Kako gledati Coronation Street zunaj UK Online

Se spomnite tistega časa, ko sem hotel gledati Coronation Street, vendar sem bil zunaj Združenega kraljestva in nisem mogel? Ne? Kakorkoli že, poanta je v tem, da do nje nisem mogel niti dostopati “Geo-omejitve”. To v bistvu pomeni, da nisem na pravem mestu gledati Coronation Street. Moram se nekako preseliti, zdi se, da so v Veliki Britaniji, in potem pridobite dostop do svojih oddaj. Je to sploh mogoče? Z VPN in pametni DNS, da, je.

Stream Coronation Street Brezplačno v živo

Stream Coronation Street Brezplačno v živo

Ulica za kronanje je najdaljše britansko milo. Debitirala je leta 1960 in z leti je zbrala ogromno bazo oboževalcev. Če ste britanski izseljenec, ki živi v tujini ali ljubitelj britanskih TV serij, ki živijo v Avstraliji, Kanadi ali ZDA, boste morda težko spremljali svojo najljubšo oddajo v spletu. Zato je ITV, uradni kanal za pretakanje ulice Coronation Street blokiran v tujini. Ampak to bomo popravili.

Prvi korak – Ustvarite svoj brezplačni račun ITV

Še vedno se morate prijaviti za račun ITV, da boste lahko prenašali svojo vsebino, ne glede na to, ali je kanal brezplačen pretok. Če želite ustvariti svoj račun, morate slediti spodnjim korakom. Tako boste v vseh državah po vsem svetu, vključno z ZDA, Kanado in Avstralijo, dobili brezplačen račun ITV.

 1. Najprej, pojdite na spletno mesto ITV.
 2. Kliknite »Prijava«, v desnem kotu
 3. Izberite »Registriraj se zdaj« na naslednji strani.
 4. Izpolnite svoje podatke in podrobnosti. To vključuje vaše ime, e-pošto in datum rojstva.
 5. Vnesite ‘WC1X 0AA za ‘Poštno številko’, vendar brez navedb.
 6. Označite ček v polju „Pogoji in pogoji za ITV“.
 7. Nazadnje, izberite »Pripravljen sem«.

V redu, zdaj boste prejeli e-poštno sporočilo s prošnjo, da potrdite svoj račun s klikom na povezavo. Nato boste lahko uporabljali svoj brezplačni račun ITV. Zdaj, ko je vaš račun pripravljen, je le še učenje uporabe orodij za odklepanje.

Stream Coronation Street Live Online z uporabo VPN

Ne zapravljajte časa za poskus dostopa do itv, če ste bili zunaj Združenega kraljestva, ker vas bodo srečali samo s tem sporočilom: “Žal nam je. ITV Hub je na voljo samo gledalcem v Veliki Britaniji. ” ali to “Žal nam je. Ta video trenutno ni na voljo. ” Oboje je zelo nadležno, zato hvala za obstoj VPN-ja. Sicer pa, kako naj bi Brtishovi izseljenci in ljubitelji mila gledali Coronation Street?

Ko se enkrat povežete z VPN, boste najprej pridobivanje varnosti, in drugo pridobi nov naslov IP. Kako to? Vaš VPN preusmeri vaš spletni promet in podatke prek enega od izbranih strežnikov, najprej ga šifrira, nato mu dodeli IP naslov, ki se ujema s strežnikom – na mestu, ki ste ga izbrali.

V bistvu virtualno zasebno omrežje vam dodeli IP naslov UK ki omogoča dostop do pretakanje britanskih pretočnih kanalov kljub stalnemu prebivališču. Torej, sledite tem korakom, da postanete virtualni lokal v Veliki Britaniji in odblokirate itv:

 1. Pridobite naročnino pri zanesljivem ponudniku VPN. Izogibajte se za vsako ceno brezplačnim VPN-jem, kot je Hola. Brezplačni VPN lahko ogrozijo vašo spletno varnost in ogrozijo vaše podatke.
 2. Ustvarite račun VPN in se prijavi na to.
 3. S spletnega mesta VPN, prenesite in namestite aplikacijo.
 4. Zdaj, zaženite aplikacijo.
 5. Preglejte seznam strežnikov VPN in povežite se z enim v Veliki Britaniji. 
 6. Kot rezultat, boste zdi se, da so na spletu z Britanski IP naslov.
 7. Odblokirajte vse kanale v Veliki Britaniji hočeš kamor koli.

