Kako gledati ZEE5 v ZDA

ZEE5 je spletna platforma OTT ki ponuja neomejeno zabavo na poti. Vključuje izbor, namenjen Bollywood in mednarodne oddaje, ki ga uvrščajo med najboljše storitve za pretočne oboževalce. Storitev se je začela majhno, zdaj pa je dostopna čez 190 držav okoli sveta, razen ZDA (Hvala lepa, Dish Network). No, tako je bilo, preden ste naleteli na ta vodnik. Za dokončanje lahko traja nekaj korakov, vendar je to izvedljivo. Tukaj je kako si lahko ogledate ZEE5 v ZDA.


Kako gledati ZEE5 zunaj Indije

Kako gledati ZEE5 zunaj Indije

Sedanjost OZEE – ZEE5

Zee5 logotipPrej znan kot OZEE, ZEE5 je storitev pretakanja v živo in na zahtevo, ki se je začela znova Februar 2018.

ZEE5 je kot pretočna storitev pokazal neverjeten potencial in do zdaj ima več kot 50 milijonov naročnikov okoli sveta.

To je kar nekaj. Če imate naročnino na ZEE5, se lahko prijavite na več kot 100.000+ ur obsežne vsebine.

Ker pa je večinoma regijsko osredotočena zabava, Ne verjamem, da kanal namerava konkurirati Netflixom in Amazon Prime.

ZEE5 poleg vsebine na zahtevo ponuja tudi več 90 kanalov v živo v različnih jezikih (angleščina, hindujščina, bengalščina, malajala, tamilščina, telugi, kannada, marathija, orija, bhojpuri, gudžarati in pundžabi).

Storitev ima tudi aplikacijo, ZEE5 App, ki jih lahko uporabljate naprej iPhone, iPad, Android, PC, Mac, Android TV, pametni televizorji in Chromecast.

Želite vedeti več? Tukaj je vse, kar morate vedeti o ZEE5.

Koliko stane?

ZEE5 je hibrid za brezplačne in premium vsebine. Za dostop do kataloga kanala vam ni treba registrirati. To lahko storite za brezplačno brez naročnine. Vendar pa, brezplačna vsebina je omejena; večina naslovov je na voljo samo, če imate premium naročnino.

Prost dostop vam ne omogoča veliko gledanja na kanalu. Če želite moje mnenje, predlagam, da se naročite na premijski načrt. Tako boste imeli več možnosti za navigacijo, vključno z možnostjo pretakanja naprej pet sočasnih naprav. Naj si ogledamo načrte?

 • Mesečni paket za ves dostop (4,99 USD / mesec)
  • Filmi, TV oddaje, TV v živo in vsebina na zahtevo.
  • 7-dnevno brezplačno preskušanje.
  • Pet hkratnih naprav.
  • Enostavno spletno plačilo.
 • Južni poseben paket (3,99 USD / mesec)
  • Filmi, TV oddaje, TV v živo in vsebina na zahtevo.
  • Pet sočasnih naprav.
  • Enostavno spletno plačilo.

Naročnina na ZEE5

Razpoložljivost

Kanal je povečal svojo prisotnost na različnih mednarodnih trgih, ki vključuje 190 držav. Ker pa je Dish Network uradni ponudnik za indijske kanale v Združene države, ZEE5 se tam ni predstavil. Če poskusite dostopati do kanala v ZDA, to sporočilo o geo-napaki se bo pojavilo:

»Zabava bo kmalu dobila nov cilj. Kmalu v vašo državo. “Napaka ZEE5

Vsaj bolje kot “Žal je vsebina v vaši državi na voljo.” Način za ublažitev razočaranja ZEE5. Ne glede na to, kako si ga ljudje izrazite, to nima velikega pomena, ker lahko ZEE5 odblokiramo kadar koli in kjer koli. Preberite nadaljevanje in izvedejte, kako to storiti dostop do Zee5 v Združenih državah Amerike.

Kako gledati ZEE5 zunaj Indije z uporabo VPN

Čeprav ZEE5 v ZDA ni na voljo, ga lahko s pravimi orodji dobite z lahkoto. Imenuje se a VPN, internetno orodje, ki vam pomaga ponarejate svojo spletno lokacijo da se prikaže, kjer koli je storitev, s katero ste povezani.

