Kako gledati NFL na Roku

Brez kabla, brez težav! Imaš številne možnosti za gledanje NFL iger s svojim Rokujem napravo. Dejansko lahko v svoji napravi dobite popolno NFL pokritost vseh prigodnih sezon sezone. Če pa bo storitev pretakanja, ki jo boste izbrali, nedostopna, boste morali uporabite VPN, da zaobidete naložene omejitve na njem. V tem priročniku bom razložil, kako lahko gledajte NFL na Roku od koderkoli po svetu.

Kako gledati NFL na Roku

Kako gledati NFL na Roku

Glejte NFL Live Online na Roku

Kanal za pretakanje NFL ima sedež v ZDA, kar pomeni, da so nedostopno v tujini. Če želite povečati svoje možnosti za predvajanje iger NFL, se morate naročiti na ponudnika storitev VPN. S pomočjo tega spletnega orodja pridete do spoofite svojo geo-lokacijo in zdi se, da je nekje drugje na svetu. Vaša povezava s strežnikom VPN v drugi državi bo odobriti IP naslov te države. Kot rezultat boste dobili dostop do vse vsebine te države. Toda prednosti VPN-ja se tu ne ustavijo:

  • Obhodite geografsko omejen material: VPN vam bo omogočil dostop do omejene vsebine kljub vaši geo-lokaciji. Vaš promet lahko preusmeri prek strežnika v drugi državi, zaradi česar se boste pojavili v tej državi.
  • Uporabnikom prijazne VPN aplikacije: Številne enostavne aplikacije VPN so na voljo v PC, Mac, Android, iOS, Roku in FireStick.
  • Ustavi ISP Throttling: ISP-u se lahko izognete, da bi internetno povezavo ugasnil s povezavo na strežnik, ki ga izberete.
  • Vrhunska zasebnost: Vsi vaši podatki, informacije in spletne dejavnosti so šifrirani in jih ne puščate pred radovednimi očmi.

Če je vaš cilj biti anonimno med pretakanjem vsebine v spletu, ExpressVPN je pravico ponudnika bi se morali odločiti. Družba se drži pravilnik brez zapisov in uporablja najstrožje protokole šifriranja zagotoviti spletno varnost uporabnikov. ExpressVPN lahko zagotavljajo vam dostop do vseh vrst večjih pretočnih kanalov. Zdaj, če želite videti druge ponudnike storitev VPN, bi morali verjetno preveriti spodnjo tabelo.

Kanali, ki prenašajo NFL na Roku

Obstaja ogromno pretočnih storitev, med katerimi lahko izbirate, če želite v živo in na spletu prenašati najbolj gledane športe v ZDA. NFL se bo začel izvajati septembra, vaš Roku pa vam bo zagotovil vse kanale za pretakanje, ki jih lahko zahtevate.

Če ste ljubitelj NFL, potem dostop do pretočnega dostopa do vseh oddajnih kanalov je kritično pomembno. Da ne omenjam zelo enostavno narediti. Vse, kar morate storiti, je, da v svoj Roku dodate aplikacije / storitve, ki bodo pretakale NFL. Nekateri morda zahtevajo naročnino tudi potem, ko jih odblokirate z VPN. To so kanali, kjer lahko igrate NFL igre v spletu.

NFL Game Pass

Game Pass je odličen odličen kanal za ljubitelje nogometa. Tam si lahko ogledate vsako tekmo v sezoni na zahtevo takoj, ko se konča. Na razočaranje mnogih rezalnikov vrvic, NFL Game Pass ne omogoča pretakanja iger v živo.

Medtem ko si lahko prebivalci ZDA ogledajo igre NFL v živo na Game Passu, morajo drugi, ki se nahajajo zunaj ZDA, za dostop do njega uporabiti VPN. Upoštevajte, da boste morali nastaviti svoj IP naslov zunaj države, preden boste celo kupili Game Pass.

DirecTV zdaj

DirecTV zdaj kupci imajo dostop do pretočnega omrežja NFL prek mreže NFL Watch, ki je na voljo v NFL.com in aplikaciji NFL prek povezanih TV in mobilnih naprav. Omrežje NFL je na voljo brez dodatnih stroškov za vse naročnike DirecTV Now na paketih »Samo prav« in zgoraj.

Če se naročite na DirecTV, seveda prejmete ESPN, FOX, NBC, ABC in CBS- na izbranih območjih. Ta naročnina vam omogoča tudi preverjanje pristnosti naslednjih aplikacij: Fox Sports Go, NBC Sports, NBC in ESPN. 99. sezono NFL-a lahko tudi v ZDA gledate brez napake.

Sling TV 

Za letošnje sezone NFL igre, Sling TV je najboljša možnost pretakanja za nogometne navijače. Tukaj je nekaj, kar Sling TV ponuja v vsaki storitvi: Sling Blue – pridobite naročnino na Sling Blue (25 dolarjev na mesec) za dostop do omrežja NFL. Stranke Sling Blue na izbranih trgih si lahko ogledajo igre na FOX in NBC.

Dodaj športno dodatno opremo (10 USD na mesec) na vašo storitev Sling Blue, da pridobite NFL RedZone, da ujame vsako posamezno igro skozi celo sezono po najnižji ceni. Sling Orange – za končni paket dodajte Sling Orange v svojo naročnino in pridobite vse tekme v ponedeljek na nogomet na ESPN.

PlayStation Vue

PlayStation Vue ponuja paket za pretočni TV, ki polni 40 USD na mesec, čeprav je njegov paket s 60-kanalnim jedrom – ki dodaja lokalne športe, omrežje NFL ter ESPNews in ESPN – 45 dolarjev v tistih mestih, ki ponujajo lokalno oddajo v živo.

Naročniki lahko za doplačilo dobijo tudi NFL Red Zone, zbirko nedeljskih iger 10 USD na mesec. PlayStation Vue je na voljo tudi na PlayStation, Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast in Roku.

 Hulu TV v živo

Ta storitev zaračunava 40 dolarjev na mesecHulu je najnovejša storitev, Hulu S TV v živo omogoča dostop do lokalnih oddaj ABC, CBS, Fox in NBC na nekaterih trgih. Takoj lahko dobite tudi CBS Sports, ESPN in Fox Sports, ne pa tudi omrežja NFL in NFL RedZone.

Hulu S TV v živo je na voljo v telefonih in tabličnih računalnikih Android in iOS, predvajalnikih za predvajanje Amazon Fire TV in Apple TV ter sistemih za igre Xbox. Čeprav je Hulu Live TV razmeroma nov na prizorišču VPN, še vedno služi kot fantastična pretočna možnost za gledanje športov v živo – brez potrebe po kablu.

Oglejte si NFL na Roku Anywhere

Dostop do Sling TV, NFL Game Pass, Directv Now, PlayStation Vue in Hulu Live TV pomeni, da lahko NFL 2019 v živo prenašate prek spleta od koder koli po vsem svetu. In Roku vam omogoča najlažji način za predvajanje zabav vseh vrst, vključno z NFL na vašem televizorju.

Zdaj, ko veste, kako poteka postopek, katerega VPN boste izbrali? Sporočite mi vaše komentarje v komentarjih.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me