, вашият интернет доставчик ви предоставя IP адрес, който ви позволява да взаимодействате с онлайн уебсайтове и услуги. Този IP адрес позволява на тези сайтове неясно да определят къде се намирате в момента. Каналите за поточно предаване като MLB.tv и NHL.tv могат да определят текущото ви местоположение, като погледнете и вашия IP адрес.

Докато приложението за стрийминг не използва GPS или други услуги за местоположение, можете да манипулирате вашия IP адрес с помощта на VPN и по този начин ограничения за заобикаляне на затъмнение. Следвайте тези инструкции.

 1. Първо се регистрирайте при доставчик на VPN. Уверете се, че този доставчик действително има няколко сървъра в САЩ, както и в чужбина. Можете да прескочите до ExpressVPN, например.
 2. Сега, след като сте създали своя VPN акаунт, изтеглете и инсталирайте VPN приложение. PC, Mac, iOS и Android всички устройства се поддържат.
 3. Стартирайте приложението и се свържете с Американски VPN сървър в състояние, в което играта, която искате да гледате, е достъпна. Можете също да се свържете към VPN сървър извън САЩ.
 4. Последната стъпка е да преминете към MLB.tv, NFL Game Pass, NHL.tv или да използвате родните си приложения.
 5. Безплатни Поток всяка игра, която искате black-out безплатно.

За да Ви спестим време и усилия, тествахме някои от най-големите VPN доставчици там. Ето нашия списък на най-добрите VPN услуги можете да използвате заобикаляйте прекъсвания на MLB, NBA, MLS, NHL или NFL в САЩ и Канада.

Най-добър VPN за заобикаляне на потъмнения

Въпреки че има стотици VPN доставчици, от които можете да избирате, може да искате да знаете, че някои от тях се считат за по-ефективни от други, когато става дума за заобикаляне на затъмненията. Ще намерите безплатни, които всъщност работят с гео ограничения. Въпреки това, някои, ако не всичките им сървъри може да нямат достъп до поточен канал при възникване на затъмнение. Това е достатъчно добра причина да инвестирате в реномиран премиум VPN. Продължих и изпробвах 4 от най-добрите VPN, за да ви помогна да се отървете от ограниченията за затъмняване. Вижте ги в подробен анализ по-долу.

ExpressVPN

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2017 г.

ExpressVPN – Най-добър VPN

с ExpressVPN, имате повече от 1000 сървъра, от които можете да избирате в 94 страни, включително десетки в Съединените щати. Това означава, че имате няколко възможности да прикриете местоположението си и да получите достъп до изтъмнени канали на живо, където и да сте. Освен това, когато се свържете с който и да е сървър, ще получите 256-битово AES криптиране. Вашето устройство ще бъде защитено по всяко време и вашата идентичност ще бъде маскирана. Можете да сърфирате в интернет анонимно, без да се притеснявате, че вашият интернет доставчик шпионира вашите интернет дейности. Ето още:

Професионалисти

 • Лесен достъп до Netflix.
 • Работи в Китай.
 • 30-дневна гаранция за връщане на пари в брой.
 • 24/7 поддръжка на клиенти.
 • Използва 256-битово AES криптиране.
 • Неограничен достъп до видео, социални медии, музика и игри.
 • Свържете се с повече от 90 страни.
 • Позволява P2P / Torrenting.
 • 128+ местоположения на сървъра.

Против

 • Малко скъпо.

NordVPN

NordVPN - Топ VPN през 2017 г. Преглед

NordVPN – Топ 5 VPN

NordVPN ви носи някои от най-уникалните функции и технологии за сигурност, които да гарантират вашата поверителност. Те предлагат Cybersec – функция, която защитава устройството ви от злонамерен софтуер, вируси и всякакъв зловреден софтуер. Освен това можете да пренасочите трафика си през два VPN сървъра наведнъж. Удвоете сървърите, удвоете криптирането си.

Извличането на приложението е доста лесно. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на официалния им уебсайт и ще намерите версия за всички основни операционни системи. След като го получите, ще забележите колко удобна е в действителност. Просто влезте и изберете местоположение от 52-те страни в списъка. Готово. Вижте повече за този впечатляващ VPN по-долу:

Професионалисти

 • Няма политика за регистрация.
 • Свържете едновременно 6 устройства.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Достъп до 5100 сървъра по целия свят.
 • Двойна VPN.
 • Cybersec.

Против

 • Има своите бавни моменти.