Ko vzpostavite povezavo, se zdi, da bodo vaši celotni podatki prišli z mesta strežnika in vas bodo označili kot trenutno prebivalca v območju.

V primeru ZEE5 se povežemo z Indijski strežnik saj je kanal izviral. Povezava z indijskim strežnikom vam omogoča IP v državi. Tako ste upravičeni do dostopa do tam dostopne vsebine, vključno z všečki ZEE5, Hotstar in Sonyliv.

Sledite tem navodilom, če želite izvedeti, kako lahko dobite ZEE5 v ZDA s pomočjo VPN:

 1. Prva stvar, ki jo morate storiti, je prijavite se za storitev VPN.
 2. Prenesite in namestite aplikacijo VPN na napravi, na katero želite pretakati ZEE5.
 3. Zaženite aplikacijo in povežite se s strežnikom VPN v Indiji.
 4. Ko se povežete z indijskim strežnikom, vam bo VPN posredoval začasno Indijski naslov IP zaradi česar je videti, da se nahajate v Indiji.
 5. Zdaj, ko imate indijski IP, lahko preprosto dostop do ZEE5 od kjerkoli po svetu.

Ali je na voljo najboljši VPN?

Logotip ExpressVPNPravzaprav jih je več, vendar bom priporočal, kaj osebno uporabljam, ExpressVPN. Danes je najboljši ponudnik storitev na trgu VPN.

Ima dolgo, uspešno zgodovino odblokiranja vsebine pri hitrih hitrostih ohranjanje varnosti strank.

Ima jih več kot 2800 strežnikov v 90+ državah, vključno z Indijo. Torej boste ZEE5 takoj odblokirali. Po drugi strani je ExpressVPN odličen na področju varnosti.

Uporabnikom nudi šifriranje vojaškega razreda tako da so njihovi podatki ves čas zaščiteni med brskanjem po internetu.

ZEE5 zahteva dobro internetno povezavo. V primeru, da tega niste vedeli, VPN šifriranje bo upočasnilo vašo hitrost interneta. Zato ExpressVPN uporabnikom ponuja alternativo v obliki Pametni DNS.

To se imenuje MediaStreamer, tehnologija, ki spremeni vašo lokacijo brez dodajanja varnosti in skrivanja identitete. Vendar pa vam pomaga, da prenašate s polno hitrostjo in dostopate do lokalnih kanalov. Če iščete HD pretakanje, to je tvoja najboljša možnost.

V redu, torej, ExpressVPN je trenutno na vrhu prehranjevalne verige, vendar to še ne pomeni, da drugi VPN-ji ne morejo opraviti naloge. Za več informacij o drugih najboljši ponudniki storitev VPN za Indijo, preverite spodnjo tabelo.

Druge ugodnosti VPN

Poleg zaostanka geo-omejitev, a VPN lahko opravlja veliko funkcij. Oglejte si spodaj:

 • Obkroženi bloki in druge oblike cenzure.
 • Zdi se, da uporabljate internet iz druge države.
 • Skrivanje dejavnosti brskanja iz lokalnih omrežij in ponudnikov internetnih storitev.
 • Varno prenesite, delite datoteke in torrent.
 • Omogoča varen dostop do javnega wifija.
 • Ponuja internetno anonimnost.
 • Izogibanju pasovne širine ISP se lahko izognete.
 • Prihranite denar z nakupi na meji.
 • Pridobite nov in začasen IP naslov.

Kaj paziti na ZEE5?

Se ne sprašujete, kaj 100.000+ ur obsegajoče se vsebine vključujejo? No, če ste, si oglejte nekaj naslovov, ki jih boste dobili iz kataloga ZEE5:

Glejte ZEE5 zunaj Indije

Podoživite posebne dogodke in osupljive nastope iz hindujščine in regionalnih dogodkov, kot so Nagrade Zee Cine, nagrade Zee Kutumbam, itd. Tisti, ki živijo v ZDA, lahko zdaj uživajo v tem, kar doživlja 190 držav VPN-ji.

S svojim VPN-jem, lahko narediš ZEE5 vaš novi cilj za najnovejšo glasbo, uspešnice in najboljše mednarodne serije. Za kaj boste uporabljali ZEE5? Sporočite nam v komentar spodaj.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map