Kako gledati MLB na FireStick Live

Ta Fire Stick ima vse, o čemer si lahko stremerji sanjajo, zlasti športne navijače. Pred kratkim sem odkril, da zmorem pretočite sezono MLB na moj FireStick v živo preko spleta, ne glede na to, kje sem. Tisti, ki so bili že prej blokirani, vedo, kakšen je boj in kako velik posel je to. Če se kateri koli od teh ventilatorjev tako nahaja, kjer kanali za pretakanje niso na voljo, vam pri tem lahko pomaga VPN. Kako? Več o postopku lahko preberete tukaj.


Kako gledati MLB na FireSticku

Kanali, ki prenašajo MLB na FireStick

Biti lastnik Firestick-a in oboževalec MLB-ja je sladka kombinacija, ki vas postavlja pred številne možnosti. Vse te kanale za pretakanje, do katerih lahko dostopate, takoj, ko se povežete s VPN. Ne pozabite, da vas zunaj ZDA postavlja v slabši položaj dostop do oddajnih programov MLB. Toda z VPN vam ne bi bilo treba skrbeti za nič od tega. Kaj vam je na voljo na vašem FireSticku, je odvisno od vaše geografske lokacije, zato je VPN nepogrešljiv sestavni del. Amazon FireStick služi kot odlična naprava za pretakanje MLB. Torej, ne zapravite svojega potenciala in se naročite na VPN takoj. Tukaj je nekaj kanalov, ki jih lahko uporabite za pretakanje MLB iger.

Nekateri od teh kanalov lahko zahtevajo naročnino tudi potem, ko ste jih odblokirali. VPN ne zaobide stroškov registracije ali naročnine.

MLB.TV

MLB.TV  je ameriška naročniška avdio in video storitev, ki svojim naročnikom omogoča pretok visoke kakovosti iz tržnic tekem Major League Baseball. Trenutno se uporabniki naročajo na paket MLB.tv All Teams. Ta naročnina jim omogoča dostop do vseh vlog MLB v živo, izzivov v igri in statistike. Vse, kar morate storiti, je ustvariti račun MLB.TV in nato lahko uživajo v vseh trenutkih iger. 

Sling TV

Sling TVV storitvah pretočnega pretoka lahko izberete postavitev kanala in prilagodite svojo TV izkušnjo. Sling TV je odlična izbira za pretok MLB. Večino kablovskih kanalov lahko dobite z naročnino “Orange” v vrednosti 20 USD. To je najcenejša storitev, ki vključuje ESPN in ESPN2. Načrt za Blue pa zaračuna 25 dolarjev na mesec in vključuje Fox in FS1. Tako oranžni kot modri načrt ponujata svojim naročnikom TBS, vendar noben od njih ne ponuja mreže MLB.

PlayStation Vue

Dobite, da pretočite MLB igre z a PlayStation Vue naročnina zdaj to Sony je dodal MLB Network. Vaši cilji za pretakanje MLB so možni, če ste naročeni na 44,99 USD mesečni paket, ki vsebuje MLB Network. S naročnino na PlayStation Vue lahko v spletu gledate košarke, nogomet, nogomet, baseball in hokej v živo. Kanali, kot so MLS, NFL in NHL, so vam vedno na voljo. In za 40 USD dobite dostop do ESPN, ESPN2, FOX, FS1 in TBS.

DirecTV zdaj

DirecTV zdaj prihaja z a dobra raznolikost športnega programiranja. Storitev pretakanja ponuja kanale, kot so ESPN, ESPN2, FOX Sports 1 in NBCSN. Če nadgradite na paket Just Right, dobite ESPN News, ESPNU, Big Ten Network, SEC Network, Tennis Channel in, kar je najpomembneje, MLB Network. Prav tako lahko dobite dostop do MLB v aplikaciji Bat.

Hulu TV v živo

Vaš Zajet je razpored sezone sezone v glavni ligiHulu + TV v živo. Kanali FOX, ESPN, FS1 in TBS zagotavljajo prenos v sezoni MLB v živo. Te kanale dobite s svojo naročnino na Hulu. Akcijo prenesite v živo s naročnino Hulu + Live TV in v napravi, ki podpira Live TV.