Najboljši VPN za ulico Coronation

Ali ne želite deblokirati BBC iPlayerja, TVPlayerja, Channel 4, Channel 5 in seveda ITV Player? Potem ni boljšega VPN od tega ExpressVPN. Poleg njenega neverjetne lastnosti in impresivne storitve, ExpressVPN’s veliko strežniško omrežje narejeno iz na tisoče strežnikov v 94 državah je vredno naročnine. Pomislite na možnosti in sposobnost, da se povežete iz katere koli države, ker je vedno strežnik v neposredni bližini, kjer ste.

Še pomembneje je, da lahko uporabite ExpressVPN na vseh platformah: PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Roku, Now TV, Apple TV, Samsung Smart TV, Amazon Fire TV, Amazon FireStick. Brez skrbi, če vam storitev ni bila všeč, lahko izkoristite to 30-dnevna garancija vračila, ki vam omogoča vračilo, če vam storitve niso všeč. Preverite lahko tudi druge storitve VPN, če želite odblokirati itv in v živo spremljajte Coronation Street v spletu.

Kako gledati brezplačno spletno Coronation Street s pametnim DNS

Če VPN ni ustrezal vašim zahtevam, se lahko zatečete k strežniku proxy SmartDNS. To je še en način deblokiranja, ki vas lahko pripelje v tujino, vendar po varnosti ni enak VPN-ju. Veste, kako se z VPN vaš IP naslov zamaskira in spremeni. No, pri SmartDNS to ni tako. Varnost v spletu je naloga VPN, za to je odgovoren Smart DNS pridobivanje deblokirane vsebine. To uspešno stori tako, da preusmeri podatke, ki določajo vašo lokacijo prek enega od njegovih določenih strežnikov, kar ima za posledico dostop do omejene vsebine.

To je zato, ker se moraš pojaviti na mestu, ki je drugačno od tvojega. Tako se zgodi, da tam prebiva vsebina, do katere želite dostopati. Pametni DNS je tudi združljiv z vsemi platformami zgoraj omenjeno z izjemo Roku in Now TV. Upoštevajte, da tisto, do česar pridete dostop je odvisen od pametnega DNS se naročite. Tako uporabljate pametni DNS za odblokiranje ITV-ja in brezplačno pretakanje Coronation Street v spletu izven Združenega kraljestva:

 1. Naredite si Naročnina na unlocator in koristi od brezplačno 7-dnevno preskusno obdobje.
 2. Ti lahko slediti ti videoposnetki / nastavitvene tutorijel, da konfigurirate Smart DNS v vaši napravi.
 3. Zdaj, obiščite spletno stran ITV ali odprite aplikacijo ITV Player.
 4. Prijavite se z računom ITV ste ustvarili – kar smo razložili zgoraj.
 5. Končno, tok Koronantska ulica dobesedno kjerkoli želiš in kjer koli že si.

Sprostitveni mehanizem je vreden vaše preučitve in izbire, ker mi je to dodelil edini dostop do itv. Vendar je podjetje brezplačna 7-dnevna preizkusna različica je tako spodbudno kot tudi razočaranje. Čeprav pri preizkušanju nimate česa izgubiti, se vam lahko zdi, da potrebujete več časa za razmišljanje. Poleg tega je zmožna deblokiranje preko 200 kanalov ne da bi to vplivalo na vašo hitrost. Kaj pa to?

Kako gledati Coronation Street brezplačno kjerkoli?

Britanski televizijski fanatiki lahko zdaj na drugem mestu predvajajo Coronation Street VPN ali pametni DNS. Vaše prioritete imajo res vse v zvezi s tem, kar izberete, in radi bi vedeli, katera metoda menite, da bi vam najbolj ustrezala? Zapišite jih v spodnji del komentarjev. Prosimo, da nam postavite kakršna koli vprašanja o katerem koli.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me