Как да заобиколя Net Netny

Скоростта, с която технологиите се възприемат от децата в много ранна възраст, е много висока в наши дни. По-често, отколкото не, е много вероятно да намерим млади хора, които се забавляват с времето на своите интелигентни мобилни устройства. Те биха могли да бъдат заети с игра на игри, преминаване през социални медии, стрийминг на видео или просто небрежно сърфиране в Интернет. Мрежата представя практически неограничен извор на знания, където те могат да се запознаят с всичко, което искат чрез просто търсене.


Как да заобиколя Net Netny

Как да заобиколя Net Netny

Необходимостта от интернет ограничения

Тази лекота на достъп до съдържание идва и със собствен дял от проблеми. Някои части от мрежата са най-добре оставени за по-зряла аудитория, тъй като съдържат съдържание, неподходящо за деца. Поради това е необходимо да има някаква форма на цензура, така че децата да стоят далеч от потенциално вредно съдържание. Най-популярната форма на родителски контрол, за която повечето настойници са били известни, е филтриращ инструмент, известен като Net Nanny.

Какво е Net Nanny?

Net Nanny съществува от повече от 20 години и той е бил предпочитаният инструмент за филтриране на съдържание за толкова много хора по света. Приложението позволява на администраторите да контролират вида съдържание, което може да се гледа на устройство. Net Nanny също е възприет от училищата и компаниите като инструмент, който помага за повишаване на производителността. В тези случаи софтуерът се използва за блокиране на всякакви уебсайтове, които могат да възпрепятстват вашата дейност.

Това включва сайтове за игри, сайтове за залагания, сайтове за чат или дори порнография. Един от въпросите, които това може да възникне особено на работното място или в училище, е, че понякога софтуерът блокира достъпа до сайтове, които може да са ви необходими за изследвания или проучвания. Свързването с администратора може да отнеме повече време, отколкото бихте искали. Това не е опция, която искате да изследвате, така че ви остава да търсите начини да заобиколите филтриращите ефекти на софтуера.

Как да заобиколите Net Nanny – Използване на VPN

Най-ефективният начин за работа около Net Nanny е чрез използване на VPN. VPN означава Virtual Private Network. Това е решение, което ви позволява да се свързвате с отдалечени сървъри по целия свят, които крият вашия IP адрес и криптират връзката ви. След като установите връзка, вашият трафик вече не използва конвенционалния маршрут за достъп до Интернет. Трафикът ви се криптира и това крие данните, предавани от вашата връзка. Това означава, че Net Nanny няма да може да чете вашия трафик и следователно няма да може да филтрира всяко съдържание. След това ще имате свободен достъп до съдържанието, което искате. Следвайте тези стъпки, за да заобиколите Net Nanny с помощта на VPN:

 1. Регистрирайте се с доставчик на VPN като ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iPhone или iPad.
 3. Стартирайте VPN приложението и се свържете към VPN сървър отвътре.
 4. И накрая, сърфирайте в мрежата свободно и анонимно.

Достъпът ви до Интернет не е скрит само от софтуера Net Nanny. Ще можете също така да попречите на вашия интернет доставчик да знае какво правите онлайн. Това ще им попречи да подслушват и да намерят каквото и да е, което прекарвате по-голямата част от времето си. Въпреки факта, че използването на VPN означава, че връзката ви е леко забавена, изборът на подходящия доставчик ви позволява да намалите този насрещен ефект до най-малкия минимум. 

Най-добрите VPN мрежи за заобикаляне на Net Nanny

Огромният брой VPN услуги, достъпни чрез обикновено търсене, може да затрудни избора на подходящия доставчик. Ето защо създадохме списък с услуги, за които сме сигурни, че ще поддържат трафика ви добре скрит, а скоростите ви високи. Ето нашия списък с най-добрите VPN за заобикаляне на Net Nanny:

1. ExpressVPN

ExpressVPN поддържа доста добре една от най-надеждните VPN услуги, към които можете да се обърнете за вашата онлайн сигурност. Услугата има силна 2000+ сървърна мрежа, всички разпръснати в около 94 държави. Базирайки се на Британските Вирджински острови, ExpressVPN поддържа стриктна нулева политика за регистриране и използва 256-битово AES криптиране, за да поддържа браузъра си потребител частен и защитен. Услугата позволява до 3 едновременни връзки, всички под един акаунт. Това може да бъде допълнително увеличено, ако решите да изтеглите клиента на ExpressVPN директно на вашия рутер.