Uporaba VPN

Upoštevajte, da se ti kanali ne pojavljajo samo na vaši Firestick, če ste na napačni geo-lokaciji. Da se ti kanali prikažejo, morate najprej namestiti VPN. Všečki Sling TV, Directv Now, Fubo TV in MLB.TV ostane neblokirano, če se ne povežete z VPN. Tukaj boste prebrali o najboljši VPN lahko zaposlite za pretakanje sezone MLB izven ZDA. Preberite več o tem, kaj lahko naredi VPN spodaj:

 • Zasebnost, ki jo potrebujete: Do vaših podatkov ne dostopajo tretje osebe. Vaši podatki so šifrirani in zaščiteni s protokoli.
 • Beat odpovedi MLB: Kljub temu si lahko ogledate MLB igre vsiljene odpovedi s strani ponudnikov.
 • Bypass ISP Throttling: Vaš ponudnik internetnih storitev včasih povzroči upad vaše povezave z VPN, ki se mu je enostavno izogniti.
 • Uporabnikom prijazne VPN aplikacije: Podjetja VPN ponujajo enostavne aplikacije, ki so na voljo na več platformah, vključno s Firestick-om.

Pretočni MLB na FireStick z VPN

Baseball sezona Major League 2019 se bo začela 20. marca in končala 29. septembra. To je 150. sezona v zgodovini MLB, navijači pa so zelo navdušeni nad ponovno sezono. Lastniki FireSticka lahko za ogled sezone MLB uporabijo kanale za pretakanje, ki so na voljo v napravi. Če se nahajajo v državi, v kateri MLB pretočni kanali niso podprti, bodo morali za dostop do njih uporabiti VPN.

Brez VPN-ja je pridobivanje teh kanalov skoraj nemogoče. Dejstvo je, da morate biti dostopni na istem mestu kot kanali – tam, kjer imajo sedež -, da lahko dostopate do njih. Zdaj, če niste, boste morali spremenite svojo lokacijo. Ker je fizično gibanje možnost, se obrnite na VPN na spremenite svojo lokacijo, praktično.

Ko se prijavite za VPN, vašo napravo poveže z enim od številnih strežnikov, razširjenih na različnih mestih po svetu. Vaši podatki nato potujejo po varni povezavi – zasebnem tunelu – in se preusmerijo prek tistega lokacijskega strežnika, ki ste ga izbrali. Vsi vaši podatki bodo povezani s tem strežnikom in zdi se, da ste v državi, kjer se nahaja ta strežnik. Nato postanete na istem mestu kot tam, kjer imajo kanale, in dostopate do njih, kot da se tam res nahajate.

Najboljši MLB VPN

Za uspešno odblokiranje in pretakanje se boste morali naročiti ExpressVPN. Naše glasovanje je namenjeno ExpressVPN, ne samo zato, ker je to vodilni VPN predstave za deblokiranje so neprekosljive in vrhunske. Odblokirate lahko skoraj kateri koli kanal, na katerega ste nastavili svoje oči. Recimo, da ste se naročili na ExpressVPN, vendar vam storitve, ki jih ponuja podjetje, niso bile všeč, lahko izkoristite 30-dnevno garancijsko garancijo. Vrnite denar v roku 30 dni.

Podjetje služba za stranke je zelo koristna, zato mislim, da ne boste potrebovali pravilnika o vračilu. Nadarjena podporna skupina ExpressVPN bo odgovorila na vsa vaša vprašanja in vodila skozi postopek namestitve. Če boste vztrajali pri iskanju drugih ponudnikov, bo spodnja tabela videti zelo koristna.   

Glejte MLB na Apple TV – Final Words

Gledanje MLB iger brez plačila za kabel je lažje, kot si morda mislite, še posebej lastnikom FireSticka. Vse, kar morajo storiti, je uporaba VPN-ja, vsi MLB pretočni kanali pa so lahko na dosegu roke.

Imajo zaupanja vreden VPN za vaš FireStick je zelo potreben za varnost, zasebnost in kakovost pretakanja. Ko odblokirate in dostopate do kanalov z izbranim VPN-jem, opazite, kako vaše najljubše ekipe odvrnejo žogo in nam sporočite, na katero od teh ste se odločili, da se naročite na spodnji del komentarjev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map