BulletVPN

BulletVPN - Най-добър MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Най-добър VPN

BulletVPN извежда сигурността на съвсем ново ниво. Той е съвсем нов за пазара, така че няма да намерите толкова много сървъри в неговия списък. Все пак това е един от най-бързите VPN, които някога съм тествал. Не само това, но тяхното приложение е толкова просто. Не позволявайте простотата му да ви заблуди. Той има всичко необходимо и можете да се свържете лесно, без да имате проблем. Почти съм сигурен, че този VPN може да предложи много повече през следващите години. Просто ни дайте малко повече сървъри и вие ще бъдете на върха за нула време. Повече за BulletVPN:

Професионалисти

 • 3 устройства могат да бъдат свързани едновременно.
 • Лесен и лесен потребителски интерфейс.
 • Бърза и отзивчива поддръжка.
 • Безплатни Smart DNS.
 • Политика за нулеви регистрации
 • Неограничена скорост / честотна лента / превключване на сървъра

Против

 • Не твърде много сървъри за работа.

SurfShark

SurfShark VPN преглед

SurfShark VPN преглед

SurfShark е едно от новите записи в света на поверителността онлайн. Въпреки това той оказва влияние откакто се появи на услугите, които предлага. Със своите ултра бързи сървъри и лесни за използване приложения, този VPN доставчик постепенно наваксва ветераните.

SurfShark предлага повече от 800 сървъра по целия свят, което означава, че можете да натиснете стотици гео ограничени канали с едно натискане на бутон. Освен това получавате неограничени връзки под един абонамент. С други думи, можете да споделяте акаунта си с всички свои приятели и семейство. Но изчакайте, има още:

Професионалисти

 • Сървъри в 50+ страни.
 • Наличен ключ за убиване.
 • Неограничени едновременни връзки.
 • Поддържа нулеви дневници.
 • Работи с Netflix и BBC iPlayer.
 • Супер бързи скорости.
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Прости, но пълнофункционални приложения.

Против

 • Месечният им абонамент е доста скъп.

Как да заобиколите затъмнения с помощта на Smart DNS прокси

Можете също така да използвате Smart DNS прокси услуги, за да избегнете изчезването му. В този случай не получавате нов IP адрес. Само тези URL адреси, които разкриват местоположението ви в поточния канал, който гледате, се пренасочват.

Както е при VPN, не можете да заобиколите затъмненията, ако приложението за стрийминг използва GPS или локални услуги. Например, приложението MLB.tv на устройства с iOS и Android може да открие вашето местоположение с помощта на GPS. Все пак можете да заобиколите затъмненията на MLB на PC, Mac, PS4, Xbox, Roku, Apple TV и дори Smart TV, като използвате тези инструкции.

 1. Първо, трябва да се регистрирате с Smart DNS прокси услуга, която поддържа заобикалящи затъмнения.
 2. След като създадете своя акаунт за Smart DNS, трябва да промените основния и вторичния адрес на DNS сървъра на вашето стрийминг устройство. Освен това можете да настроите Smart DNS директно на вашия рутер. Следвайте тези видеоклипове / уроци.
 3. Сега прескочете към MLB.tv, NFL Game Pass, NHL.tv или използвайте родните им приложения.
 4. Гледайте всяка игра без затъмнения.

Unlocator е Smart DNS прокси услуга, която поддържа избягване на ограничения за затъмняване на NHL, NFL, UFC, NBA и MLB. Можете да ги изпробвате безплатно, като се регистрирате за 7-дневна пробна версия. Не е нужно дори да попълвате информация за кредитната си карта, за да се регистрирате.

Поток на канали с ограничения за затъмняване

Възможно е да възникнат затъмнения, докато предавате следните канали:

 • NCAA College Футбол
 • ESPN3
 • Fox Sports Go
 • NBC Sports 
 • UFC.TV 
 • Пропуск в НБА Лига
 • NHL.TV
 • MLS
 • MLB.TV
 • NFL Game Pass
 • Hulu TV на живо
 • FuboTV
 • Sling TV
 • DirecTV сега
 • PS Vue
 • YouTube TV

Как да заобикаляме ограниченията на Blackout в САЩ – финални мисли

Така че, ако сте обмисляли да изрежете кабела, но се страхувате да не загубите способността да гледате на живо любимите си екипи, услуги като ExpressVPN или Unlocator ще ви помогне. Въпреки че трябва да плащате за тези услуги в допълнение към поточния канал, това все пак е много по-евтино от скъпите кабелни пакети и техните дългосрочни договори. Най-хубавото в всичко е, че можете да анулирате тези абонаменти през извън сезона или по всяко друго време.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map