Като наградена услуга, един от аспектите на този доставчик, който го отличава, е неговото обслужване на клиенти. Неговият добре обучен екип може да се свърже 24 часа в денонощието чрез социални медии, имейли или дори съобщения на живо. Услугата има и специални функции като разделяне на тунели, които позволяват на потребителите да избират какъв трафик се криптира. Има и автоматичен превключвател за интернет убийство, който стартира всеки път, когато вашата VPN връзка се компрометира. Tor над VPN също работи чудесно с услугата и ви позволява да подобрите анонимността си. Те, заедно с редица други услуги, ще ви помогнат да работите около филтрите на Net Nanny. Разгледайте нашия преглед ExpressVPN за повече информация.

2. IPVanish

IPVanish не оставя никакви намеци за това какво ще ви помогне да направите, след като се абонирате. Ще получите своя IPVanish и това е благодарение на асортимент от функции, които доставчикът има в магазина. Като начало услугата предлага до 1500 сървъра, с които да се свържете. Те събират повече от 40 000 различни IP адреси. Те са повече от достатъчни, за да предотвратяват задръстванията в мрежата и винаги да гарантират, че клиентите имат сървър, към който да се свързват. IPVanish обещава без ограничения в тяхната честотна лента, както и без ограничения при смяна на сървъра.

Абонамент за IPVanish означава, че можете да свържете до 10 устройства едновременно, а това е чудесно особено за малък бизнес. Сигурността също е на първо място при 256-битово AES криптиране. IPVanish също е в пълна поддръжка за потребители, които искат да торент. Те позволяват неограничен трансфер на P2P файлове, както и анонимни торенти. Услугата е чудесна и за тези, които искат да стриймират съдържание в HD благодарение на супер бързи скорости. Ако решите да не изтегляте техния VPN клиент, винаги можете да използвате уеб прокси сървъра им SOCKS5. Това е онлайн платформа, която можете да използвате, за да скриете местоположението си и да преминете през гео-ограничителни блокове. За повече информация за това какво може да направи IPVanish за вас, разгледайте нашия преглед на IPVanish.

3. NordVPN

Списъкът ни ще бъде непълен, ако не успеем да включим NordVPN. Този доставчик, базиран в Панама, също използва 256-битово AES криптиране, но има редица функции, които добавят още повече към нивото на сигурност. Първата е услугата за двойно шифроване на VPN. Той работи, като маршрутизира потребителския трафик през два сървъра вместо един, като по този начин удвоява нивото на криптиране. Благодарение на голямата си мрежа от 4000+ сървъри, NordVPN също така позволява на потребителите да избират сървъри, към които трябва да се свържат. Това се прави въз основа на работата, която извършват онлайн. Има подобрени сървъри за неща като HD стрийминг, торенти, групови изтегляния или игри.

NordVPN предлага и вида на софтуера, който ви помага да защитите сърфирането си. Има софтуер за Cybersec, който предпазва от злонамерен софтуер и разрушаващи реклами, както и SmartPlay за достъп до географски ограничени сайтове и канали. С този доставчик ще можете да имате до 6 едновременни връзки и 24/7 поддръжка от екипа за обслужване на клиенти. Услугата предлага OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP и SSTP като VPN протоколи, а също така предлага специализирани IP услуги за тези, които желаят да се абонират. За да разберете повече за NordVPN и какво да очаквате, разгледайте нашия преглед NordVPN.

Обобщение за това как да заобиколя Net Netny

Нашият кратък преглед на най-добрите VPN мрежи за заобикаляне на Net Nanny сега приключва, като разгледахме трите най-добри VPN мрежи в индустрията, за които бихте могли да се абонирате. В случай че имате въпроси или коментари, не се колебайте да ги оставите в секцията за коментари по-долу и ще се радваме да отговорим.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map