Как да заобиколите Qatar VoIP блок?

Как да деблокирате VoIP услуги като Skype и WhatsApp в Катар? За повечето хора социалните медии са единственият главен път, който им позволява да споделят своите специални житейски опит и велики моменти с приятелите и семейството си. Това е единственото нещо, което осигурява това усещане да сте заедно и да останете свързани, въпреки че са мили на разстояние. Тъй като достъпът до сайтове като Facebook, Instagram и Twitter зависи от интернет връзка, потребителите са доста лесно да разберат веднага, когато има проблем или със сайта, до който се опитват да имат достъп, или с интернет доставчика си..

Как да заобиколите Qatar VoIP блок?

В повечето арабски страни има много високо ниво на цензура в Интернет. Всеки път, когато те не могат да получат достъп до какъвто и да е сайт, до който се опитват да стигнат, е много вероятно техният интернет доставчик да стои зад подобни ограничения. Повечето арабски правителства полагат сериозни усилия за регулиране на съдържанието, до което техните граждани имат достъп до онлайн и Катар не прави изключение. Те са особено известни с блоковете, които поставят на VOIP приложения като Skype и Whatsapp.

VoIP приложения се блокират в Катар

Забраната се разпростира и до популярната функция на iPhone за Facetime, а регулацията в Катар е такава, че iPhone, продавани там, вече има деинсталиране на приложението. Катарският орган за комуникация избира да мълчи по въпроса и като институция, която пряко контролира комуникационните услуги в страната, е жалко, че решават да не казват нищо за цялата ситуация.

Всеки, който е на път да посети или започне да живее в Катар, ще трябва да реши дали да остане доволен, само ако може да изпрати своите контакти, или да потърси решение, което им позволява да криптират интернет връзката си и да работят около блоковете, които пречат на потребителите от видео повикване на контактите им. Ако не сте един, който да се задържи с ограниченията, има едно сигурно решение, което бихте могли да изберете да приложите, което ще ви позволи да се върнете към използването на приложението си VoIP, както сте свикнали.

Заобиколете Qatar VoIP Ban с VPN

VPN мрежата са единственото известно решение, което ще ви позволи да заобиколите забраната за VoIP в Катар и в същото време да гарантирате, че оставате анонимни винаги, когато сте онлайн. Абонирането за VPN доставчик означава, че ще можете да се свържете със сървъри, различни от тези, през които преминавате през връзката. По този начин ви позволява да скриете действителното си местоположение. Свързването към друг сървър ви позволява да промените и своя IP адрес. Това означава, че ще можете да се появите от където и да искате да изглеждате. Това е голямо предимство, тъй като ви позволява да преодолеете всякаква форма на гео-ограничителни блокове. Освен че можете да извършвате VoIP разговори, ще имате достъп до популярни канали за стрийминг на живо, сайтове за игри и всичко останало, наред с гарантирана сигурност.

Най-добрите VPN мрежи за Катар

Сега, когато знаете какво можете да спечелите от използването на VPN, ще разгледаме ежедневно най-популярните емигранти на VPN доставчици на услуги в Катар. 

1. ExpressVPN

Започвайки от нашия списък е ExpressVPN, услуга, която е съсредоточена върху предоставянето на най-добрата възможна услуга, но на премия цена. Това за повечето хора е може би единственият недостатък, тъй като там има много повече удобни за джоба услуги, но със сигурност не се сравняват с ExpressVPN.

Основан през 2009 г. и базиран на Британските Вирджински острови, доставчикът има повече от достатъчно време, за да научи как най-добре да успокоява клиентите си. Това се вижда чрез тяхното изключително денонощно обслужване на клиенти, военно 256-битово AES криптиране и изключителен OpenVPN протокол. Ако търсите най-доброто, по-добре изпробвайте 30-дневната гаранция за връщане на пари на ExpressVPN и се уверете сами защо това е доставчик от най-високо ниво.

2. NordVPN

Функция богата, сигурна и ориентирана към клиента, NordVPN прави всичко възможно да предостави на своите клиенти някои от най-полезните инструменти, които работят добре, за да оптимизират работата на VPN услугата си. Една от по-популярните им функции е тяхната двойна VPN услуга, която предава потребителски данни през два сървъра вместо един. NordVPN също така позволява до 6 едновременни връзки всички под един акаунт и има пълна поддръжка за тези, които търсят торент. Техният доставчик има над 3000 сървъра, разпространени в повече от 94 страни. Това е повече от достатъчно, за да се гарантира, че можете да получите достъп до какъвто и да е сайт, който искате, и да преминете през всички форми на гео ограничения. 

3. IPVanish

Като доставчик на VPN от най-високо ниво, IPVanish не дърпа удари, когато става въпрос за осигуряване на своите клиенти най-доброто в онлайн сигурността. Неговата строга политика без регистрация, съчетана с 256-битово AES криптиране, гарантира на всички техни клиенти да бъдат защитени от всякакви атаки от хакери и спамери. Услугата поддържа 3-те основни VPN протокола. С над 1000 сървъра в 60 държави едва ли има уебсайт, с който да се свържете трудно. Доставчикът също така гарантира, че не позволява на потребителите да изпитват течове на DNS и дори предлага функция за бъркане, която ви позволява да използвате VPN в страни, които се опитват да ви попречат да го направите. Ако всичко това ви звучи интересно, тогава трябва да изпробвате офертата им за 7-дневна гаранция за връщане на парите и да видите дали това може да бъде това, което предпочитате или не.

4. VyprVPN

Четвърти в нашия списък е този базиран в Швейцария доставчик, който е добре известен с напредъка на технологиите, които предлагат на пазара на VPN. VyprVPN има около 200 000 IP, от които потребителите могат да избират. Автоматичен превключвател за убиване, който изключва връзката ви, в случай че вашата VPN услуга се компрометира, е друга отлична функция. VyprVPN също има приложения, които му позволяват да работи на Windows, Mac, Android, iOS, Linux базирани устройства. Услугата не позволява толкова много едновременни връзки, но ако можете да направите с три, няма от какво да се притеснявате. VyprVPN също притежава уникалната способност да работи в области, в които използването на VPN не се поддържа, като например Китай, и това се дължи на протокола му Хамелеон. Можете да го видите, след като вземете тридневната им пробна оферта.

5. BulletVPN

BulletVPN може да се разглежда като нов участник в целия VPN пазар, но това не означава, че нивото на обслужване, което се очаква от тях, е нещо, с което да се подигравате. Това е една от най-добрите услуги, особено ако търсите услуга, която ви позволява да стриймвате от най-добрите сайтове за забавление като American Netflix.

С нарастваща сървърна мрежа от 52, доставчикът все още позволява до 5 едновременни връзки и предоставя опции за до 4 различни VPN протокола. Шифроването също е надеждно, а услугата се предлага и с автоматичен превключвател за интернет убийство. Ако все още сте любопитни какво да очаквате от BulletVPN, можете да продължите и да изпробвате 30-дневната им гаранция за връщане на парите.

Заключение за начина на работа около VoIP блоковете в Катар

Добре сме запознати с факта, че наистина има толкова много VPN услуги на пазара. Това прави избора на най-добрата VPN услуга доста труден, особено ако сте новак във всичко това. Петте услуги, които предложихме по-горе, със сигурност осигуряват примерни услуги и оптимална защита. Имате въпроси или коментари, които искате да споделите с нас? Оставете ги в секцията по-долу и ние със сигурност ще отговорим.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me